Jump to content

σειρά μου να ρωτήσω για σύστημα

johnnymous

Cpu???  

42 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καιρό εχω να γράψω θέμα έτσι δεν είναι???

αυτή την φορά ξεμπέδρεψα με κάτι προβληματάκια που μείχαν εμποδίσει να πάρω τον υπολογιστη τα χριστούγεννα πάνω που τα είχα ετοιμάσει όλα.....

το καλό ειναι ότι μόλις βρω τον κατάλληλο πάω και τον παίρνω!!!!!

το κακό είναι οτι για αρχη δίνω 700 μόνο αλλά πάνω δεν θα βάλω κάρτα γραφικών...(λόγο τις ύπαρξης του playstation 2 που κρατάει ακομα) και έτσι τιν κάρτα γραφικών μπορώ να την αφήσω για αργότερα αλλά όλο το άλλο το σύστημα το θέλω ΤΖΙ ΤΖΙ για παιχνίδια και για να κάνω τα πρώτα μου βήματα στο overclocking...

θέλω να μου προτείνετε συστήματα αλλά παρακαλώ να ειναι από το ίδιο μαγαζί ή άμα είναι κάποια κομμάτια απο άλλο να το γράφετε...

Υ.Σ 1,οι παλιές mobo είχαν πάνω κάρτα γραφικών(on board) οι καινούργιες ξέρετε άμα εχουν(γιατι δεν θα βάλω κάρτα γραφικών και να ξέρω αμα θα ανοίγει ο υπολογιστης)????

2, θέλω να μου προσέξετε τα κουτιά που θα μου προτείνετε γιατι σκέφτομαι πολί να το φτίαξω εξωτερικα(αρογογους χαμηλώματα neon και τέτοια)

3, τελεια ολοκληρωμενα συστηματα ετσι ωστε να παω να το δωσω και να μου το φτιαξουν

4, άμα γουστάρετε βάλτε και κάρτα γραφικών απλώς την τιμή να την έχετε διαφορετικά

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Mobo με on board κάρτα γραφικών καλύτερα να την αποφύγεις, αυτές οι υλοποιήσεις είναι συνήθως πολύ φτηνές και έχουν στόχο τα πολύ φτηνά pc θυσιάζοντας ποιότητα, δυνατότητες και επιδόσεις.

Αρχική απάντηση από tristeno

ΥΠάρχουν ακόμα Ρ4?

:hehe:

Και φυσικα η ψηφος (εμπιστοσυνης :p) παει στον Athlon :D

ρε παλικάρια συστήματα δεν έχουμε?????????

αυτό μπορεί να είναι και καλό γιατι μπορεί να ψάνχεστε ακόμα και θα γίνει καλή δουλεία

Aς ελπισουμε οτι δεν θες οθονη στα 700€!

Τροφοδοτικο :hiper 580=110€

εναλλακτικα tagan 480=86€

κουτι δεν ξερω και πολλα λεω κατι φτηνο πχ heroichi sta 77€

μητικη :dfi nf4 στα 146€

cpu : 3500 venice sta 192 η πιο φτηνο τον 3000 venice sta 113 και με οc ερχεται σχεδον το ιδιο(αν και δεν ξερεις εξαρχης αλλα εστω οτι ο 3500 θα παει πιο ψηλα απο τον 3000!

μνημες αν βρεις utt 1 γιγα κοντα στα 100€ μεταχειρισμενα 140 καινουργια καλο θα ηταν!

Σκληροs :Deskstar T7K250 160GB στα 100€ η για πιο "ανετα" τον Wd 320GB στα 153€!αν θες παρνεις 2 hitachi και κανεις ραιδ!200€

Το πιο φτηνο μεχρι εδω βγαινει περιπου 625€ δινεις και 130για μια μεταχειρισμενη 6600gt καπου την πηρε το ματι μου στις αγγελιες και εισαι κομπλε!Δεν νομιζω να ξεχασα τιποτα!

Στα χρηματα πυ διαθετεις η amd ειναι μονοδρομος γιατι σε αντιθετη περιπτωση ακολουθουν μνημες ddr2 πολλαπλασια χρηματα για μητρικη πολλοι που θα σε κραζουν που δεν πηρες athlon και παει λεγοντας ... :p

βασικα ειμαι ιντελακιας αλλα αυτη την φορα θα ψιφισο amd γιατι αν η ιντελ δεν ριξει τις τιμες θα την κανω με ελαφρα πηδιματακια

Ντg δεν θέλω όθονη. απλώς θέλω να τα διαλέγετε απο μαγαζία και καλύτερα από ένα όλα μαζί γιατί κάπως πρέπει να τα βρώ όλα αυτα

Kανένα DVD RW δεν θα βάλεις ? Βάλε το LG DVD+-R/+-RW GSA-4163B 16X BULK από e-shop.gr

Να σου προτείνω το σύστημα που θα αγόραζα με αυτά τα λεφτά ? Θα είναι όμως Intel...

Περισσοτερο για να δεις τα μοντελα εβαλα τα λινκ!ΑΠο το mgamanager μπορεις να βρεις τα περισσοτερα αν οχι ολα!Βασικα ειναι το μονο μαγαζι που εχει τους πιο φτηνους venice οποτε συμφερει να παρεις απο κει κουτι -μητρα-επεξεργαστη-τροφοδοτικο και σκληρο!Στο μηχανημα του sotiri βγαλε την καρτα γραφικων!Χωρις να εχει προβλημα δεν αξιζει τα λεφτα της!Η 6600 ειναι καλυτερη-φτηνοτερη και λιγο πιο πανω ειναι η ακομα καλυτερη Χ700προ!

Θα ξαναχτυπησω ......σε λιγο!

τροφοδοτικο tagan 430 στα 92€

μητρικη dfi nf4 στα 156€ η Abit nf4στα 151€Τωρα την ειδα τι λεει ξερει κανεις?

Σκληρο μνημες και επεξεργαστη δες το παραπανω ποστ μου (313€)

Κουτι μαλλον heroichi sta 50€ η ενα παρομοιο σχεδον antec στα 57!ΠΑρε το πρωτο καλυτερα λογω δυο 12αρηδων!

Ετσι μεχρι τωρα θα εχεις δωσει αν δεν εκανα λαθος πραξεις 611€!

Αν μπορεσεις παντως να παρεις το τροφοδοτικο απο αλλου και να παρεις ενα απο τα παρα παραπανω ακομα καλυτερα!

Και με αυτην για καινουργια καρτουλα θα εισαι μια χαρα για φτηνο συστημα!msi 6600!Αν και καλυτερα να βρεις την μεταχειρισμενη 6600GT (kοντα στα 130)

αλλη μια καινουργια καρτα θα ηταν και αυτην xfx 6600 με 256ΜΒ στα 127€

@Sotiri:Η DFI δεν υποστηρίζει μνήμες Kingston Value Ram και Corsair Value.....:p

Οποτε αν θελει να παρει αυτο που προτεινεις πρεπει να παει σε ελαφρως ακριβωτερες μνημες...;)link

1.H abit υποστηρίζει Kingston Value Ram και Corsair Value ?

2.Η dfi είναι πολύ πιο καλή σε oc από την abit?

Και πως γίνεται η dfi να έχει NForce 4 Ultra και να υποστηρίζει SLI?

Και μια λεπτομέρεια. Τα link του mgmanager δίνουν 3 χρόνια εγγύηση για την abit. Στην dfi που δεν γράφει τίποτα είναι 1 χρόνος?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.