FrOsT Αύγουστος 10, 2005 #41 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2005 Αρχική απάντηση από Nos-Dio Εγω λεω να παρεις pc με 1000-1200 ευρω.Ενταξει στην καρτα μην τσιγκουνευτεις αλλα στα αλλα παρε κατι χαμηλοτερο..Για 3 χρονια θα σε βγαλει. Α64 3000+venice/Asus A8N/7800 GTX/2X512 ram/PSu με 1000-1200 παιρνεις ανετα. ίσως λίγο μεγαλήτερο cpu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Αύγουστος 10, 2005 Author #42 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2005 Εδώ θα κάνω update το τί pc θα πάρω τελικά ... Να πως έχει το πράμα: 1) Μητρική: ASUS P5WD2 Premium ------------------------------------------> 220E, CPU : INTEL Pentium 4 840 (3.2GHZ) Dual Core (s775) ---------------> 550EGPU: ASUS 7800GTX --------------------------------------------------------------> 523ERAM: TRANSCEND 1 GB DDR2 @ 533 Mhz -----------------------------> 145EΗard Disk: WESTERN DIGITAL 160 GB SATA 2 ------------------------> 95EHard Drives: DVD RW NEC + SONY 16x48x ------------------------------> 68EΚάρτα Ήχου: -------------------------------------------------------------------------> 0E την ενσωματωμένη δηλαδήΤροφοδοτικό: FORTRON 550 WATT 24pin ---------------------------------> 125Ε Κάρτα TV: AVERMEDIA 303 STUDIO-TV (INTERNAL) ----------------> 60ΕΘήκη : ΤΗΕRMALTAKE VA8000 ARMOR Silver -------------------------> 167EΣυστήματα Ψύξης: ZALMAN Ανεμιστήρας 7700-CU για Intel ------------------------------------------------------------> 50Ε Θερμοεπαγωγική Πάστα ----------------------------------------------------------------------------------> 7ΕGLACIALTECH ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΓΙΑ ΚΟΥΤΙ 12cm 'SILENTBLADE' -----------------------> 6EZALMAN Θερμοαπαγωγέας ZM-2HC1 για Σκληρούς Δίσκους ------------------------------> 27EΣΥΝΟΛΟ : 2065 Ευρά (Μαζί με 20Ε Service) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Αύγουστος 11, 2005 #43 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 Λοιπον εγω πηγα στο e-shop και εφτιαξα ενα μηχανακι. 1329.5 ευρω...φτηνηναν τα pc τελικα...με κατω απο 500 χιλιαρικα φτιαχνεις 95% συστημα και λεω 95% επειδη δεν εχει το δυπλο πυρηνα που ουτως η αλλως προς το παρον ειναι αχρηστο για μας. A64 3200+ Venice DFI LANPARTY UT NF4 ULTRA-D 2X512MB twinmos ddr 400 XFX Geforce 7800 GTX VIVO WD 200GB SATA2(1 κομματι) OCZ powestream 520 Watt psu Plextor DVD PX-130A NEC DVD RW/DUAL LAYER ND-3540A HEROICH MIDI TOWER 6A19 ξεχασα το tv-unit...ε προσθεσε 60 ευρω ακομη. για να κανεις raid προσθετεις αλλα 100 ευρω Τα cd/dvd/tower ειναι σε μαυρο χρωμα βγαινουν και σε ασπρο αν θες. Αλλα συστηματα ψυξης και λοιπες πιπες σορρυ αλλα δεν χρειαζονται Μπορεις να το δεις στο e-shop.gr Τον υπολογιστη που εχεις φτιαξει πιο πανω τον παταει κατω στα games αυτη η συνθεση. ΥΓ:και εχω ΙΝΤΕΛ Εγω την γνωμη μου την ειπα,απο κει και περα οτι θες παιρνεις. ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ(αν μου επιτρεπεις κιολας ) :αν δεν εχεις γνωμη και αποψη πανω σε κατι,με λιγα λογια αν δεν ξερεις κανε αυτο που σου λενε αυτοι που υποτιθεται πως ξερουν μαζευοντας πολλες διαφορετικες γνωμες και κρινοντας τες λογικα.