Jump to content

σειρά μου να ρωτήσω για σύστημα

johnnymous

Cpu???  

42 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

amd με χιλια. ή με 2000 hz και πανω.... λυγοτερη καταναλωση ρευματος, ελεγχτες μνημης στη cpu, αρκετη cache που δε γωνατιζει το συστημα σκεψου οτι ειναι απο μορφη risk επεξεργαστες, αμα γνωριζεις.

απο κουτια πολλα σα το δικο μου με no name τροφοδοτικο αλλα κανει τη δουλεια του μεχρι το kandalf και τροφοδοτικο επιλογης σου.

μητρικη, asus? ψαχτο καλα

και τα αλλα ειναι περιτα τα βρισκεις ευκολα

Μπορεις να κοψεις απ οτο επεξεργαστη (να παρεις τον 3200+) απο την μητρικη (απλη δφι) και ισως απο τις μνημες αν το ψαξεις!

Παντως για καρτα αφου τελικα θα παρεις παρε η X800 giga silent pipe sta 199€ ή X800 giga silent pipe με 256ΜΒ sta 226€ oi οποιες ειναι σαφως καλυτερες απο 6600GT .

Και τrοφοδοτικο θα σε καλυψει και αυτο enermax 425Γλιτωνεις πανω απο 100€ και παιρνεις και καλυτερη καρτα γραφικων!

Ρε unstoppable βλεπω την υπογραφη σου και :crazy:!!Εχεις πολλα που θα θελα!!ΟΧι την 7800 και το ενερμαχ που ειναι καπως ακραια για μενα(€€€€) αλλα τους hitachi (και τους δυο) μητρα-επεξεργαστη-(και venice moy ekane) και πλεον οι μνημες!!Ποσο φτανουν??Λενε με 3,1 στα 240 περιπου!Αληθευει??Max ...?(που εχεις δοκιμασει με οσα volt δοκιμασες)?

άρα μέχρι εδώ εχουμε:

Επεξεργαστής AMD ATHLON 64 3200+ 2.00GHz VENICE SOCKET 939 BOX 196,00

Motherboard Dfi nforce4 Sli D 186,80

Ram OCZ 1GB KIT 433 PC-3500 GX GOLD 129,74

Κάρτα Γραφικών GIGABYTE RADEON RX800 256MB PCI-E DVI TV-Out SILENT PIPE RETAIL 226,00

Σκληρός Δίσκος Western Digital 1200JD 81,50

DVD-RW NEC DVD+/-R/RW ND-3540Α 16X BULK BLACK DOUBLE LAYER 46,70

Modem MICROCOM INPORT HOME /M PCI V.92 56K BULK 7,00

Δισκέτα Floppy 1,44 6,79

Pc Case Antec PlusView 1000AMG Metallic Gray File Server Case 95,00

Psu ENERMAX EG425AX-VE 420W NOISE TAKER 82,00

Σύνολο 1.057

κουκλι δεν είναι?????????

δεν νομίζω να έχω κανενά προβλημα???

για το κουτί σκέυτομαι μονο έλεγα κάτι σαν και αυτό

CHIEFTEC FULL ATX CX-03 Black

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=15&Nav_Section_Id=15&Catalog_Id=1&Product_Id=212655&Merchant_Id=1&sts_cid=3

τι λέτε??

Αρχική απάντηση από Johnnymous

άρα μέχρι εδώ εχουμε:

Επεξεργαστής AMD ATHLON 64 3200+ 2.00GHz VENICE SOCKET 939 BOX 196,00

Motherboard Dfi nforce4 Sli Dr 186,80

Ram OCZ 1GB KIT 433 PC-3500 GX GOLD 129,74

Κάρτα Γραφικών GIGABYTE RADEON RX800 256MB PCI-E DVI TV-Out SILENT PIPE RETAIL 226,00

Σκληρός Δίσκος Western Digital 1200JD 81,50

DVD-RW NEC DVD+/-R/RW ND-3540Α 16X BULK BLACK DOUBLE LAYER 46,70

Modem MICROCOM INPORT HOME /M PCI V.92 56K BULK 7,00

Δισκέτα Floppy 1,44 6,79

Pc Case Antec PlusView 1000AMG Metallic Gray File Server Case 95,00

Psu ENERMAX EG425AX-VE 420W NOISE TAKER 82,00

Σύνολο 1.057

κουκλι δεν είναι?????????

