pontifikas Αύγουστος 11, 2005 #61 Αύγουστος 11, 2005 Κράτα τα λεφτά και πάρε ένα παπάκι honda Και κάνε το Overclock στα 72cc ρίχτου και ένα 24άρι Καρμπυρατερ και είσαι άρχοντας. Είναι αμαρτία να χαραμίσεις μπροστά σε μια οθόνη τα καλύτερά σου χρόνια. Αν επιμένεις πάντως, θα συμφωνήσω ότι δεν αξίζει να δώσεις τόσα πολλά χρήματα. Ακόμα δεν υπάρχει παιχνίδι που να ζητάει το 50% του συστήματός σου και τα μόνα που ξέρω να έρχονται είναι το STALKER και το Seriοus Sam 2(που και πάλι μπορεί να μην είναι απαιτητηκά λογω προγραμματισμού).
kreach Αύγουστος 11, 2005 Author #62 Αύγουστος 11, 2005 Διωρθωμένο ... 1) Μητρική: ASUS P5WD2 Premium ------------------------------------------> 220E, CPU : INTEL Pentium 4 630 3,0 GHz 2MB 64bit s775----------------------> 230E GPU: GECUBE ATI X800XL 256MB -----------------------------------------------> 330E RAM: TRANSCEND 1 GB DDR2 @ 533 Mhz -----------------------------> 145E Ηard Disk: WESTERN DIGITAL 160 GB SATA 2 ------------------------> 95E Hard Drives: DVD RW NEC + SONY 16x48x ------------------------------> 68E Κάρτα Ήχου: -------------------------------------------------------------------------> 0E την ενσωματωμένη δηλαδή - Θα πάρω αργότερα την X-Fi Τροφοδοτικό: FORTRON 550 WATT 24pin ---------------------------------> 125Ε Κάρτα TV: AVERMEDIA 303 STUDIO-TV (INTERNAL) ----------------> 60Ε Θήκη : ΤΗΕRMALTAKE VA8000 ARMOR Silver -------------------------> 167E Συστήματα Ψύξης: GLACIALTECH ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΓΙΑ ΚΟΥΤΙ 12cm 'SILENTBLADE' -----------------------> 6E +20E Service Σύνολο 1466 Ε (Πιθανόν)+ ΤFT 21,3'' SAMSUNG 213T με ----------------------------------------------> 700Ε απ τον SPC Γνώμες ? Ευχαριστώ κ πάλι για την υπομονή σας
loki Αύγουστος 11, 2005 #63 Αύγουστος 11, 2005 Γιατι δεν λες στον spc να σου φτιαξει ολο το μηχανημα να σου κανει και μια γερη εκπτωση...
Nos-Dio Αύγουστος 11, 2005 #64 Αύγουστος 11, 2005 Μια γνωμη τελικη απο μενα:Δεν μου αρεσει.Παντως επιβαιβεωνεις τον κανονα του nooba:Σε ρωταει σε ρωταει και στο τελος παιρνει οτι του αρεσει.Ειναι σαν τον αρρωστο...παει στον γιατρο,τον ρωταει με αγωνια τι εχει...ο γιατρος απαντα και στο τελος ο αρρωστος εχει γνωμη πανω στα φαρμακα...Γιατρε μου να παρω depon i ponstan??Ε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ(οχι εσυ) ΑΡΡΩΣΤΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΣΑΙ.ΕΛΑ ΓΙΑΤΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
spc Αύγουστος 11, 2005 #65 Αύγουστος 11, 2005 Αρχική απάντηση από Nos-Dio Μια γνωμη τελικη απο μενα: Δεν μου αρεσει. Παντως επιβαιβεωνεις τον κανονα του nooba:Σε ρωταει σε ρωταει και στο τελος παιρνει οτι του αρεσει.Ειναι σαν τον αρρωστο...παει στον γιατρο,τον ρωταει με αγωνια τι εχει...ο γιατρος απαντα και στο τελος ο αρρωστος εχει γνωμη πανω στα φαρμακα...Γιατρε μου να παρω depon i ponstan??Ε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ(οχι εσυ) ΑΡΡΩΣΤΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΕΛΑ ΓΙΑΤΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ LOOOOL - Τσαντισμένο σε βρίσκω Johnny :p Αναφορικά με το σύστημα: Πολλά λεφτά χωρίς λόγο σε μητρική, cpu (αν είναι πάρε έναν 3500+ με τα ίδια λεφτά), τροφοδοτικό και κουτί (αν και αυτό είναι και θέμα γούστου).
