Solid Snake Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2005 Το νεο ποντικι της Razer που ειναι γνωστη για την κατασκευη του καλυτερου ποντικιου για games Razer DiamondBack, ανακοινωσε το Razer Copperhead που ειναι το πρωτο ποντικι για παιχνιδια που χρησημοποιει την τεχνολογια laser. Με 2000 DPI και ενσωματομενη μνημη 32MB (!) Εμφανισιακα, μοιαζει με το Diamondback αλλα εχει και το σηματακι της Razer στο κεντρο. Τιμουλα δεν εχει ανακοινωθει, αλλα αν παρουμε σαν παραδειγμα το MX-1000 που κανει 80 και αυτο πανω-κατω τοσο θα κανει (τουλαχιστων ετσι θελω να νομιζω ) και το link Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Αύγουστος 11, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 το εχω ακουστα κι εγω, αλλα features ειναι τα ποδια απο τεφλον (τελειο feel με ενα ποιοτικο μονοχρωμο mousepad απο τσοχα) που ειχανε και τα προηγουμενα ποντικια της razer, η ενσωματομενη μνημη ειναι 32kb και χρησιμευει για να αποθηκευονται οι προσωπικες ρυθμισεις οπως ξεχωριστο sens για αξονα Y 1200dpi αντι για 2000 left hand orientation κλπ οταν το μεταφερεις σε ενα αλλο pc χωρις να χρειαζονται drivers, αρκετα πρακτικο για οσους δεν πανε σε netcafe χωρις τον "εξοπλισμο" τους αυτο που με ενδιαφερει ειναι αν οντως δουλευει κανονικα στα 1000hz/1ms , το diamondback με το ζορι σηκωνει usb overclock στα 500hz και παλι δεν ειναι σταθερα, αμα δεν κουνας το mouse συνεχεια με γρηγορες κινησεις πεφτεις στα 450-470 διαβασα, ασε που οι αλλες συσκευες που ειναι συνδεδεμενες μεσω usb τα παιζουν και μπορει να παθουν καμια ζημια + αυξημενο cpu usage, παρολαυτα πολλοι τα εχουν καταφερει να φθασουν στα 250hz/4ms το logitech mx / diamondback τους χωρις να εχουν τα παραπανω προβληματα, εξαλειφοντας και το φαινομενο του negative accel το οποιο εχω αναλυσει απειρες fores οι ακτινες του σενσορα μαλλον θα ειναι υπερυθρες οπως του Mx1000 και του diamondback plasma limited edition ( http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=22080 του magna βαλανε την pic οι αυνανες, τεσπα :whistling ) το mx 1000 για ενα σωρο λογους δεν ειναι καταληλλο για χαμηλο sens + οτι το σχημα του δεν βοηθαει στο να εχεις ακριβη ελεγχο με τα δαχτυλα (σε περιπτωση που εχεις μεσαιο-υψηλο sens) , υποθετω οτι θα εχει αρκετα τσιμπημενη τιμη λογω της τεχνολογιας laser καλα ολα αυτα αλλα το γεγονος οτι αρκετοι top FPS players χρησιμοποιουν ακομα ms xplorer 3.0/intelimouse optical 1.1/mx500/300 αντε κ 510 πρεπει να σημαινει κατι οχι πως το diamondback θεωρειται ενα ακριβο μπιχλιμπιδι αλλα οποιος ξερει 2-3 πραγματα σχετικα με τα ποντικια και τις ρυθμισεις τους θα καταλαβει οτι οι εποχες που τα ποντικια ητανε αναξιοπιστα για gaming εχουνε περασει πλεον, βεβαια αμα παει ο αλλος απο ms basic optical σε diamondback / 518 φυσικα και θα καταλαβει την διαφορα αφου ο sensoras του basic εχει χειροτερο tracking και απτο ms intelimouse with inteli eye που πρωτοπηρα το 99 τα 2000dpi ειναι στην ουσια αχρηστα αφου το μονο που κανουν ειναι οτι να εχει το ποντικι 5πλασιο sensitivity απ'την μανα του(400dpi που ειναι το standard επι 5 ), στο