nikos2004dj Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2005 αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.ενω εχω ιντερνετ κανονικα οταν ενεργοποιω την τοπικη συνδεση τοτε η συνδεση σταματα και δεν μπορω να συνεχισω να βλεπω σελιδες.τι μπορει να συμβαινει?ειναι καποιο προβλημα τουtcp/ip? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 10, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2005 λίγο πιο αναλυτικά το "setup" σου δεν κατάλαβα πως συνδέεσαι στο internet, τι είναι η τοπική σύνδεση κλπ (lan?). Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos2004dj Αύγουστος 10, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2005 εχω 2 pc Με win xpστο ενα to δικο υμοθ δηλαδη γιατι το αλλο ειναι του αδελφου μουεχω σδν 128 kbitmexri χθες ολα λειτουργουσαν κανονικα αλλα σημερα δεν μπορουσα να δω σελιδες.η συνδεση γινεται κανονικα εχω 128 kbit αλλα δεν μπορουσα να δω σελιδες.μετα απο ψαξιμο βρηκα οτι οταν ανοιγω την τοπικη συνδεση (την κανψ ενεργη) τοτε το ιντερνετ σταματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 10, 2005 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2005 Είναι γιατί το gateway της τοπικής σου σύνδεσης όταν ενεργοποιείται παίρνει αυτόματα μικρότερο metric από της ήδη υπάρχουσας isdn και το pc στέλνει όλα τα πακέτα στο τοπικό σου δίκτυο. 2 λύσεις. Έχεις μόνιμα ενεργοποιημένη την τοπική σου, οπότε όταν συνδέεσαι στο ινετ δεν έχεις πρόβλημα γιατί gateway με χαμηλότερο metric θα είναι το inet gw.Η άλλη λύση είναι να ορίσεις χειροκίνητα τα metrics, αλλά αν δεν ξέρεις τι είναι αυτό και για να μην τα κάνεις χειρότερα καλύτερα κάνε το πρώτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos2004dj Αύγουστος 11, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 δεν μπορω να καταλαβω τι μου λες.μπορεις σε παρακαλω να μου εξηγησεις με πιο απλα λογια τι θες να πεις?που ειναι το προβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 12, 2005 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2005 Το πρόβλημα είναι ότι στα windows η σύνδεση που πραγματοποιείται τελευταία και έχει default gateway, το θέτει το gateway της ως καθολικό για το μηχάνημα και με metric μικρότερο από το metric που είχε η προηγούμενη σύνδεση, οπότε αν δεν αλλάξεις κάτι χειροκίνητα ως default gateway θα προτιμάται πάντα αυτό της τελευταίας σύνδεσης που έκανες.Για αυτό αν δεν καταλαβαίνεις τι λέω ή βαριέσαι να διαβάσεις κάτι παραπάνω όσον αφορά τα gateways και πώς δουλεύουν στα windows κάνε το πρώτο που σου λέω και θα είσαι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos2004dj Αύγουστος 16, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 που θα μπορουσα να διαβασω για τα gateway στα ελληνικα ομως για να καταλαβω καλυτερα!υπαρχει κανενα post μεσα στο thelab.gr??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 16, 2005 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 post δεν ξέρω αν θα υπάρχει. Η βοήθεια των windows είναι μια καλή αρχή. Εξάλλου δεν είναι κάτι που χρειάζεται να εμβαθύνεις, απλώς να κάνεις τη δουλειά σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos2004dj Αύγουστος 18, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2005 απο την otenet μου ειπανε οτι επειδη ο κεντρικος υπολογιστης ψαχνει για συνδεση ιντερνετ γι'αυτο μολις ανοιγω την τοπικη συνδεση δεν εχω ιντερνετκαμια λυση βοηθεια?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 18, 2005 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2005 Γιατί εγώ τι σου είπα ότι φταίει;Σου έγραψα πιο πάνω τι να κάνεις: Να έχεις μόνιμα ενεργοποιημένη την τοπική σύνδεση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos2004dj Αύγουστος 19, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2005 ναι αλλα και μονιμα να εχω ενεργοποιημενη την συνδεση παλι δεν εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 19, 2005 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2005 Έχοντας μόνιμα ενεργοποιμένη την τοπική σύνδεση και αφού συνδεθείς στo internet γράψε σε ένα command promt "route print" και κάνε copy το output εδώ να το δούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos2004dj Αύγουστος 23, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2005 τελικα λεω να κανω ενα format για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.και να κανω τα win xp αναβαθμιση σε 64Bit εκδοση.αν βαλω αγγλικα και μετα multilanguage για να τα κανω ελληνικα θα εχω προβλημα με τα 64bit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
power Αύγουστος 23, 2005 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2005 Νικόλα δεν έχεις καταλάβει τι σου λέει ο άνθρωπος.Κάνε αν θες αυτό που σου είπε παρπάνω μήπως φανεί κάτι.Υ.Γ. Ενημερωτικά, δεν υπάρχει αναβάθμιση 64bit.Είναι αυτόνομη έκδοση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Αύγουστος 23, 2005 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2005 Συγνώμη για την έκφραση, αλλά και να χτυπηθεις κάτω το πρόβλημα θα παραμείνει.Είναι στις ρυθμίσεις, αν κάνεις φορματ και κάνεις ίδιες ρυθμίσεις πάλι το ίδιο θα συμβεί.Υποθέτω πως έχεις 64bit cpu έτσι? Μην κάνεις άδικα φορματ...Κανε ότι σου είπε ο trendy και θα την βρούμε την λύση, δεν είναι λόγος αυτός για φορματ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos2004dj Αύγουστος 25, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 τελικα το προβλημα λυθηκε με φορματ!ολα ενταξει τωρα.να ρωτησω κατι αλλο?σε επιχειρησεις που εχουν πολλους υπολογιστες στο δικτυο αλλα και σε ιντερνετ καφε τι antivirus χρησιμοποιουν?εχουν καποια comporate edition η στον καθε υπολογιστη antivirus?ποιες εταιρειες βγαζουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.