Nos-Dio Αύγουστος 11, 2005 #66 Αύγουστος 11, 2005 Αρχική απάντηση από spc LOOOOL - Τσαντισμένο σε βρίσκω Johnny :p Αναφορικά με το σύστημα: Πολλά λεφτά χωρίς λόγο σε μητρική, cpu (αν είναι πάρε έναν 3500+ με τα ίδια λεφτά), τροφοδοτικό και κουτί (αν και αυτό είναι και θέμα γούστου). εγω δεν ασχολουμε με ξες...αλλα προσφατως ειδα ενα ποστ καποιου mod για ενα μελος και του λεει μεσα στα αλλα:μπλα μπλα..να προσφερεις περισσοτερο στο φορουμ. Ειπα και εγω να προσφερω περισσοτερο αν μπορω,να βοηθησω δηλαδη αλλα ΔΕ ΔΕ..δεν παιζει. τεσπα την κανω γιατι πρεπει να φλασαρω την p4p800 για τον Celeron M :devil:
GeorgeVasil Αύγουστος 11, 2005 #67 Αύγουστος 11, 2005 Αρχική απάντηση από kreach [Σήμερα, στις 18:09] PC Updated: 1) Μητρική: ASUS P5WD2 Premium ------------------------------------------> 220E, CPU : INTEL Pentium 4 630 3,0 GHz 2MB 64bit s775----------------------> 230E GPU: ASUS 7800GTX --------------------------------------------------------------> 523E RAM: TRANSCEND 1 GB DDR2 @ 533 Mhz -----------------------------> 145E Ηard Disk: WESTERN DIGITAL 160 GB SATA 2 ------------------------> 95E Hard Drives: DVD RW NEC + SONY 16x48x ------------------------------> 68E Κάρτα Ήχου: -------------------------------------------------------------------------> 0E την ενσωματωμένη δηλαδή Τροφοδοτικό: FORTRON 550 WATT 24pin ---------------------------------> 125Ε Κάρτα TV: AVERMEDIA 303 STUDIO-TV (INTERNAL) ----------------> 60Ε Θήκη : ΤΗΕRMALTAKE VA8000 ARMOR Silver -------------------------> 167E Συστήματα Ψύξης: ZALMAN Ανεμιστήρας 7700-CU για Intel ------------------------------------------------------------> 50Ε GLACIALTECH ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΓΙΑ ΚΟΥΤΙ 12cm 'SILENTBLADE' -----------------------> 6E + ΤFT 21,3'' SAMSUNG 213T με ----------------------------------------------> 700Ε απ τον SPC +20E Service Σύνολο 2410Ε (1710 το μηχάνιμα + 700 για οθόνη) δεν νομίζω ότι είναι άσχημα Γνώμες ? Ευχαριστώ κ πάλι για την υπομονή σας Man νομιζω οτι εχεις αποφασισει τι θελεις να παρεις....δεν περνεις απο κουβεντες.... Προσπαθουμε να σε προφυλαξουμε και εσυ ντε και καλα να σκασεις λευτα.....:worship: (δικαιωμα σου) Να σε ρωτησω και κατι αλλο?Πες οτι πηρες την οθονη των 700....αν την βαρεθεις(που αυτο θα γινει σιγουρα καποτε) πως θα την σπρωξεις?(υποθετικα παντα)
yanni Αύγουστος 11, 2005 #68 Αύγουστος 11, 2005 Αρχική απάντηση από kreach PC Updated: 1) Μητρική: ASUS P5WD2 Premium ------------------------------------------> 220E, CPU : INTEL Pentium 4 630 3,0 GHz 2MB 64bit s775----------------------> 230E GPU: ASUS 7800GTX --------------------------------------------------------------> 523E RAM: TRANSCEND 1 GB DDR2 @ 533 Mhz -----------------------------> 145E Ηard Disk: WESTERN DIGITAL 160 GB SATA 2 ------------------------> 95E Hard Drives: DVD RW NEC + SONY 16x48x ------------------------------> 68E Κάρτα Ήχου: -------------------------------------------------------------------------> 0E την ενσωματωμένη δηλαδή Τροφοδοτικό: FORTRON 550 WATT 24pin ---------------------------------> 125Ε Κάρτα TV: AVERMEDIA 303 STUDIO-TV (INTERNAL) ----------------> 60Ε Θήκη : ΤΗΕRMALTAKE VA8000 ARMOR Silver -------------------------> 167E Συστήματα Ψύξης: ZALMAN Ανεμιστήρας 7700-CU για Intel ------------------------------------------------------------> 50Ε GLACIALTECH ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΓΙΑ ΚΟΥΤΙ 12cm 'SILENTBLADE' -----------------------> 6E + ΤFT 21,3'' SAMSUNG 213T με ----------------------------------------------> 700Ε απ τον SPC +20E Service Σύνολο 2410Ε (1710 το μηχάνιμα + 700 για οθόνη) δεν νομίζω ότι είναι άσχημα Γνώμες ? Ευχαριστώ κ πάλι για την υπομονή σας Χωρίς να έχω διαβάσει το thread - περίμενα να έχεις πάρει μέχρι τώρα Σκοπεύσεις να δώσεις τόσα πολλά λεφτά για PC και να μην πάρεις Dual core? Και θα μείνεις και με την onboard? Τώρα την άποψή μου για Prescott + αερόψυξη δεν την λέω μιας και μπορεί να έχω και λάθος. Αν βέβαια χτυπάει 70άρες, άλλο θέμα αυτό. Αν επιμείνεις σε Intel και μάλιστα σε τόσο ακριβό σύστημα βάλε νερό και dual core. Τουλάχιστον να το έχεις 1-1,5 χρόνο και να το χαίρεσαι κιόλας. Αν και εδώ που τα λέμε ίδια εποχή του χρόνου θα βλέπεις τους dual core Athlons και τους Yonah με τα 40-60W κατανάλωση και την σχεδόν ανύπαρκτη ψύξη και θα τρελαίνεσαι. Υ.Γ. Ο WD υποστηρίζει NCQ? Αν όχι κοίτα αλλού. Δεν είναι όλοι οι SATA 2 και τόσο . SATA 2. Πλέον το πρότυπο ονομάζεται SATA IO.