diamondback ειχε χρησιμοποιηθει ο δευτερος καλυτερος οπτικος sensoras της aligent, ο 3070S αυτο εκανε και το diamondback τοσο επιτυχημενο και γνωστο στους casual gamers, και οταν μιλαω για casual το εννοω, δειτε εδω ενα αποσπασμα απο ενα review του diamondback Ok I was skeptical at best. Let me say, I play a lot of UT and Quake3. I'm a Starlance Administrator for both leagues. My game has to be on. Too make a long story short, I get the drivers, and start up Quake 3. I went straight to Nightmare and the level that has given me the most problem. I'm like, I know I won't see a difference, just another mouse. HEHE, WRONG! I smoked the level, it took me three tries, but come on. That kind of improvement that fast was the mouse. During the second try I had to actually turn the sensitivity down. I was like man this is quick. I learned to relax a bit and let the mouse work, WOW! I will tell everyone, please keep up the good work! Thanks Razer for the killer mouse hehe. Oh, and just a note, it took exactly 24 hours for me to get my mouse. WOW, Razer Rocks! - SL BCKiller χαρηκε που νικησε κατι nightmare bots, ΕΛΕΟΣ :hehe: δεν λεω οτι θα ειναι αλλη μια μαπα οπως το rotokiller η το boomslang, απλα κρατω τις επιφυλαξεις μου μεχρι να δω αυτο το 1000hz/1ms στην πραξη + τα σχολια διαφορων σοβαρων gamers οταν βγει επιτελους το copperhead στην αγορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Αύγουστος 11, 2005 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 Αρχική απάντηση από GruntGRχαρηκε που νικησε κατι nightmare bots, ΕΛΕΟΣ :hehe: Μπορεί να κέρδισε το Xaero Link to comment Share on other sites More sharing options...
loki Αύγουστος 11, 2005 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 Φοβερο ποντικι αλλα ποτε θα ρθει και ποσο θα εχει στην Ελλαδα ολα τα razer ερχονται στην διπλη τιμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Αύγουστος 11, 2005 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 Εγω παντως το βλεπω να φτανει 120 χαλαρα στην Ελλαδα. Μη ξεχναμε οτι το MX 1000 κυκλοφορει ενα χρονο και ειναι πιο δημοφιλες απο οτι τα razer. Μολις ειδα οτι ανακοινωσε και η logi 2 νεα ποντικια που ανηκουν στην ιδια κατηγορια με το copperhead και το ενα εκ των δυο ειναι ασυρματο http://www.laptoplogic.com/news/08/11/2005/419/0/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Αύγουστος 11, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 Αρχική απάντηση από tasosmos Εγω παντως το βλεπω να φτανει 120 χαλαρα στην Ελλαδα. Μη ξεχναμε οτι το MX 1000 κυκλοφορει ενα χρονο και ειναι πιο δημοφιλες απο οτι τα razer.Επιδη η logitec ειναι πιο διμοφιλης εταιρια απο την Razer.