Βεβαια καλο ειναι να το ψαχνεις μονος σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo13 Αύγουστος 11, 2005 #44 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 το μηχάνημα που έπέλεξες είναι κορυφαίο. σου χρειάζονταί όλες αυτές οι δυνατότητές που έχει ? κοίτα αν θές κάποιο μηχάνημα και με amd:cool: ότι και αν αποφασίσεις καλοδούλευτο:devil: :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Αύγουστος 11, 2005 #45 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 εγώ επειδή πάω πολύ την amd προτείνω να δεί και το σύστημα του Nos-Dioτο e-shop εχει εκτος απο το internet και κανονικό μαγαζί που μπορείς να φτιάξεις και να αγοράσεις τον υπολογιστή σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Αύγουστος 11, 2005 #46 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 Hθελα να σου γραψω απο χθες αλλα ειχα καποια τεχνικα προβληματακια με τον ιντερνετ εχπλορερ!Αnyway...Δεν θα εκανες ασχημα αν συμφωνουσες με τους παραπανω!Τοσο ακριβο μηχανημα σιγουρα δεν σου χρειαζεται!Πιο απαιτητικοι τυποι εδω μεσα τη βγαζουν με φτηνοτερο(εως αρκετα φτηνοτερο) και συγχρονως καλυτερο pc!!Με μια φτηνη dfi και 3500venice συνολο 140+192=232 kανεις καλυτερα την δουλεια σου!Και γλιτωνεις αλλα 40 απο μνημες(δδρ)!Καρτα αν θες παρε την 7800 αλλα τα υπολοιπα.......????Την σκεψη δινω 1000 και αλλα 700-800 μετα απο 1-1,5 χρονο τη σκεφτηκες??Και πιο φτηνα θα σου βγει και δεν θα μεινεις πισω ..!!!Πρεπει να εισαι κοντα στα 16 αν καταλαβα καλα!Οτι περισσεψει παρε κανενα παπακι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Αύγουστος 11, 2005 #47 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 Λοιπον ακου και τη δικη μου συνθεσηΕπεξεργαστης : AMD 4400+ (dual core 64 bit απο τους καλυτερους desktop επεξεργαστες)Μνημη : 2χ1 gb Twinmos ( Με 2gb σε dual ddr εχεις και μπολικη μνημη και γρηγορη)Μητρικη : ΜSI SLi Platinum (Καλη,αξοπιστη και η μονη με HARDWARE καρτα ηχου on board = πολυ καλυτερη ποιοτητα ηχου απο οποιαδηποτε αλλη on board καρτα ηχου)Kαρτα γραφικων : MSI 7800 GTX (Μακραν η καλυτερη καρτα γραφικων σημερα)Σκληροι : 2χ74 gb wd raptor (κορυφαιοι σε επιδοσεις(10.000 στροφες εναντι των 7.200 των αλλων σκληρων , ποσο μαλλον να τους βαλεις σε raid0 διαταξη (οπως εγω!) )DVD R/W : Plextor PX 716 SA (σε sata για ακομα πιο γρηγορη και σταθερη μεταδοση δεδομενων ανεξαρτητως IDE)DVD ROM : Plextor PX-130A ( αθορυβο , γρηγορο , αξιοπιστο)+Καρτα τηλεορασης που θες =60-70 ευρω+Κανα ανεμιστηρα = 10-20 ευρωΣυνολο 2180 απο eshopΜακραν πιστευω οτι καλυτερο μπορεις να παρεις με αυτα τα λεφταΟσον αφορα τη ψυκτρα του επεξεργαστη πιστεψε με ιδιαιτερα η ψυκτρα του 4400+ ειναι ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΗ ακομα και για αρκετα καλο overclocking.Και κατι ακομα , ως φιλικη συμβουλη : Κοιτα καλυτερα και eshop απο Πλαισιο. Το Πλαισιο σε γενικες γραμμες ειναι πιο ακριβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
loki Αύγουστος 11, 2005 #48 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 Αρχική απάντηση από Braveheart1980 [Σήμερα, στις 11:35] Λοιπον ακου και τη δικη μου συνθεση Επεξεργαστης : AMD 4400+ (dual core 64 bit απο τους καλυτερους desktop επεξεργαστες) Μνημη : 2χ1 gb Twinmos ( Με 2gb σε dual ddr εχεις και μπολικη μνημη και γρηγορη) Μητρικη : ΜSI SLi Platinum (Καλη,αξοπιστη και η μονη με HARDWARE καρτα ηχου on board = πολυ καλυτερη ποιοτητα ηχου απο οποιαδηποτε αλλη on board καρτα ηχου) Kαρτα γραφικων : MSI 7800 GTX (Μακραν η καλυτερη καρτα γραφικων σημερα) Σκληροι : 2χ74 gb wd raptor (κορυφαιοι σε επιδοσεις(10.000 στροφες εναντι των 7.200 των αλλων σκληρων , ποσο μαλλον να τους βαλεις σε raid0 διαταξη (οπως εγω!) ) DVD R/W : Plextor PX 716 SA (σε sata για ακομα πιο γρηγορη και σταθερη μεταδοση δεδομενων ανεξαρτητως IDE) DVD ROM : Plextor PX-130A ( αθορυβο , γρηγορο , αξιοπιστο) +Καρτα τηλεορασης που θες =60-70 ευρω +Κανα ανεμιστηρα = 10-20 ευρω Συνολο 2180 απο eshop Μακραν πιστευω οτι καλυτερο μπορεις να παρεις με αυτα τα λεφτα