Maximus Αύγουστος 11, 2005 #69 Αύγουστος 11, 2005 Αρχική απάντηση από yanniΥ.Γ. Ο WD υποστηρίζει NCQ? Αν όχι κοίτα αλλού. Δεν είναι όλοι οι SATA 2 και τόσο. SATA 2. Πλέον το πρότυπο ονομάζεται SATA IO. :OT: Καταστροφή...Αν Sata2 -ή όπως αλλιώς το βάφτισαν- δίσκος δεν υποστηρίζει NCQ καήκαμε...θα είναι ο SATA1 πιο γρήγορος, για γέλια...for the festivals
yanni Αύγουστος 11, 2005 #70 Αύγουστος 11, 2005 ’στα να πάνε. Πως να μας μπερδέψουν παντού. Είχατε μπερδευτεί στο παρελθόν με το Fullspeed και το Hispeed του USB? Εγώ στην αρχή ναι.SATA - II. Είναι όλοι ίδιοι?
subliminal Αύγουστος 11, 2005 #71 Αύγουστος 11, 2005 Εγώ απλά θα σου πώ ότι θεωρώ λάθος να δώσεις ένα μεγάλο ποσό για pc ειδικά από τη στιγμή που μάζεψες τα λεφτά με κόπο και δέν τα έχεις φαντάζομαι για πέταμα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι αυτό που είπαν τα παιδιά. Δώσε ένα ποσό αρκετά μικότερο και πάρε κάτι που να σε καλύπτει. Όταν κάποια στιγμή χρειαστεί αναβάθμιση το σύστημά σου μπορείς να την κάνεις άνετα με τα λεφτά που θα σου έχουν μείνει στην άκρη. Το μόνο που θα καταφέρεις άν τα σκάσεις από τώρα θα είναι να κλαίς τα λεφτά σου. Ίσως να μήν το σκέφτεσαι τώρα αλλά όταν έρθει η στιγμή της αναβάθμισης να είσαι σίγουρος ότι θα μετανιώσεις που τα έδωσες χοντρά για την αρχική αγορά. Σημείωση : Οι υπολογιστές δέν είναι πολύτιμοι λίθοι. Η αξία τους μειώνεται δραματικά με την πάροδο του χρόνου. Αυτό που σήμερα κοστίζει 400 ευρώ αύριο θα κάνει 100. Μεγάλο λάθος θεωρώ και την αγορά μιας 7800. Σίγουρα η κάρτα είναι κορυφή αλλά τα λεφτά είναι πάαααααρα πολλά για ένα μαθητή!! Με τα μισά λεφτά παίρνεις μια 6800gt και κάνεις την δουλειά σου. Εκτός άν νομίζεις ότι η 6800gt είναι καμιά πεταμένη κάρτα Από τη στιγμή που δέν θές να ...σαρώσεις... στα benchmarks πάρε μια άλλη κάρτα.