Στην Ελλαδα παντα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Αύγουστος 11, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 Αρχική απάντηση από GruntGR το εχω ακουστα κι εγω, αλλα features ειναι τα ποδια απο τεφλον (τελειο feel με ενα ποιοτικο μονοχρωμο mousepad απο τσοχα) που ειχανε και τα προηγουμενα ποντικια της razer, η ενσωματομενη μνημη ειναι 32kb και χρησιμευει για να αποθηκευονται οι προσωπικες ρυθμισεις οπως ξεχωριστο sens για αξονα Y 1200dpi αντι για 2000 left hand orientation κλπ οταν το μεταφερεις σε ενα αλλο pc χωρις να χρειαζονται drivers, αρκετα πρακτικο για οσους δεν πανε σε netcafe χωρις τον "εξοπλισμο" τους αυτο που με ενδιαφερει ειναι αν οντως δουλευει κανονικα στα 1000hz/1ms , το diamondback με το ζορι σηκωνει usb overclock στα 500hz και παλι δεν ειναι σταθερα, αμα δεν κουνας το mouse συνεχεια με γρηγορες κινησεις πεφτεις στα 450-470 διαβασα, ασε που οι αλλες συσκευες που ειναι συνδεδεμενες μεσω usb τα παιζουν και μπορει να παθουν καμια ζημια + αυξημενο cpu usage, παρολαυτα πολλοι τα εχουν καταφερει να φθασουν στα 250hz/4ms το logitech mx / diamondback τους χωρις να εχουν τα παραπανω προβληματα, εξαλειφοντας και το φαινομενο του negative accel το οποιο εχω αναλυσει απειρες fores οι ακτινες του σενσορα μαλλον θα ειναι υπερυθρες οπως του Mx1000 και του diamondback plasma limited edition ( http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=22080 του magna βαλανε την pic οι αυνανες, τεσπα :whistling ) το mx 1000 για ενα σωρο λογους δεν ειναι καταληλλο για χαμηλο sens + οτι το σχημα του δεν βοηθαει στο να εχεις ακριβη ελεγχο με τα δαχτυλα (σε περιπτωση που εχεις μεσαιο-υψηλο sens) , υποθετω οτι θα εχει αρκετα τσιμπημενη τιμη λογω της τεχνολογιας laser καλα ολα αυτα αλλα το γεγονος οτι αρκετοι top FPS players χρησιμοποιουν ακομα ms xplorer 3.0/intelimouse optical 1.1/mx500/300 αντε κ 510 πρεπει να σημαινει κατι οχι πως το diamondback θεωρειται ενα ακριβο μπιχλιμπιδι αλλα οποιος ξερει 2-3 πραγματα σχετικα με τα ποντικια και τις ρυθμισεις τους θα καταλαβει οτι οι εποχες που τα ποντικια ητανε αναξιοπιστα για gaming εχουνε περασει πλεον, βεβαια αμα παει ο αλλος απο ms basic optical σε diamondback / 518 φυσικα και θα καταλαβει την διαφορα αφου ο sensoras του basic εχει χειροτερο tracking και απτο ms intelimouse with inteli eye που πρωτοπηρα το 99 τα 2000dpi ειναι στην ουσια αχρηστα αφου το μονο που κανουν ειναι οτι να εχει το ποντικι 5πλασιο sensitivity απ'την μανα του(400dpi που ειναι το standard επι 5 ), στο diamondback ειχε χρησιμοποιηθει ο δευτερος καλυτερος οπτικος sensoras της aligent, ο 3070S αυτο εκανε και το diamondback τοσο επιτυχημενο και γνωστο στους casual gamers, και οταν μιλαω για casual το εννοω, δειτε εδω ενα αποσπασμα απο ενα review του diamondback Ok I was skeptical at best. Let me say, I play a lot of UT and Quake3. I'm a Starlance Administrator for both leagues. My game has to be on. Too make a long story short, I get the drivers, and start up Quake 3. I went straight to Nightmare and the level that has given me the most problem. I'm like, I know I won't see a difference, just another mouse. HEHE, WRONG! I smoked the level, it took me three tries, but come on. That kind of improvement that fast was the mouse. During the second try I had to actually turn the sensitivity down. I was like man this is quick. I learned to relax a bit and let the mouse work, WOW! I will tell everyone, please keep up the good work! Thanks Razer for