Jump to content

Ψάχνω για motherboard (cpu athlon xp 1.4+)

ChrisP

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω ρωτήσει σε πολλά καταστήματα άλλα μου λένε πως δεν μπορώ να βρω γιάτι είναι πολύ παλιός ο cpu(έχουν και κάποιο δίκαιο δεν μπορώ να πω :Pppp).Αν μπορούσε κανείς να με βοηθήσει καλό θα ήταν γιατί δεν έχω και τα λέφτα αυτόν τον καιρό να κάνω αναβάθμιση... έτσι θέλω να βρω ένα συμβατό motherboard το οποίο παίζει και να μου είναι άχρηστο μετά αν μου έχει κάψει και cpu!!!thnks in advance!!:)))

Μα τους πήρα τηλέφωνο πριν γράψω στο forum τους είπα τι επεξεργαστή έχω και μου είπαν πως δεν έχουν συμβατό motherboard για τον επεξεργαστή μου!!!

εχω μια μητρικη που καθεται.ειναι για ddr ραμ και fsb 266.παραπανω δε παει.chipaki της via km266.με καρτα οθονης ενσωματωμενη και audio.μαλλον θα κανει τη δουλια της.βεβαια δε σου εγγυομαι ακομα οτι θα στη δοσω στανταρ.γιατι μετα θα μου μεινει ενας παλομινο και μια gforce2mx400.αν ψηνεσαι για ολα αυτα μαζι...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.