DarkSaga Αύγουστος 11, 2005 #72 Αύγουστος 11, 2005 αυτή η οθόνη εγγυημένα θα φύγει.....πίστεψε με!ειναι μαμάτη ρε!4 τέτοιες και κάνεις cubecleαφού τον spc σκύβεις για να τπν δεις η πας απο το πλάι του γραφείου του για να τον δεις!21.3wide αυριο θα είναι πιο προσιτές θα τσουλήσει χαλαρά άσε που δεν υπάρχει λόγος να την αλλάξεις.
kreach Αύγουστος 11, 2005 Author #73 Αύγουστος 11, 2005 @Dark SagaΤί προτείνεις τελικά@SubliminalΤο μάτι μου πήρε την GECUBE ATI X800XL 256MB PCI Express. Τα λέει πιστεύω τα λεφτά της!1500Ε για το "κουτί" πάλι θα είναι πολλά ?Πάω να κάνω update το παραπάνω thread...(ok τελείωσα!)Ερωτησούλες:1) Μπορώ να αλλάξω ένα on board εξάρτημα (αναφέρομαι στην μελλοντική αγορά του X-Fi)2) Με 17" @ 75Ηz προτείνεται την Gecube X800XL ?3) Να αγοράσω τον με 50Ε ?4) Αξίζουν +100Ε για τον P4 3GHz 2MB Dual Core ?Ευχαριστώ κ πάλι !
yanni Αύγουστος 11, 2005 #74 Αύγουστος 11, 2005 1) Την αγοράζεις απενεργοποιείς την on board και περνάς την X-Fi στο κουτί.2) Σημασία έχει η ανάλυση όχι τα Hz.3) 4) Πάρε έναν Venice 3200+ και μια καλή 6800GT και θα βρεις την υγεία σου. Και με το stock cooling θα καλύπτεσαι ακόμα και για overclocking. Αργότερα αναβαθμίζεις σε dual core χωρίς αλλαγές μητρικών και ιστορίες.Προσωπικά δεν θεωρώ ότι αξίζει Intel αυτή την περίοδο, αλλά βλέπω ότι δεν μπορούν να σε πείσουν να αλλάξεις γνώμη.
kreach Αύγουστος 11, 2005 Author #75 Αύγουστος 11, 2005 @ AllΤο θέμα είναι ότι έχω φάει καιρό τώρα στο plaisio.gr κ ρωτώντας από δω κ απο κεί (+ στο TheLab) για κριτήρια με τα οποία μπορώ να συγκρίνω hardware. Λόγω χρόνου, ασχολήθηκα αποκλειστικά με Intel. Δεν λέω, ούτε από Ιντελ ξέρω πολλά, πόσο μάλλον για AMD που ποτέ δεν είχα !Αν μπορεί κανείς να μου στείλει κανένα πμ με κριτήρια για το πως να συγκρίνω AMD CPU + M/B τότε ναι !Να φτιάξω θέμα στο φόρουμ ?
yanni Αύγουστος 11, 2005 #76 Αύγουστος 11, 2005 To mobo να είναι NForce 4.Η cpu να είναι Venice.Τέλος. Τόσο απλό.
unstoppable Αύγουστος 11, 2005 #77 Αύγουστος 11, 2005 Αρχική απάντηση από kreach @ AllΤο θέμα είναι ότι έχω φάει καιρό τώρα στο plaisio.gr κ ρωτώντας από δω κ απο κεί (+ στο TheLab) για κριτήρια με τα οποία μπορώ να συγκρίνω hardware. Λόγω χρόνου, ασχολήθηκα αποκλειστικά με Intel. Δεν λέω, ούτε από Ιντελ ξέρω πολλά, πόσο μάλλον για AMD που ποτέ δεν είχα !Αν μπορεί κανείς να μου στείλει κανένα πμ με κριτήρια για το πως να συγκρίνω AMD CPU + M/B τότε ναι !Να φτιάξω θέμα στο φόρουμ ? Αγγλικα ξερεις?
kreach Αύγουστος 11, 2005 Author #78 Αύγουστος 11, 2005 Ναι ! Έχω το LOWER εγώ :banging: :banging: :banging: Στείλε ότι θες, είτε είναι Ελληνικά είτε Αγγλικά το ίδιο μου κάνει
magicman Αύγουστος 11, 2005 #79 Αύγουστος 11, 2005 επειδη ειμαι και εγω μαθητης... μην δωσεις τοσα για πισι. δωσε 1500 ευρο το ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ μαζι με το οθονη κτλ. θα το μετανιωσεις, ακου που σου λεω. κρατα φραγκα στην ακρη, οχι μονο για να κανεις αργοτερα αναβαθμιση. αλλα μπορει να θες να τα κανει τιποτα αλλο. διακοπες και τοσα αλλα που υπαρχουν.
unstoppable Αύγουστος 11, 2005 #80 Αύγουστος 11, 2005 Αρχική απάντηση από kreach Ναι ! Έχω το LOWER εγώ :banging: :banging: :banging: Στείλε ότι θες, είτε είναι Ελληνικά είτε Αγγλικά το ίδιο μου κάνει Ωραια ριξε λοιπον μια ματια εδω για VGAs, CPUs, M/Bs και σε καμια 2 μερες τα ξαναλεμε http://www.anandtech.com/
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.