the killer mouse hehe. Oh, and just a note, it took exactly 24 hours for me to get my mouse. WOW, Razer Rocks! - SL BCKiller χαρηκε που νικησε κατι nightmare bots, ΕΛΕΟΣ :hehe: δεν λεω οτι θα ειναι αλλη μια μαπα οπως το rotokiller η το boomslang, απλα κρατω τις επιφυλαξεις μου μεχρι να δω αυτο το 1000hz/1ms στην πραξη + τα σχολια διαφορων σοβαρων gamers οταν βγει επιτελους το copperhead στην αγορα Φιλε εσυ εχεις κανει διατριβη στο θεμα του gaming ετσι? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Αύγουστος 12, 2005 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2005 Καφέ κάνει; Αν ναι το πήρα με τη μία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Αύγουστος 13, 2005 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2005 Θα προτιμησω το Logitech G7 (ειναι και ασυρματο και φτανει τα 2000) μολις ερθει απο μηναLogitech G7 Eχω και καλυτερες εμπειριες με τα driver της logitech απο αυτα της Razor Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Αύγουστος 13, 2005 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2005 βασικα για medium-highsens ξαναλεω οτι απο αποψη σχηματος στην σειρα logitech MX μονο το 300 κ το 310 εξυπηρετουνε ( negative accel κ τα 2 αμα τα εχεις σε 800dpi λογω του 8bit data path ) αποτι φαινεται η logitech την εχει κλασει εντελως αυτη την κατηγορια χρηστων και σχεδον ολα τα MX εχουνε το σχημα του mx500, ΕΛΕΟΣ απο αποψη drivers το Mouseware χρειαστηκε να περασει πολυς καιρος μεχρι να "στρωσει" πολλοι usarουν τα MX χωρις το mouseware και καλα κανουν, ολα τα mx (εκτος απ'το 518 φυσικα )θελουνε να εχεις εγκατεστημενους τους drivers για να πανε απτα 400 dpi στα 800, και επειδη η αλλαγη δεν γινεται στα dpi On-the-fly μετα το setup του mouseware θελεις reboot αλλιως το mouse συμπεριφερεται ΑΘΛΙΑ, εχω προσωπικη εμπειρια απο τοτε που κουβαλαγα το 310 στο 24seven netcafe, για τον πολυ απλο λογο οτι δεν εχει οφελος το reboot αφου στα περισσοτερα νετκαφε χρησιμοποιουνε κατι σαν ghost image, ειναι και αυτη μια δικαιολογια για να εχει το ποντικι ενσωτομενη μνημη απ'την αλλη η razer μεχρι να βγαλει τους 5.0.0.9 το diamondback ειχε διαφορα προβληματα, ( pixel skipping, ξαφνικο κοψιμο παροχης ρευματος κλπ ) + οτι μερικα κομματια του diamondback που κυκλοφορησαν στην αγορα ητανε κακης ποιοτητας ( ελλατωματικος sensoras, πληκτρα που κανουν "σκουικ" κλπ) ξαναλεω οτι το μονο που προσφερουν τα 2000dpi ειναι το 5Πλασιο sensitivity απο τα 400, αυτο φαινεται ακομα και στο desktop, αμα το Mouse ειναι στα 400dpi για να διανυσει ας πουμε την αποσταση "απτην μια ακρη του desktop στην αλλη" θελει να το κουνησεις 20cm προς τα εκει(υποτιθεται πως εχεις ZERO mouseaccel ετσι ωστε να μην λαμβανεται υποψη και η ταχυτητα με την οποια το κουνησες ), αμα το πας στα 2000dpi θα χρειαστεις 4 cm ( 20/5=4 απλα μαθηματικα ) γι αυτο και ειναι καλυτερο αμα ειναι τοσα πολλα τα dpi να χρησιμοποιεις υψηλοτερες αναλυσεις στο desktop για να υπαρχουνε περισσοτερα pixels ;-) κατι πολυ πρακτικο για να δουλευεις στο photoshop πχ γιατι αμα το πειραξεις απο control panel > mouse το "Mouse