Οσον αφορα τη ψυκτρα του επεξεργαστη πιστεψε με ιδιαιτερα η ψυκτρα του 4400+ ειναι ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΗ ακομα και για αρκετα καλο overclocking. Και κατι ακομα , ως φιλικη συμβουλη : Κοιτα καλυτερα και eshop απο Πλαισιο. Το Πλαισιο σε γενικες γραμμες ειναι πιο ακριβο. Aν βαλει και τις αντιστοιχες μνημες της geil ειναι πρωτος παρόλα αυτα τετοιο μηχανημα για τετοια οθονη ειναι τελειος λαθος νοοτροπια ειναι σαν να εχεις ferrari enzo και να την τρεχεις απο το ενα στενο στο αλλο, ουτε καν φαναρι φαναρι.Η αγορα της καρτας γιατι ειναι καλη ??θα παιξει σε αναλυση 1600χ1200 Τετοια καρτα παιρνεις οταν εχεις 20 ιντσων οθονη αλλιως με μια Χ800XL εισαι αρχοντας οχι και πως στην 20αρα δεν εισαι...Φιλικη συμβουλη δωσε 1500ευρα για το ''κουτι'' αφου εισαι αποφασισμενος να πλερωσεις τραβα δωσε και αλλα 650 για την dell 2005fpw και εισαι μαγκας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Αύγουστος 11, 2005 #49 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 Μέχρι στιγμής απο ότι έχω δεί ο nos-dio εχει κάνει την καλύτερη πρόταση . Για GAMING και για σχολικες εργασιες θέλει το pc το παιδί . Tι X2 και λαμακιες προτεινετε ρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 11, 2005 #50 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 12:37] Μέχρι στιγμής απο ότι έχω δεί ο nos-dio εχει κάνει την καλύτερη πρόταση . Για GAMING και για σχολικες εργασιες θέλει το pc το παιδί . Tι X2 και λαμακιες προτεινετε ρε Απλως ειπε οτι θελει να του μεινει τo pc για 2-3 χρονακια..... @Kreach:Εγω συμφωνω με τον Νος..... Καλυτερα κρατα τα λευτα γιατι θα τα κλες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Αύγουστος 11, 2005 #51 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 Αρχική απάντηση από $George Vasil$ [Σήμερα, στις 12:40] Απλως ειπε οτι θελει να του μεινει τo pc για 2-3 χρονακια..... Εγω συμφωνω με τον Νος..... Καλυτερα κρατα τα λευτα γιατι θα τα κλες.... 3 χρόνια δεν κρατάει που να χτυπάμε τον κ*λο μας κάτω όλα τα μέλη και οι επισκέπτες στο φορα [να πάει όπως ενοει το παιδί να μπορεί να παιξει και τπτ δηλαδή ] . Μπορεί όμως να δώσει 1.5 χιλιάρικο τώρα και σε 1.5 χρόνο να δώσει και άλλα 700 ευρά για αναβάθμιση cpu + vga και να πάει άλλον ένα 1.5 χρόνο άνετα. όχι να δίνει οπου ναναι τα $$ τώρα πχ ,,, X2 και να έχει και ίδιες επιδόσεις εκει που θελει [στα παιχνιδια ] απο ενα μονοπυρηνο των 150-200 ευρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 11, 2005 #52 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 εμένα μου αρέσουν οι κομπο τιμές του ntg απο εσένα θα ψώνιζα με τέτοιες εκπτώσεις που κάνεις....140+192=232και 100 χάρισμα!!!!τσάμπα λέμε....χαρίζει ο νικολάκης......τρέχτε! και απορούσα πως ξέμεινες στο ίδρυμα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Αύγουστος 11, 2005 #53 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 Αρχική απάντηση από Nos-Dio Λοιπον εγω πηγα στο e-shop και εφτιαξα ενα μηχανακι. 1329.5 ευρω...φτηνηναν τα pc τελικα...με κατω απο 500 χιλιαρικα φτιαχνεις 95% συστημα και λεω 95% επειδη δεν εχει το δυπλο πυρηνα που ουτως η αλλως προς το παρον ειναι αχρηστο για μας. A64 3200+ Venice DFI LANPARTY UT NF4 ULTRA-D 2X512MB twinmos ddr 400 XFX Geforce 7800 GTX VIVO WD 200GB SATA2(1 κομματι) OCZ powestream 520 Watt psu Plextor DVD PX-130A NEC DVD RW/DUAL LAYER ND-3540A HEROICH MIDI TOWER 6A19 ξεχασα το tv-unit...