Jump to content

7800gt VS 6800gt

def

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από gznp

Το θέμα είναι να βγουν 1GB μνήμες με 2-2-2-5 πλέον να κάνουμε και κανα Dual 2GB της προκοπής... (δεν το κόβω να αργεί και πολύ...)

Θα εχουμε παει σε ddr2 ολοι μας μεχρι τοτε.

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

επισεις απ οτι βλεπω αμιδρι η διαφορα gt με gtx δεν πιστευω να εχει τοσι σιμασια τα 5frames

αλλα και το αλλο θα τρεξεις ποτε σε αναλισι μεγαλητερι απο 1600χ1200 δεν το νομιζω το πολι μεχρι 1024χ768

πρεπει να εισαι πολυ πορομενος gamer για να εχεις τα top των top...............

Αρχική απάντηση από gznp [Χθες, στις 23:05]

Το θέμα είναι να βγουν 1GB μνήμες με 2-2-2-5 πλέον

[edit: καλά ντε μη βαράτε! :p]

Και νομιζεις οτι θα δεις διαφορα διαστασεων στις επιδοσεις σου απο τις παρον DDR 2-3-2-6 που χρησιμοποιεις

Μαλλον σε γελασανε

Πιο υποσχομενες ειναι οι επομενες DDR2 800 [που θα βγουν του χρονου ) απο αυτο που προτεινεις αν και θα χρειαζεσαι καινουργια μητρικη για αυτες

Αρχική απάντηση από gznp [Χθες, στις 23:15]

Ή ddr3, ανάλογα με το πού θα κινηθούν οι δυο κυρίες...Όπως και να χει, είναι μ@λ@κί@ να έχεις 4 slot και να χρησιμοποιείς αναγκαστικά τα 2 επειδή τα 4x512 χάνουν τη μπάλα μεταξύ τους...

Δεν αναμενονται DDR3 λυσεις το 2006 συμφωνα με τα Roadmap

Για την ωρα και για του χρονου θα αρκεστουμε στο DDR και DDR2 μεχρι εκει

Mήπως είπα...Το θέμα είναι να βγουν 1GB μνήμες με 2-2-2-5 πλέον να κάνουμε και κανα Dual 2GB της προκοπής... ?? Προφανώς αναφέρομαι στις απαιτήσεις των νέων games που θα ανέβουν πάνω από το 1GB όσον αφορά τη μνήμη και γι αυτό θα είναι σημαντικό να υπάρχει ΚΑΙ η ταχύτητα του Dual DDR ΚΑΙ το μέγεθος να ξεπερνάει το 1GB.

Εννοείται ότι θα δεις διαφορά επιδόσεων σε ένα παιχνίδι που χρησιμοποιεί 1,5GB μνήμης όταν θα έχεις 2GB σε 2x1024 από κάποιον που έχει 1GB 2x512 και το άλλο μισό είναι swap file στο δίσκο. (εγώ με τους Raptor στα @@ μου, αλλά κάποιος νορμάλ χρήστης θα αναγκαστεί να κατεβάσει λεπτομέρεια)

Και καλά το FEAR, ίσως είναι ένα μόνο παιχνίδι, τα παιχνίδια του 2006-2007 (Unreal 3 - UT2007 -Quake 4 - Enemy Territory: The Strogg Wars) + σίγουρα το Half-Life Lost Coast θα θέλουν 1GB+ για μνήμη, οπότε μας βλέπω για αλλαγές, είτε λέγονται DDR2 είτε DDR3.

Πάντως θεωρώ πως αν μια εταιρεία βγάλει με low latency DDR μνήμες του ενός GB σε λογική τιμή (όχι 200 ευρώ τη μνήμη) θα προβούν αρκετοί σε αλλαγές των 2x512 που έχουν τώρα.

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Χθες, στις 23:55]

πρεπει να εισαι πολυ πορομενος gamer για να εχεις τα top των top...............