speed" και το πας πανω απ'την μεση το αποτελεσμα Θα ειναι τραγικο @solid snake : και τα mice ειναι μια επιστημη, μεχρι και overclocking μπορεις να τους κανεις xD edit : και το setpoint ΜΟΥΦΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ USB Report Rate: 500 reports/second * For Windows Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Αύγουστος 14, 2005 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2005 Αρχική απάντηση από GruntGR [Σήμερα, στις 00:20] βασικα για medium-highsens ξαναλεω οτι απο αποψη σχηματος στην σειρα logitech MX μονο το 300 κ το 310 εξυπηρετουνε ( negative accel κ τα 2 αμα τα εχεις σε 800dpi λογω του 8bit data path ) αποτι φαινεται η logitech την εχει κλασει εντελως αυτη την κατηγορια χρηστων και σχεδον ολα τα MX εχουνε το σχημα του mx500, ΕΛΕΟΣ απο αποψη drivers το Mouseware χρειαστηκε να περασει πολυς καιρος μεχρι να "στρωσει" πολλοι usarουν τα MX χωρις το mouseware και καλα κανουν, ολα τα mx (εκτος απ'το 518 φυσικα )θελουνε να εχεις εγκατεστημενους τους drivers για να πανε απτα 400 dpi στα 800, και επειδη η αλλαγη δεν γινεται στα dpi On-the-fly μετα το setup του mouseware θελεις reboot αλλιως το mouse συμπεριφερεται ΑΘΛΙΑ, εχω προσωπικη εμπειρια απο τοτε που κουβαλαγα το 310 στο 24seven netcafe, για τον πολυ απλο λογο οτι δεν εχει οφελος το reboot αφου στα περισσοτερα νετκαφε χρησιμοποιουνε κατι σαν ghost image, ειναι και αυτη μια δικαιολογια για να εχει το ποντικι ενσωτομενη μνημη απ'την αλλη η razer μεχρι να βγαλει τους 5.0.0.9 το diamondback ειχε διαφορα προβληματα, ( pixel skipping, ξαφνικο κοψιμο παροχης ρευματος κλπ ) + οτι μερικα κομματια του diamondback που κυκλοφορησαν στην αγορα ητανε κακης ποιοτητας ( ελλατωματικος sensoras, πληκτρα που κανουν "σκουικ" κλπ) ξαναλεω οτι το μονο που προσφερουν τα 2000dpi ειναι το 5Πλασιο sensitivity απο τα 400, αυτο φαινεται ακομα και στο desktop, αμα το Mouse ειναι στα 400dpi για να διανυσει ας πουμε την αποσταση "απτην μια ακρη του desktop στην αλλη" θελει να το κουνησεις 20cm προς τα εκει(υποτιθεται πως εχεις ZERO mouseaccel ετσι ωστε να μην λαμβανεται υποψη και η ταχυτητα με την οποια το κουνησες ), αμα το πας στα 2000dpi θα χρειαστεις 4 cm ( 20/5=4 απλα μαθηματικα ) γι αυτο και ειναι καλυτερο αμα ειναι τοσα πολλα τα dpi να χρησιμοποιεις υψηλοτερες αναλυσεις στο desktop για να υπαρχουνε περισσοτερα pixels ;-) κατι πολυ πρακτικο για να δουλευεις στο photoshop πχ γιατι αμα το πειραξεις απο control panel > mouse το "Mouse speed" και το πας πανω απ'την μεση το αποτελεσμα Θα ειναι τραγικο @solid snake : και τα mice ειναι μια επιστημη, μεχρι και overclocking μπορεις να τους κανεις xD edit : και το setpoint ΜΟΥΦΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ USB Report Rate: 500 reports/second * For Windows Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Αύγουστος 14, 2005 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2005 ΧΛΑΧΛΑΧΛΑΧΛΑΧΛΑΧΛΑΧΛΧΑΧΛΑΧΛΑΧΛΑ σορρυ δεν μπορεσα να κρατηθω εχω και τις αυπνιες μου αυτες τις μερες , σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια, για