Jump to content

Νεα laser ποντικια απο την logitech

tasosmos

Recommended Posts

Εμενα αυτο που με χαλαει στα ποντικια της logitech ειναι οτι δεν μπορεις να προγραμματισεις τα πλικτρα τους,βασει της εφαρμογης που τρεχεις(π.χ. καποιο game),οπως μπορεις να κανεις με τα ποντικια της microsoft.Τουλαχιστον στο MX700 που εχω δεν μπορεις,και μου το εχουν επιβεβαιοσει με mail απο την ιδια την logitech:TD:

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply

Για παιχνιδια χαλαρα το g7 ειναι καλυτερο. Για Ιντερνετ και γραφεια μαλλον το mx1000 λογω χαμηλοτερης τιμης και περισσοτερων πληκτρων.

Τελικα το g7 εχει tilt wheel αλλα δεν ξερω αν εχει "βηματακια" στη ροδελα. Αν εχει τοτε σιγουρα δεν θα μου ξεφυγει. :inlove:

Αρχική απάντηση από nickthegreek [Σήμερα, στις 21:20]

Τελικά ποιο είναι καλύτερο το ΜΧ1000 η το G7?:o

Το G7 είναι καινούριο, ο αντικαταστάτης του MX1000 (αν και δεν νομίζω πως πολλοί θα το αντικαταστήσουμε).

Αρχική απάντηση από Seeker [Σήμερα, στις 20:47]

Το G7 είναι καινούριο, ο αντικαταστάτης του MX1000 (αν και δεν νομίζω πως πολλοί θα το αντικαταστήσουμε).

Σαν αντικαταστάτης του βγήκες το G7? Kαι ακόμα στο επίσημο site τους παινεύουν το MX1000? Να σας πω την αλήθεια το MX1000 εξακουλουθεί να μου αρέσει περισσότερο.;)

To G7 ΔΕΝ ειναι επισημα αντικαταστατης του mx1000. Το G7 ειναι σχεδιασμενο εξαρχης για παιχνιδια οπως τα G5,mx510,mx518 ενω το mx1000 ειναι καπως πιο... γενικης χρησης.

Τελικά το G5 όντως έχει click wheel αλλά πολύ πιο ''πρωτόγονο'' από το ΜΧ1000 (γι' αυτό δεν το είδα και στην αρχή) με αρνητικές συνέπειες:

''However, we've noticed that the new wheel's click action now requires inordinate amounts of pressure to depress, making the wheel less enjoyable to use overall. The side-to-side tilt-wheel buttons are useful; however, we have to note that we've managed to get the wheel stuck to the left on multiple occasions, leading to unwanted repeated clicks. ''

http://hardware.gamespot.com/Story-ST-22471-2523-28-30-x

Αρχική απάντηση από nickthegreek [Χθες, στις 23:06]

Σαν αντικαταστάτης του βγήκες το G7? Kαι ακόμα στο επίσημο site τους παινεύουν το MX1000? Να σας πω την αλήθεια το MX1000 εξακουλουθεί να μου αρέσει περισσότερο.;)

Όπως ειπώθηκε δεν είναι "επίσημα" αντικαταστάτης, απλά φαντάσου οτι τώρα το κορυφαίο Mouse θα είναι το G7, υπο αυτή την έννοια είναι ο αντικαταστάτης του κορυφαίου MX1000

Και γιατί να μην το παινεύουν άλλωστε? Προσωπικά δεν έχω δει καλύτερο ποντίκι απο το MX1000 εώς τώρα...

Αρχική απάντηση από tasosmos [Χθες, στις 23:27]

To G7 ΔΕΝ ειναι επισημα αντικαταστατης του mx1000. Το G7 ειναι σχεδιασμενο εξαρχης για παιχνιδια οπως τα G5,mx510,mx518 ενω το mx1000 ειναι καπως πιο... γενικης χρησης.

Ναι, απλά προσπαθώ να κάνω την αντιστοιχία των μοντέλων. Το G7 είναι για το G5 ότι είναι το MX1000 για το MX518 αν κατάλαβες τι θέλω να πω... ;)

Το G7 θα ειναι το καλυτερο ασυρματο για παιχνιδια στην αγορα

Ενω το ΜΧ1000 θα παραμεινει ως το καλυτερο ασυρματο για γενικη χρηση

βεβαια δεν πιανει τις επιδοσεις του G7 αλλα μια χαρα παιζει

To κακο παντως ειναι οτι προτιμω το σχεδιο του MX1000 απο του G7

και ο τροπος που φορτιζεις το G7 ειναι καπως περιεργος

Ελπιζω παντως το G7 να βγει και σε αλλο χρωμα

γιατι αυτο προσωπικα μου φαινεται οτι το κανει

τελειως ψευτικο...

