Jump to content

Μsi 6800gt τρεχει σε ανησυχιτικες 8ερμοκρασιες!!

Lewnidas

Recommended Posts

Η καρτα μου απο τοτε που γυρισα με αδεια απο φανταρος τρεχει σε idle 72c ,ενταξει το δωματιο ειναι ζεστο λογο καλοκαιριου δεν εχς καποιο κλιματισμο αλλα οι 72 βα8μοι μου φαινονται υπερβολικοι.

Επισης εβαλα και λιγη αρτικ σιλβερ αλλα τιποτα το σημαντικο αντε να εριξε κανα 2 βα8μους!

Το θεμα ειναι οτι φοβαμαι να παιξω κανα παιχνιδακι μη μου καει διοτι εγω την ειχα σηνη8ισει στους 55 και 72 εφτανε σε full load.

Μηπως να αλλαξω drivers? αυτη τη στιγμη εχω τους 71.84.

Καλο καλοκαιρι παιδια!:mobile:

Aν δεν έχεις πειράξει τίποτα τότε το μόνο που φταίει νομίζω ότι είναι το καλοκαίρι...Τώρα να μους πεις γιατί τόσο μεγάλες διαφορές στις θερμοκρασίες? Αυτο θα σου το που οι ειδικοί.

Όσο για τους drivers εμένα από την giga-byte μου πρότειναν να τους αναβαθμίσω. Βλέπεις έχω και εγώ ένα παρόμοιο πρόβλημα με τις θερμοκρασίες και τους έστειλα mail.

72 βαθμοί είναι λίγο τσιμπημένοι για idle (εγώ βέβαια τόσο είχα στην αρχή μέχρι να βάλω το σύστημα ψύξης Arctic Cooling στην Albatron μου) γιατί αν δε με απατά η μνήμη μου η MSI 6800GT έχει χάλκινη ψύκτρα αρκετά καλής ποιότητας. Αν έχεις κάποιον γνωστό με PC σε πιο κρύο χώρο και χρόνο για δοκιμές πήγαινέ την εκεί, αλλιώς, πάρε το NV Silencer 5 Rev.2 της Arctic Cooling να βρεις την υγειά σου. Πάντως γενικά αυτές οι κάρτες αντέχουν 80-90 βαθμούς οπότε μην ανησυχείς και τόσο.

Αρχική απάντηση από Lewnidas

τελικα ηταν οι οδηγοι τους αλλαξα με τους 71.89 και η 8ερμοκρασια δειχνει στα 8ερα 61

δοκιμασε 77,72

θα δεις μεγαλες διαφορες σε ολα εγω με αυτους τρεχω και ειναι ολα οκ

πιστευω οτι ειναι οι καλητεροι οδηγοι!!

Δηλαδη αλλαζοντας drivers επεσε η θερμοκρασια? Το βρισκεται λογικο αυτο?

Ή μηπως οι νεοι drivers της ΝV ειναι λιγοτερο ανησυχητικοι οποτε καθησυχαζεστε ολοι? Δεν θα ηταν πιο λογικο να μετρησετε θερμοκρασια με ενα θερμομετρακι για να εχετε το κεφαλι σας ησυχο? Ποιος σας εγγυατε δηλαδη οτι ο παλιος driver δεν εδειχνε σωστη θερμοκρασια και ο καινουριος δειχνει οτι του κατεβει, μαλλον οχι οτι του κατεβει αλλα οτι χρειαζεται να βλεπει ο πελατης που πληρωσε την καρτα.

Αρχική απάντηση από jax7480

Δηλαδη αλλαζοντας drivers επεσε η θερμοκρασια? Το βρισκεται λογικο αυτο?

Ή μηπως οι νεοι drivers της ΝV ειναι λιγοτερο ανησυχητικοι οποτε καθησυχαζεστε ολοι? Δεν θα ηταν πιο λογικο να μετρησετε θερμοκρασια με ενα θερμομετρακι για να εχετε το κεφαλι σας ησυχο? Ποιος σας εγγυατε δηλαδη οτι ο παλιος driver δεν εδειχνε σωστη θερμοκρασια και ο καινουριος δειχνει οτι του κατεβει, μαλλον οχι οτι του κατεβει αλλα οτι χρειαζεται να βλεπει ο πελατης που πληρωσε την καρτα.

Σωστά, καλό θα ήταν με ένα sensor να μετρούσες τη θερμοκρασία και μόνος σου έτσι ώστε να κρίνεις ποιοι drivers λένε τη σωστή, ποιος σου εγγυάται ότι η χαμηλότερη temp είναι και η σωστή? Αν δεν έχεις sensor, πιάστη με το χέρι, 50-60 βαθμοί ψιλοαντέχονται, 70-80 όχι και τόσο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.