να ειμαι ειλικρινης δεν εχω κλεισει ακομα το το 17ο ετος της ηλικιας μου (αλλες 39 μερες μεινανε αγκρρρρρ) ΔΕΝ ειμαι τεχνικος ουτε με ενδιαφερει αμεσα κατι τετοιο αφου υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα η δουλεια που θα εχω σε λιγα χρονια να ειναι ανεξαρτητη με το αντικειμενο των σπουδων μου ( πατερας προποτζης γαρ ) τεσπα, ελπιζω η κ@υλα μου με τα PC να παραμεινει ακεραιη τουλαχιστον για τα επομενα 5 χρονια κ να συνελθουν οι τενοντες μου(http://www.esreality.com/?a=post&id=809039) για μπορεσω να (ξανα)εφαρμοσω ολες αυτες τις gaming "θεωριες" στην πραξη ;-) (got pwned by Q3 nightmare bots χτες @)()$$(@$)(#@$)$#@ o ντ@βας τους εχει καταντησει να γινεται η π...... τους ελεοζ ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Αύγουστος 14, 2005 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2005 Σκέψου το σοβαρά πάντως, εγώ κάνω αυτό το επάγγελμα εδώ και 1,5 χρόνο και μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ότι η συντριπτική πλειοψηφία των "συναδέλφων" αποτελείται από εμπειρικούς ερασιτέχνες που απλώς έτυχε να ξέρουν 5 πράγματα παραπάνω, τα παραδείγματα είναι πάμπολλα και έχουν αναφερθεί αρκετές φορές εδώ στο forum. Εσύ με τις γνώσεις αυτές που έχεις από τα 17 σου μπορείς να φτάσεις πάρα πολύ ψηλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Αύγουστος 14, 2005 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2005 Αρχική απάντηση από GruntGR ...(got pwned by Q3 nightmare bots χτες @)()$$(@$)(#@$)$#@ o ντ@βας τους εχει καταντησει να γινεται η π...... τους ελεοζ ) Θα πάω να εκδικηθώ για σένα και να τους ξηγήσω 2 φωνήεντα στην q3dm7 με το πενιχρό μου Ιntellimouse 1.2A Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Αύγουστος 14, 2005 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2005 @sirgeorge: απλα εχω καποιες γνωσεις σε βαθος σχετικα με καποια πραγματα δεν σημαινει οτι τα ξερω ολα, πχ απο γλωσσες προγραμματισμου δεν εχω ιδεα ουτε εχω ασχοληθει σοβαρα με overclocking η watercooling, για 17 καλα ειναι αλλα πιστεψε με εχω δει και καλυτερα, 16χρονο συμμαθητη να ξερει απο γλωσσες προγραμματισμου με πιστοποιητικο απο την MS, να εχει λιωσει στο hardware και να κανει μετατροπες οπως x800pro σε XT με κλειστα ματια να εχει παιξει cs για λεφτα βγαζοντας ετσι τα εξοδα του server στην αγγλικη clan που ητανε, τεσπα αμα εχω ποτε την ευκαιρια να ασκησω καποιο αλλο επαγγελμα ( κοινως βρω συναιτερους για να δουλευουν το προπατζιδικο ) θα το σκεφτω @gznp : κι εγω εχω το MS inteli optical 1.1A βασικα ειχα ανταλλαξει το xplorer 3.0 πριν απο 2 χρονια με αυτο οταν ειχα τα πρωτα προβληματα με τον καρπο μου, ( τζιφος αλλα ειπα να το κρατησω) ειναι το ασπρο με τα γκρι πλαινα κουμπια, το 1.2 ειναι εκεινο που ειναι μαυρο ? γιατι εγω το ξερω ως 1.1 SE, για ανεβασε καμια pic του πληροφοριακα εχει τις ιδιες δυνατοτητες με το xplorer 3.0 αν και η MS πριν απο καιρο ΧΩΡΙΣ προειδοποιηση αρχισε να κυκλοφορει μοντελα που η ανανεωση της εικονας που παρειχε ο sensoras ητανε στα 1500-2500hz ( απτα 6000 !) και αυτο δεν ξερω αν στην πραξη ειναι τοσο