SlotKiller Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2005 Θελω μεχρι τελη του μηνα να αγορασω τον 5024WLMi της Acer. Οι επιλογες που εχω ειναι 2:1. Να αγορασω το ελληνικο μοντελο με 2χ256ΜΒ RAM και με 80GB HDD μαλλον 5400rpm (αγνωστο το ποσα mb cache εχει) (?), περιπου στα 1200, και να αγορασω 2χ512ΜΒ Twinmos, περιπου 150. Αν εχει 4200 δισκο θα παρω εναν 5400 και θα κανω τον αλλο εξωτερικο...2. Να αγορασω το γαλλικο μοντελο με 2χ512ΜΒ RAM και με 100GB HDD μαλλον 5400rpm (αγνωστο το ποσα mb cache εχει), με 1280 + μεταφορικα απο γαλλια ή αγγλια με UPS. Το προβλημα ειναι οτι το γαλλικο λαπτοπ εχει περιεργο πληκτρολογιο... οσοι εχουν δει καταλαβαινουν τι λεω.... δεν ξερω αν βγαινουν τα πληκτρα για να τα ανατοποθετησω και δεν ξερω αν πουλαει η αντιπροσοπεια αγγλικο ή ελληνικο πληκτρολογιο και ποσο το χρεωνει....Τι θα επιλεγατε εσεις? Θελω που και που να κανω capture απο dv οποτε χρειαζομαι γρηγορο δισκο...Υ/Γ: μπορω να βρω φορτιστη αυτοκινητου? δεν βρηκα τπτ στην acer... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 11, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 δεν κοιτάς για κάτι που να μη θέλει αλλαγές προκειμένου να μη ρισκάρεις και την εγγύηση ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Αύγουστος 11, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 Αρχική απάντηση από DarkSaga δεν κοιτάς για κάτι που να μη θέλει αλλαγές προκειμένου να μη ρισκάρεις και την εγγύηση ??? Μπα δε παιζει αυτο...απο ελλαδα σε αυτα τα χρηματα δε παιζουν 1γβ ραμ συνθεσειςτο γαλλικο απ την αλλη δεν θελει αλλαγες, μπορω να το κρατησω οπως ειναι αλλα σκεφτομαι οτι θα με μπερδευουν λιγο τα γραμματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 11, 2005 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 το γαλλικό τότε και θα μάθεις τη νέα διάταξη....εγώ τα κατάφερα με το ibm.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Αύγουστος 11, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 Δεν υπαρχει περιπτωση να βγαινουν τα πληκτρα οπως στα κλασικα πληκτολογια των desktops? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Αύγουστος 11, 2005 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 Με τα περισσότερα στη πιο συμφέρουσα τιμή.Πρόσεξε να το αγοράσεις από εγγυημένο κατάστημα.Κατα τα άλλα το 5024 ειναι άψογο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Αύγουστος 11, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 pixmania.fr ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayden Αύγουστος 11, 2005 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 Εγώ να πω κάτι άλλο, επειδή το θέμα έχει απασχολήσει κι εμένα.Αν το πάρεις από εξωτερικό, θα μπορείς να έχεις την εγγύηση στην Ελλάδα απ' την αντίστοιχη αντιπροσωπεία της ACER? Ή άν προκύψει κάποιο πρόβλημα θα πρέπει να τρέχεις με τους Γάλλους?Προσωπικά πιστεύω ότι θα άξιζε να δώσεις κάτι παραπάνω για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο (όσο μπορείς με τις ελληνικές αντιπροσωπείες...), αν ισχύει κάτι τέτοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Αύγουστος 11, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 Απ οσο ξερω εχει πανευρωπαϊκη εγγυηση αλλα αν γινει στραβη θα μιλησω με την pixmania. Aπ την αλλη τον επομενο χρονο (δλδ οσο καιρο θα ισχυει η εγγυηση) θα ειμαι στην σκωτια... οποτε δε με απασχολει και πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Αύγουστος 11, 2005 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 Δες αυτό από Ελλάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Αύγουστος 11, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 Αρχική απάντηση από Τζώρτζης Δες αυτό από Ελλάδα Δεν εχει καμια διαφορα απο αυτο: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907618και με 1180 το εχω βρει αλλα δε μου λεει κατι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.