Jump to content

σειρά μου να ρωτήσω για σύστημα

johnnymous

Cpu???  

42 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Tα THERMALTAKE στιμμόκολα ? !!! ! Για δες αυτό κ αυτό να σου φύγει η μαγκιά :p

Πάντως προτείνω (αν κ δεν είμαι κ έμπειρος) ανεπιφύλαχτα το Soprano !

’σχετο τα τρία αυτά THERMALTAKE γ*** :worship: :worship: :worship: (Το ARMOR θα γίνει δικό μου!)

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Τελικα θα τα παρεις ολα απο το ιδιο μαγαζι??Αν οχι γλιτωνεις κανενα 50€ απο cpu αν το παρεις απο mgmanager(η παιρνεις τον 3500+ με 5€ λιγοτερα!)ΚΑτα τα αλλα μια χαρα(αφου αποφασισες να παρεις και καρτα γραφικων!!)

Tip of the day!

Για καθε ενα προιoν που διαλεξες βαλτο στο www.skroutz.gr για να διαλεξεις το φτηνοτερο μαγαζι που σε ενδιαφερει!!

@D.J.AleXXX_gr

Ελπιζω οι μνημες του shidokanjohn να μην ειχαν περασει απο τα χερια του hipro γιατι τοτε δεν θα ηταν απλα BH-5 αλλα By Hipro5

Αρχική απάντηση από kreach [Σήμερα, στις 02:26]

Tα THERMALTAKE στιμμόκολα ? !!! ! Για δες αυτό κ αυτό να σου φύγει η μαγκιά :p

Πάντως προτείνω (αν κ δεν είμαι κ έμπειρος) ανεπιφύλαχτα το Soprano !

’σχετο τα τρία αυτά THERMALTAKE γ*** :worship: :worship: :worship: (Το ARMOR θα γίνει δικό μου!)

τούμπανα είναι αν και εγώ θα έπαιρνα κάτι τέτοιο

CoolerMaster Stacker STC-T01 - Silver Trim (No PSU) (CA-054-CM)

http://www.overclockers.co.uk/acatalog/Online_Catalogue_Coolermaster_Cases_126.html

άμα μου το αγόραζες κιόλας θα ήταν πιο τούμπανο.

τώρα απλά ψάχνω ένα κουτί γύρω στα 100 που να είναι ευρύχορο και όμορφο και με προοπτικες για w/c.... το είπα θα το λιώσω το καινουργιο pc

πολύ καλό το site που ψάχνεις τα φθηνότερα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.