ασχημο, εχω διαβασει πως η διαφορα δεν ητανε αισθητη αλλα νομιζω πως αυτος που το εγραψε δεν ειναι low sens player που σε τετοια περιπτωση μια διαφορα στην ομαλοτητα του tracking πρεπει να ειναι εμφανης,παιζεται να μην ειναι FPSας καν ( tom's hardware article γαρ ) btw σηκωθηκα στις 7μισι το απογευμα και πριν απο λιγο εμαθα για το αεροπλανο, πικραααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Αύγουστος 14, 2005 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2005 ’σε...Το 1.2Α που έχω είναι ακόμα με τη μπίλια, τι optical μου λες, εξελιγμένα πράγματα! @SirGeorge: Δυστυχώς φίλε μου οι γνώσεις στη χώρα που ζούμε δε μετράνε και άτομα σαν πολλούς από εδώ μέσα δεν αξιοποιούνται σωστά...That's life... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Αύγουστος 14, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2005 GruntGR, να ξερεις οτι δεν επαινω ανθρωπους συχνα παρα μονο οταν το αξιζουν πραγματικα.Ειμαι 16.5 χρονων και ζηλευω πολλους ανθρωπους εδω για τις γνωσεις τους.Να ξερεις οτι εσυ εισαι ενας απο αυτους και αν υπαρχει καποιος που πρεπει να εμπιστευτω ή να απευθεινθω για βοηθεια θα εισαι εσυ.Πραγματικα μπραβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Αύγουστος 14, 2005 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2005 Μαλλον θα εννοεις αυτο εδω ειχα παρει την "with intelieye" εκδοση του για καπου 24 χιλιαρικα, ητανε το 2ο μου mouse ,το πρωτο ητανε ενα με μπιλια της αρτεμις που μετα απο καποιους μηνες λειτουργουσε αισχρα οτι και να εκανα( that includes cleaning) πραγματικα τραγικη διαφορα ειχα βαρεθει να ακουω HEADSHOT στην CTF-Facing worlds του πρωτου UT ( vs experienced lvl bots, 10-11 χρονων ημουνα ηρεμια ) πραγματικα ποιοτικο ποντικι αν και φανταζομαι οτι αμα το κουνουσα με ολοκληρο το χερι speedata ( δλδ πολυ χαμηλο sens ) σιγουρα θα λαγκαρε medium-high sens powah τελικα μετα απο1μισι χρονο χρησης περιπου ΨΟΦΗΣΕ, made in mexico(που εγραφε απο κατω) my ass απ'την ζιμπαμπουε θα τα φερνανε ειχα διαβασει κατι αρχαια ποστς για το ιδιο μοντελο να ψοφαει μετα απο 3-4 βδομαδες, α ρε MS ...... btw ο zero4(TOP Q3 proffesional player) χρησιμοποιηει το ballmouse inteli 3.0 πιο πανω και ειναι πραγματικα τρελο θεαμα ολα αυτα τα χρονια να τον βλεπεις να τσακιζει αντιπαλους που εχουνε "state of the art" mouse + mousepad xD edit : θενκς snake ( καλα μεθυσμενος ειμαι ? τωρα το ειδα το ποστ ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Αύγουστος 15, 2005 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2005 Αρχική απάντηση από GruntGR [13-08-2005 22:20] βασικα για medium-highsens ξαναλεω οτι απο αποψη σχηματος στην σειρα logitech MX μονο το 300 κ το 310 εξυπηρετουνε ( negative accel κ τα 2 αμα τα εχεις σε 800dpi λογω του 8bit data path ) αποτι φαινεται η logitech την εχει κλασει εντελως αυτη την κατηγορια χρηστων και σχεδον ολα τα MX εχουνε το σχημα του mx500, ΕΛΕΟΣ απο αποψη drivers το Mouseware χρειαστηκε να περασει πολυς καιρος μεχρι να "στρωσει" πολλοι usarουν τα MX χωρις το mouseware και καλα κανουν, ολα τα mx (εκτος απ'το 518 φυσικα )θελουνε να