δεν νομίζω να έχω κανενά προβλημα???

για το κουτί σκέυτομαι μονο έλεγα κάτι σαν και αυτό

CHIEFTEC FULL ATX CX-03 Black

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=15&Nav_Section_Id=15&Catalog_Id=1&Product_Id=212655&Merchant_Id=1&sts_cid=3

τι λέτε??

Να ρωτήσω κάτι ?

H DFI LAN PARTY UT NF4 Ultra-D δεν είναι (σχεδόν) ΙΔΙΑ με την SLI ? Στην ουσία κ η Ultra D είναι συμβατή με SLI ! Διότι λέει:

"Υποστηρίζει τοποθέτηση δύο καρτών γραφικών"

Θύρες επικοινωνίας (Εσωτερικές): 2 x PCI Express x16 - τα χαρακτηριστηκά μιας SLI m/b

’ρα περισσότερο θα σε συνέφερε να αγοράσεις την Ultra-D (αυτή που θα αγοράσω εγώ, εάν το παραπάνω ισχύει)

Προτείνω κ τα εξής:

PC CASE: THERMALTAKE SOPRANO 76E - Από τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ στην τιμή του

Οι μνήμες GEIL GX21GB4300DC 1024MB PC4300 DDR2 -533MHz DUAL CHANNEL KIT 125E λένε ? Τελικά οι DDR είναι καλύτερες από DDR2 ? Υπόθηκε κ ότι οι DDR2 είναι πάνω κάτω ίδιες με τις απλές απλώς πιο ... ζεστές. όντως ?

Διορθώστε με αν κάνω λάθως ! (Ιδίως για το πρώτο !)

Ελπίζω να βοήθησα !

Αρχική απάντηση από kreach [Σήμερα, στις 01:19]

Να ρωτήσω κάτι ?

H DFI LAN PARTY UT NF4 Ultra-D δεν είναι (σχεδόν) ΙΔΙΑ με την SLI ? Στην ουσία κ η Ultra D είναι συμβατή με SLI ! Διότι λέει:

"Υποστηρίζει τοποθέτηση δύο καρτών γραφικών"

Θύρες επικοινωνίας (Εσωτερικές): 2 x PCI Express x16 - τα χαρακτηριστηκά μιας SLI m/b

Η DFI ULTRA D έχει μεν 2 PCI-EX * 16 αλλά δεν είναι SLI που σημαίνει ότι δεν δίνει παραπάνω ταχύτητα αλλά απλώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις 4 οθόνες (2 από κάθε κάρτα).

Στις πρώτες εκδόσεις μπορούσες να την ''πειράξεις'' και να την κάνεις SLI αλλά δεν ξέρω αν αυτό ισχύει ακόμα.

Οι μνήμες GEIL GX21GB4300DC 1024MB PC4300 DDR2 -533MHz DUAL CHANNEL KIT 125E λένε ? Τελικά οι DDR είναι καλύτερες από DDR2 ? Υπόθηκε κ ότι οι DDR2 είναι πάνω κάτω ίδιες με τις απλές απλώς πιο ... ζεστές. όντως ?

Οι AMD δεν δέχονται DDR-2 αλλά μόνο DDR-1 (έτσι κι αλλιώς, ουσιαστικές διαφορές στις επιδόσεις δεν έχουν).

Προτείνω κ τα εξής:

PC CASE: THERMALTAKE SOPRANO 76E - Από τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ στην τιμή του

Ελπίζω να βοήθησα !

έχω ακούσει ότι τα thermaltake είναι στριμμόκολα..

και δεν είμαι σίγουρος. απλώς σκέφτομαι πώς του πλαίσιο το κουτί ειναι πιο μεγάλο και παίρνει και 12cm ανεμιστηράκι

Αρχική απάντηση από Johnnymous

έχω ακούσει ότι τα thermaltake είναι στριμμόκολα..

και δεν είμαι σίγουρος. απλώς σκέφτομαι πώς του πλαίσιο το κουτί ειναι πιο μεγάλο και παίρνει και 12cm ανεμιστηράκι

και το σοπρανο εχει 2 12αρια ρε συ

αλλα δεν ειναι στριμοκολο μια χαρα ανετο και ελαφρι ειναι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.