Jump to content

7800gt VS 6800gt

def

Recommended Posts

λοιπον μια και τα απολαλυπτηρια πεσανε για την 7800gt αλλα δεν εχουμε κανενα ρεβιου που να δειχνει τις επιδοσεις της,ξερουμε μονο pipelines 20 και χρονισμους,σε συγκριση με την 6800gt τι λετε θα εχει μεγαλη διαφορα;

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από loki

Αν σκεφτεις οτι η 7800gtx ειναι 50% ταχυτερη απο την 6800ultra και εχουν τα ιδια λεφτα αντιλαμβανεσαι τι επροκειτο να συμβει λιαν συντομως...;)

:hmm: ?

Αρχική απάντηση από RootX

Αν παρακολουθήσεις το thread με το power of 3, θα δεις και link με review.

το ειδα.αλλα εννουσα να ειχε μια συγκρηση με την 6800gt γιατι απο τι βλεπω εχεις τους χρονισμους μιας ultra

Αρχική απάντηση από def

το ειδα.αλλα εννουσα να ειχε μια συγκρηση με την 6800gt γιατι απο τι βλεπω εχεις τους χρονισμους μιας ultra

Βρες και συ ενα review gtx με 6800gt και με απλα μαθηματικα θα παρεις την απαντηση σου.

και κατι αλλο ρε παληκαρια η λυση 2Χ7800GT πως τι βλεπετε;ελεγα θα παρω που θα παρω καλη καρτα και ειχα αποφασιση την gainward την cool fx με υδροψυξη τιμη τελικη 9500κορονες ενω οι 2 7800gt μου βγαινουν το ιδιο τι λετε;

το mobo μου υποστηριζει sli, καποια στοιχεια ισως διευκοληνουν για τις γνωμες σας δυστηχως η οθονη μου δεν ειναι καλη και η αναλυση που χρησειμοποιο ειναι 1024Χ7ΧΧ απο τα διαφορα ρεβιου που διαβασα οτι η σειρα 7 δειχνει την αξια τηυς σε μεγαλες αναλυσεις κατι που εγω προς το παρον δεν εχω το προνομιο να κανω.απο την αλλη η καρτα της gainward ειναι χρινισμενη για πυρινα 470 και για μνημη 1300 με το νερακι και πιστευω με ενα κλοκ να φτασει τα 510-1400 οποτε και αυτο ειναι ενα +

φιλε ωραιο το ρεβιου,μιλαω ομως για την 7800gtx με υδροψυξη

http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=311456&cks=PRL

Αρχική απάντηση από Athens2004

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.160326

αν παραμεινω σε crt ειναι λαθος;και ο λογος για καλυτερη εικονα στα παιχνιδια και μεγαλυτερη ευκαιρια αναλυσης

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.