Και να εχεις και αρκετα λεφτα για ξοδεμα...

Τα top των top δεν μπορει να τα αγορασει αυτος που η τσεπη του ειναι μικρη

Αρχική απάντηση από Vasot

Και να εχεις και αρκετα λεφτα για ξοδεμα...

Τα top των top δεν μπορει να τα αγορασει αυτος που η τσεπη του ειναι μικρη

Εννοείται αυτό...αν είναι να σκάει κάθε χρόνο 4000 εβραίους για pc...

Όπως είπε και κάποιος εύστοχα τις προάλλες "δεν ποστάρει ο Τζίγκερ στο thelab.gr" :D

Πάντως εγώ, επειδή δε με βλέπω να αλλάζω τον FX για τα επόμενα 1-2 χρόνια, ελπίζω να τις βγάλουν τις ρημάδες τις μνήμες :)

Αρχική απάντηση από unstoppable

Δεν μπορεις να τα εχεις ολα σε αυτη την ζωη.

οντος

παντος πολλα μελη απο εδομεσα ειανι κατο τον 18 και δεν δουλευουν αρα που θα βρουν 1000 τον χρονο????

η μολι διεξοδος ειναι παππουδες γιαγιαδες αλλα και αυτη μεχρι ποσα θα τους δινουν

παντος εχουμε επιλεξι ενα απο τα ακριβοτερα χομπι και ειμαστε ολοι τρελοι για αυτο που κανουμε

Και εγω οταν δεν δουλευα δεν ειχα την απαιτηση να εχω το καλυτερο pc, με celeron την εβγαζα.

Ακριβο hobby ισως να ειναι, απο τα ακριβοτερα οχι, δες αυτους που ασχολουνται με αυτοκινητα ποσα χαλανε.

Και εγω οταν δεν δουλευα δεν ειχα την απαιτηση να εχω το καλυτερο pc, με celeron την εβγαζα.

Ακριβο hobby ισως να ειναι, απο τα ακριβοτερα οχι, δες αυτους που ασχολουνται με αυτοκινητα ποσα χαλανε.

:whistling :whistling :whistling πλιζ μην το αναλισουμε αυτο.............. επισεις και τα R/C cars.......ox ox ox

Χεχεχε, πράγματι είναι πενιχρό το χόμπι μας σε σχέση με οτιδήποτε βενζινοκίνητο από πλευράς κόστους. Ξέρω από πρώτο χέρι πόσα εκατομμύρια φεύγουν για αναρτήσεις, ζάντες, λάστιχα, κινητήρες, ηχοσυστήματα και δε συμαζεύεται...

Εγώ όπως και ο unstoppable μια χαρά την έβγαzα με το Celeron και τη Voodoo 3 μέχρι να πιάσω δουλειά και λεφτά στα χέρια μου...τώρα όμως αφού περισσεύουν και αυτά τα λίγα μου τα τρώει το pc. :) Αλλά είμαστε λίγο off topic :D

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

ρε def για κανε μια μεταφρασι απο κορονες σε ευρο oi 1000 ποσα ευρο ειναι???

ΑLEXX εγω εκανα 500ευρο σε κορονες και μου δωσανε απο την τραπεζα 4500κορονες

Μπα με 1000Ε τον χρονο εχεις υπεροχο PC, 1000Ε για το hobby σου δεν ειναι τραγικο νουμερο.

Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου αν σκεφτεις οτι καποιος που καπνιζει δινει τον χρονο πχ

μεσο ορο 1 πακετο την ημερα 600ευρο τον χρονο οποτε αν θελεις να κανεις μια αναβαθμηση 600ευρο στο Pc σου ειναι μια χαρα,αλλοι τα τρωνε στο ποτο στα μπουζουκια,και αλλοι οπως εχω αυτο ειναι το χομπι μου να ξοδευω τα χρηματα μου στο Pc

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.