Jump to content

crasarisma συστήματος

ΔΗΜΗΓΙΑ12345

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

κατ' αρχην καλησπέρα σε ολους!! Εχω ενα PC με ATHLON XP στα 2800+ MSI μητρική K8N, 80 αρη δισκο και μνήμη 256Mb/266MHz μόνο!!

Έβαλα στο pc μου τα xp τα ελληνικά με sp-2 και αφου περασα προγραμματα (norton, office, drivers κτλ) παρατηρώ οτι το σύστημα έχει γίνει παρα πολυ αργό, ψιλοσέρνεται μπορώ να πω!!

Αυτό είναι μάλλον θέμα μνήμης γιατί αν κάνω ctr+alt+del και μπώ στον task manager, βλέπω την διαθέσιμη μνήμη να είναι χαμηλά, πολλές φορές να είναι μόνο 40 μεχρι 80 Mb!!

Για αυτό το λόγο σκοπέυω να αγοράσω μια μνήμη 512Mb/400MHz.

Είναι καλή η κίνηση αυτή; θα σέρνεται σε αυτήν την περίπτωση το pc μου;

Καλή κίνηση (256 είναι πολύ λίγα για φορτωμένα XP) + δες τι άχρηστες εφαρμογές τρέχουν και κλείσε τες, θα εξοικονομήσεις επεξεργαστική ισχύ και μνήμη.

οσο για επεξεργαστική ισχύς πολλές φορές η χρήση του επεξεργαστή είναι 0%, ειναι καλό να βάλω μια 512 στα 400 γιατι κάποιος μου πρότεινε να βάλω 2 χ 256, τι λες?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.