Δυσκολα παντως θα αλλαξω το ΜΧ1000

Όντως το χρώμα είναι λίγο λούλικο. Ωστόσο αυτό που δεν κατάλαβα είναι το εξής. Αυτό το USB dongle που φαίνεται στη φώτο μπορείς πχ να το βαλεις στο laptop και να εχεις το φορτιστη και μια μπαταρία σπίτι;

Kαταφερε να βρει κανεις G7 απο δω μεσα

Εμενα απο βδομαδα+++ μου ειπανε παλι

Για την ωρα αγορασα μια X-FI Fatality FPS γιατι τσαντιστηκα :p

To usb dongle ειναι για να επικοινωνει το ποντικι με τον υπολογιστη, η βαση για την φορτιση των μπαταριων. Με σκετη τη βαση δεν δουλευει το ποντικι, με σκετο το dongle δουλευει, αρκει να εχεις μπαταρια γεματη εννοειται.

Παιδιά όποιος θέλει το MX1000 μου (μηνών ακόμη) ας το πεί, κρατάει 5-8 μέρες με αρκετές ώρες χρήση.

Λοιπόν το αγόρασα. Ότι ερωτήσεις λοιπόν έχετε, ρίχτε και σύσσωμο το προεδρείο θα συσκεφθεί για να σας απαντήσει

Η πρώτη και βασικότερη εντύπωση είναι το γεγονός ότι το ποντίκι είναι πανάλαφρο και τσουλάει δίχως τον παραμικρό κόπο. Τομέας όπου το 1000 νομίζω στις λίγες ώρες που το χειρίστηκα ότι υστερούσε.

Η μεταβαλόμενη ανάλυση είναι πραγματικά πολύ χρήσιμη, όχι τόσο στα παιχνίδια (στη δική μου περίπτωση που wow παίζω κυρίως, εννοώ. Στα 1PS μάλλον θα είναι ανεκτίμητο καλούδι) όσο στην επεξεργασία είκόνας. Στο crop μιας φωτογραφίας της Μονικούλας μου :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: που ήθελα για ταπετσαρία, πραγματικά η μεταβαλλόμενη ανάλυση σε βοηθάει παρα πολύ και σου προσφέρει μεγάλη ευελιξία. Επιπλέον αν εγκαταστήσεις το λογισμικό της logi δεν έχεις τρεις διαβαθμίσεις στην ανάλυση, αλλά 5 τις οποίες και βάζεις όπου εσύ γουστάρεις.

Όπως ήδη θα ξέρετε η βάση φόρτισης και ο δέκτης, o οποίος είναι μικρότερος απο usb flash drive είναι χωριστές συσκευές. Πολύ έξυπνη κίνηση μιας και με αυτό τον τρόπο το ποντίκι μπορεί να μεταφερθεί μαζί με laptop. Έχεις μαζί σου το δέκτη το ποντίκι και τη φρέσκια μπαταρία.

Ο δε φορτιστής είναι μικροσκοπικός και σου δίνει επιλογή μέσω διακόπτη για γρήγορο φόρτισμα (2 ώρες) ή για αργό (10 ώρες). Το βιβλιαράκι των οδηγιών λέει να τον έχουμε συνδεδεμένο απευθείας σε usb θύρα του υπολογιστή ή τουλάχιστον σε hub με δικιά του τροφοδοσία. Εγώ πάντως το κότσαρα πίσω απο το laptop και στην ενσωματωμένη θύρα usb που έχει έβαλα τον δέκτη.

Απο overclockers.co.uk 66 λίρες (μου τον έπιασαν το ξέρω)

Ότι άλλο θέλετε εδώ είμαι :)

Υπαρχει κανενα μαγαζι με στοκ το G7 για αμεση αγορα ?? (Το Hacshop θα το φερει σε στοκ απο βδομαδα)

Οχι μεσο παραγγελιας απο εξωτερικο

Αρχική απάντηση από tasosmos

To usb dongle ειναι για να επικοινωνει το ποντικι με τον υπολογιστη, η βαση για την φορτιση των μπαταριων. Με σκετη τη βαση δεν δουλευει το ποντικι, με σκετο το dongle δουλευει, αρκει να εχεις μπαταρια γεματη εννοειται.

Sweeet. Οποτε εχεις βαση και dongle στο desktop και με γεματες τις μπαταριες βαζεις το dongle laptop. Το επομενο ποντικι μου. Ωστόσο το ΜΧ1000 εχει δρομο ακομα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.