madmetal Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2005 βρηκα μια παλια καρτα pci hauppauge wintv 2000με τηελοραση (μονοφωνικος ηχος) και ραδιοφωνο.την βαζω στο pc μου λεει καρτα wintv pal B-G with booktree Bt 878 mediastream controler.Κατεβαζω drivers Και το προγραμμα που ελεγε στην σελιδα της βαζω κεραια πισω γινεται η εγκατασταση μπαινω στο προγραμμα κανω auto scan γεμιζει με συχνοτητες αλλα οτι και να βαζω δεν δειχνει τιποτα(δεν εχει χιονια δειχνει μαυρο).καμια ιδεα τι κανω λαθος?(για 3" επιασε ενα καναλι λιγο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Αύγουστος 10, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2005 Νομίζω ρύθμιση για το overlay πρέπει να χρειάζεται...(δεν χρησιμοποιώ το πρόγραμμα της οπότε δεν μπορώ να σου πω ακριβώς) Link to comment Share on other sites More sharing options...
madmetal Αύγουστος 10, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2005 τελικα ρυθμιση στο χρωμα ηταν αλλα δεν εχει καλο σημα μαλλον πρεπει να αλλαξω προγραμμα για να ακουσω προτασεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
madmetal Αύγουστος 11, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 προβληματων συνεχεια... δεν εχει ηχο και πρεπει να συνδεσω την εξοδο ηχου της με την εισοδο της καρτας γραφικων αλλα και παλι δεν παιζει ηχος καλα. κατεβαζω τωρα το showshifter να δω αν φτιαξει τιποτα. αυτο το chip που εχει η καρτα ειναι το καλο που μπορω να δω και discovery channel( μαλλον για πουλημα την παω, αν την δωσω μια 20αρα καλα ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Αύγουστος 11, 2005 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 Εγώ έχω την WinTV Primio FM, παλιά κι αυτή, μάλλον είναι η ίδια με τη δική σου.Πρέπει να συνδέσεις το Line Out της τηλεόρασης στο Line In της κάρτας ήχου με ένα καλώδιο [minijack-to-minijack] που πρέπει να δινόταν μέσα στη συσκευασία.Όσο για το πρόβλημα που είπες στην αρχή, σίγουρα έφταιγε το Overlay. Στην Έναρξη --> Προγράμματα --> Hauppauge! WinTV θα βρεις μια εφαρμογή που λέγεται Primary. Τρέξε την εφαρμογή και δοκίμασε όλες τις ρυθμίσεις που έχει για να βρεις την καλύτερη.Αν παρ' όλα αυτά θες να την πουλήσεις, δώσ'τη 30-40 Ευρώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkok Αύγουστος 11, 2005 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 Μπορείς επίσης να τη συνδέσεις και εσωτερικά δες βέβαια αν παίρνει audio καλώδιο το tv tuner και βάλτο στο cd in ή aux της κάρτας ήχου, ή στη μ/β αν έχεις on board Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas578 Αύγουστος 11, 2005 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 http://deinterlace.sourceforge.net/downloads.htmΑρχική απάντηση από madmetal ... μαλλον πρεπει να αλλαξω προγραμμα για να ακουσω προτασεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
madmetal Αύγουστος 16, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 πολυ καλο το προγραμμα kostas578 καλυτερο απο το δικο της.το μονο προβλημα που μου εχει απομεινει ειναι οτι οταν ανοιγω οποιοδηποτε προγραμμα κλεινει η συνδεση μου στο νετ η οταν εχω τηλεοραση δεν μπορει να κανει Login. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.