Jump to content

Τί έχετε να πείτε για το παρακάτω σύστημα (PC) που διάλεξα ?

kreach

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ΝTG

Με 400!!!Ρε hipro οταν με το καλο ερθεις δεν κανεις καμμια εταιριουλα για ups??????

Αυτο το 99,9% που το ειδες-βρηκες?Κανενα αλλο με λιγοτερα λεφτα??(παντα για ημιτονοειδη εξοδο)

έχω την εντύπωση ότι όλα τα φτηνά έχουν τραπεζοειδή έξοδο, και πιο ακριβά μοντέλα ημιτονοειδή.

• Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Ελαχιστα εχουν ημιτονοειδη εξοδο και συνηθως ειναι ακριβα!Αλλα οχι ολα τα ακριβα!

Αυτο το ειδα παλια (χιλιαδες χρονια πριν) οταν το RΑΜ ειχε κανει ενα εκτενες τεστ στα ups με παλμογραφους που εδειχνε ακριβως τι εβγαζε το καθενα!!!Απλα σημερα ελπιζω να υπαρχει και καποιο σχετικα φτηνο που να βγαζει ημιτονοειδη εξοδο!!

Αρχική απάντηση από kreach [Χθες, στις 13:57]

Να το σύστημα που αγοράζω σήμερα ! Σκέφτηκα να κόψω λίγο ακόμη στην τιμή !!!

+ ’λλη μια διωρθωσούλα (της πλάκας) ώστε να έρθει το μηχάνημα σήμερα άντε αύριο

CASE HEC 6A19 WHITE

M/B MSI K8N NEO4 F NF4 S939 PCI-E RETAIL

CPU AMD A64 3500+ VENICE BOXED

FAN INCLUDED (BOXED CPU)

HEROICHI POP 525W RETAIL *

1GB Stick TWINMOS @400Mhz Cas Latency 2.5

HDD ΜΑΧΤΟR 200 SATA

VGA XFX 7800GTX

FDD 1.44 BLACK

CD/DVD ASUS E616 WHITE

CD/DVD R LG WHITE

SOUND CARD ON BOARD

TV CARD PROLINK TV / FM STEREO

1.390 ΕΥΡΩ (ΤΕΛΙΚΗ ΜΕ ΦΠΑ)

* Tην απόφαση την έβγαλα από εδώ. Το 2ο Λινκ

OK αυτο θα παρεις τελικα ??

Αντε Μεγια απο τωρα :)

Μονο παρτο γρηγορα πριν πεταχτει παλι κανενας αλλος απο δω μεσα και σου αλλαξει παλι γνωμη

Σε λιγο το θεμα σου θα μπει στα ρεκορ γκινες και ολα αυτα μεχρι να αποφασισεις τι υπολογιστη θα παρεις μιας και ολο και καποιος πεταγεται και σου επηρεαζει την γνωμη οπως παρατηρω :p :p :p

Αρχική απάντηση από Braveheart1980

Τα πισια μας παντως δεν τα καινε κατα κανονα οι υπερτασεις αλλα οι βυθισεις

Αν το ups δεν ειναι οσο καλο πρεπει (γρηγορο) ΚΑΙ με ημιτονικο σημα εξοδου (και οχι τετραγωνικου παλμου) τοτε ......

Απλα το λεω γιατι ετσι ακριβως την ειχα πατησει με το nova 1100....

Μήπως μπορείς να το εξηγήσεις λίγο περισσότερο αυτό;

Επειδή έχω το συγκεκριμένο που λες, να αρχίσω να ανησυχώ;

Επίσης, έχω πάνω συνδεδεμένη και τον οθόνη. Κάπου είχα ακούσει ότι δεν είναι σωστό. Ισχύει;

Αρχική απάντηση από ΝTG

Ελαχιστα εχουν ημιτονοειδη εξοδο και συνηθως ειναι ακριβα!Αλλα οχι ολα τα ακριβα!

Αυτο το ειδα παλια (χιλιαδες χρονια πριν) οταν το RΑΜ ειχε κανει ενα εκτενες τεστ στα ups με παλμογραφους που εδειχνε ακριβως τι εβγαζε το καθενα!!!Απλα σημερα ελπιζω να υπαρχει και καποιο σχετικα φτηνο που να βγαζει ημιτονοειδη εξοδο!!

κι εγώ από κει το θυμάμαι:)

βασικά είναι γενικά ψιλοάχρηστη η ημιτονοειδής στα pc, οπότε είναι πιο δύσκολο να βρεις.

ένα που βρήκα είναι αυτό:

apc 750

Το ξερω τοι ειναι αχρηστο στα pc αλλα δεν το θελα για το pc!Το ρευμα στα χανια και ιδιως στην περιοχη που εμενα επεφτε καθε 3 και λιγο!!!Το μικρο κασσετοφωνο χαλασε 2 φορες και η τηλεοραση αλλη μια(ή 2 αν και μπορει να εφταιγε οτι επαιζε πολυ ωρα την δευτερη φορα)!!Δεν ηθελα να χαλασει και το μεγαλο στερεοφωνικο!

Αρχική απάντηση από Sbeetle [19-08-2005 19:04]

Μήπως μπορείς να το εξηγήσεις λίγο περισσότερο αυτό;

Επειδή έχω το συγκεκριμένο που λες, να αρχίσω να ανησυχώ;

Επίσης, έχω πάνω συνδεδεμένη και τον οθόνη. Κάπου είχα ακούσει ότι δεν είναι σωστό. Ισχύει;

Τι να σου πω τωρα?Εμενα παντως με το εν λογω ups με μια διακοπη ρευματος μου εκαψε τροφοδοτικο και mobo! Το ειχα παει και για ελεγχο στην MGE και μου ειπαν οτι λειτουργει αψογα , απλα αυτα συμβαινουν επειδη ισως δεν ειναι τοσο καλο(γρηγορο και με καλη εξοδο).

Τωρα οπως ειπα εχω το smart ups 1000 της apc και ησυχασα

Η οθονη επιβαλεται να ειναι συνδεδεμενη με το ups!

Αυτα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.