Warlord Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2005 Παιδια το θεμα εχει ως εξης..απο χτες το πισι κατα την εκκινηση κ ενω βρισκεται στην 1η εικονα του dos που αναζηταει μνημες,επεξεργαστες, ide drives κλπ κολλαει μερικες φορες οταν παει να βρει τα ide(cd-rom,hd)..το μονο που μπορω να κανω ειναι ctrl+alt+del για επανεκιννηση μεχρι εντελως τυχαια να μη κολλησει (στις 2-3 προσπαθειες-αλλες φορες με τη 1η) κ να γινει κανονικα η εκκινηση κ μετα ολα οκ.επισης περιπου 1 στις 5 φορες θα φορτωσει κ τα ide αλλα μετα θα γραψει cpu unworkable or has been changed..οverclocking δεν εχω κανει.δοκιμασα να βγαλω το cpu απτο mobo, το καθαρισα κλπ αλλα παλι το ιδιο...οποτε λεω ας τρεξω κανα chkdsk, αλλα οταν παει να ξεκινησει μου βγαζει cannot open volume for direct access...ναι εχω το zone alarm κ εχω winxp pro sp1...πως θα γινει να τρεξει το καταραμενο το chkdsk?επισης καμια ιδεα για το προαναφερθεν κολλημα??σας ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Αύγουστος 10, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2005 Μου το ειχε παρουσιασει και μενα το ιδιο προβλημαΠιθανοτα καπου εχεις καποιο αρχειο το οποιο ειναι καταστραμενο η καποιο file που εχει μεινει ανοιχτοΣτην δικια μου περιπτωση το καταστραμενο αρχειο ηταν στο C:\Documents and Settings\******\Local Settings\Temp (οπου τα αστερακια ειναι ο λογαριασμος του χρηστη)Επισης για το κολλημα που λες ισως να φταιει καποιος απο τους δισκους σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 10, 2005 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2005 Σε τετοιες φασεις το πρωτο που κανω ειναι να κατεβασω τα utilities του κατασκευαστει του σκληρου. Δοκιμασε να τρεξεις ολα τα διαγνωστικα που εχει,ισως βρει κατι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warlord Αύγουστος 11, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 ετρεξα τελικα chkdsk κ στους 2 σκληρους κ δε βρηκε λαθη...το κολλημα ομως συνεχιζεται.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
backgman Αύγουστος 12, 2005 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2005 Δοκίμασε να αλλάξεις καλωδιοταινίες και αν εξακολουθεί το πρόβλημα τρέξε διαγνωστικά απο τους κατασκευαστές των σκληρών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo13 Αύγουστος 12, 2005 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2005 αν έχεις κάνει όλα τα παραπάνω δοκίμασε και αυτό :αποσύνδεσε όλες τις συσκευές ide από το pc εκτός από το δίκο που έχει τα windows (ενοείται με άλλη καλωδιοταινία) και κοίτα αν θα παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Αύγουστος 12, 2005 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2005 δικιμασε να κανεις κανα clearmos μπασ και ξεκολισι η αλλιος τα utilitys τις εταιριας του σκληρουεπισεις δοκιμασε και σε safe mode και τρεξε απο εκει διαγνοστικα η recovery μπας και δεις ασπρι μερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.