ε προσθεσε 60 ευρω ακομη. για να κανεις raid προσθετεις αλλα 100 ευρω Τα cd/dvd/tower ειναι σε μαυρο χρωμα βγαινουν και σε ασπρο αν θες. Αλλα συστηματα ψυξης και λοιπες πιπες σορρυ αλλα δεν χρειαζονται Μπορεις να το δεις στο e-shop.gr Τον υπολογιστη που εχεις φτιαξει πιο πανω τον παταει κατω στα games αυτη η συνθεση. ΥΓ:και εχω ΙΝΤΕΛ Εγω την γνωμη μου την ειπα,απο κει και περα οτι θες παιρνεις. ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ(αν μου επιτρεπεις κιολας ) :αν δεν εχεις γνωμη και αποψη πανω σε κατι,με λιγα λογια αν δεν ξερεις κανε αυτο που σου λενε αυτοι που υποτιθεται πως ξερουν μαζευοντας πολλες διαφορετικες γνωμες και κρινοντας τες λογικα.Βεβαια καλο ειναι να το ψαχνεις μονος σου. :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Αύγουστος 11, 2005 #54 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 κι εγω πιστευω πως δεν ειναι τοσο χρησιμο το dual core...εγω παντως θα προτεινα amd και sli...ας παρει μια 7800gtx στην αρχη και μετα εφοσον θελει το πισι για 3 χρονια και για παιχνιδια αν θελει μπορει να προσθεσει αλλη μια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 11, 2005 #55 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 κάτι άσχετο έχει δουλέψει κανείς fρaps από εσάς με τις μεγάλες κάρτες?όταν γράφετε βιντεο πόσο ρίχνει τα καρέ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Αύγουστος 11, 2005 #56 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 Αρχική απάντηση από DarkSaga εμένα μου αρέσουν οι κομπο τιμές του ntg απο εσένα θα ψώνιζα με τέτοιες εκπτώσεις που κάνεις....140+192=232και 100 χάρισμα!!!!τσάμπα λέμε....χαρίζει ο νικολάκης......τρέχτε! και απορούσα πως ξέμεινες στο ίδρυμα...... ειπαμε συντομευσεις δεν δουλεουν οποτε run->calc δεν εχει!!Ολα στο χερι πλεον!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Αύγουστος 11, 2005 #57 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 Αρχική απάντηση από DarkSaga κάτι άσχετο έχει δουλέψει κανείς fρaps από εσάς με τις μεγάλες κάρτες?όταν γράφετε βιντεο πόσο ρίχνει τα καρέ? δεν εχω γραψει βιντεο αλλα φραπς +3dmark2k3 σε default 6800 Gt μου εβγαλε καπου 9000-9500 σκορ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Αύγουστος 11, 2005 #58 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 Αρχική απάντηση από Athens2004 Μέχρι στιγμής απο ότι έχω δεί ο nos-dio εχει κάνει την καλύτερη πρόταση . Για GAMING και για σχολικες εργασιες θέλει το pc το παιδί . Tι X2 και λαμακιες προτεινετε ρε Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου αλλά ας μην ανοίξουμε κουβέντα για το τι χρειάζεται κάποιος και τι όχι γιατί μας βλέπω να ξημερωνόμαστε, αν θέλει να δώσει 2000+ ευρώ ας τα δώσει κι ας πάρει και FX ή Extreme Edition. Κι εγώ ένα σύστημα με κανά 1300άρι θα πρότεινα αλλά...άστο, όπως είπα θα ξημερωθούμε και άκρη δε θα βγει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Αύγουστος 11, 2005 #59 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 Αν ειναι μονο για games τωρα που το ξανασκεφτομαι , προτεινω ΥΠΟΜΟΝΗ για το PS3 !Και λιγοτερο θα του ερθει , και θα ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΟ για games!Ε,και με τα υπολοιπα ας μας κερασει σουβλακια, λολ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
loki Αύγουστος 11, 2005 #60 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 Αρχική απάντηση από Braveheart1980 [Σήμερα, στις 14:44] Αν ειναι μονο για games τωρα που το ξανασκεφτομαι , προτεινω ΥΠΟΜΟΝΗ για το PS3 ! Και λιγοτερο θα του ερθει , και θα ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΟ για games! Ε,και με τα υπολοιπα ας μας κερασει σουβλακια, λολ! Δυο με γυρο απ'ολα παρακαλω να παιρνω σειρα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.