εχεις εγκατεστημενους τους drivers για να πανε απτα 400 dpi στα 800, και επειδη η αλλαγη δεν γινεται στα dpi On-the-fly μετα το setup του mouseware θελεις reboot αλλιως το mouse συμπεριφερεται ΑΘΛΙΑ, εχω προσωπικη εμπειρια απο τοτε που κουβαλαγα το 310 στο 24seven netcafe, για τον πολυ απλο λογο οτι δεν εχει οφελος το reboot αφου στα περισσοτερα νετκαφε χρησιμοποιουνε κατι σαν ghost image, ειναι και αυτη μια δικαιολογια για να εχει το ποντικι ενσωτομενη μνημη απ'την αλλη η razer μεχρι να βγαλει τους 5.0.0.9 το diamondback ειχε διαφορα προβληματα, ( pixel skipping, ξαφνικο κοψιμο παροχης ρευματος κλπ ) + οτι μερικα κομματια του diamondback που κυκλοφορησαν στην αγορα ητανε κακης ποιοτητας ( ελλατωματικος sensoras, πληκτρα που κανουν "σκουικ" κλπ) ξαναλεω οτι το μονο που προσφερουν τα 2000dpi ειναι το 5Πλασιο sensitivity απο τα 400, αυτο φαινεται ακομα και στο desktop, αμα το Mouse ειναι στα 400dpi για να διανυσει ας πουμε την αποσταση "απτην μια ακρη του desktop στην αλλη" θελει να το κουνησεις 20cm προς τα εκει(υποτιθεται πως εχεις ZERO mouseaccel ετσι ωστε να μην λαμβανεται υποψη και η ταχυτητα με την οποια το κουνησες ), αμα το πας στα 2000dpi θα χρειαστεις 4 cm ( 20/5=4 απλα μαθηματικα ) γι αυτο και ειναι καλυτερο αμα ειναι τοσα πολλα τα dpi να χρησιμοποιεις υψηλοτερες αναλυσεις στο desktop για να υπαρχουνε περισσοτερα pixels ;-) κατι πολυ πρακτικο για να δουλευεις στο photoshop πχ γιατι αμα το πειραξεις απο control panel > mouse το "Mouse speed" και το πας πανω απ'την μεση το αποτελεσμα Θα ειναι τραγικο Oι εποχες των mouseware drivers εχουν τελειωσει εδω και καιρο αρα μιλας για 3 χρονια πριν Τα πλεον επισημα drivers της logitech ειναι τα Setpoint και κυριως στην σειρα MX και ειναι αρκετα διαφορετικα απο τα mouseware Χρησιμοποιω τα Setpoint απο την εποχη του MX 700 (και λιγακι το Mouseware στις αρχες πριν βγουν τα Setpoint) Δεν ειδα ποτε προβλημα με τα Setpoint (εκτος ισως με αυτα που περιειχαν το Bluetooth stack οταν ειχα MX900) Κατι που δεν μπορω να πω και οταν δοκιμασα το Razor diamondback με τα αναλογα driver τους και μου επηρεαζαν τοσο to BOOT οσο και την "υπερευαισθητη συμπεριφορα" μεσα σε καποια παιχνιδια -Οσο για το DPI και το 2000 κλπ κλπ Συμφωνω αλλα το συγκεκριμενο ποντικι σου δινει την επιλογη να διαλεξεις οτι DPI γουσταρεις απο 400, 800, 1600, 2000 και ολα σε laser τεχνολογια Δεν θα ειναι κολλημενο μονο στα 2000 DPI Oσο περισσοτερες επιλογες εχεις τοσο το καλυτερο απο το να εισαι κολλημενος μονο στα 400 DPI με ενα παλιο οptical sensor - Οσο για το επαναλαμβανομενο σχεδιασμο των MX εμενα προσωπικα δεν με πειραζει φτανει να δινει τις επιδοσεις και οσα υποσχεται edit : και το setpoint ΜΟΥΦΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ USB Report Rate: 500 reports/second * For Windows Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Αύγουστος 15, 2005 #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2005 Μήπως φταίει το Setpoint όμως? Γιατί τα οπτικά της MS δουλεύουν μια χαρά στα 9x και στα Me? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.