kreach Αύγουστος 10, 2005 Author #21 Αύγουστος 10, 2005 @DarkSaga Έχω ένα χρόνο μια LOC 17'' με μοναδικό παράπονο ένα μονίμως κόκκινο pixel, πράμα που δεν με ενοχλεί καθόλου πια ! Για χρήση ξεκαθάρισα ... GAMING ! Το θέμα είναι ότι θα τα σκάσω τώρα, και να μην ξανασχοληθώ μετά. Μελλοντικά θα προσθέσω καμια ROM, RAM άντε κ καμιά μητρική τα επόμενα Χριστούγεννα @FrOsT Όντως ! Δεν το είχα σκεφτεί Τελικά θα πάρω το THERMALTAKE VA8000 ARMOR Silver @ gznp Τα settings μου τώρα είναι 1280 x 1024 @ 75Hz. Όχι κ άσχημα πάντως. Τα Χριστούγεννα πιθανό να αγοράσω καμιά οθόνη της προκοπής. Μέχρι τότε όμως ... Time to Next Release of X-Fi Info 16 μέρες !!!!! Ελλάδα ΠΟΤΕ θα κυκλοφορίσει ? Για τροφοδοτικά που λες, κανένα από τα 2 τελευταία στο πρώτο θρεντ λένε ή να μείνω με το 550 ?
DarkSaga Αύγουστος 10, 2005 #22 Αύγουστος 10, 2005 rom τι εννοεί το ποιητή?γιατί στη λίστα τα έχεις βαπτίσει όλα ανορθόδοξα.....
kreach Αύγουστος 10, 2005 Author #23 Αύγουστος 10, 2005 @DarkSagaΤι εννοείς ? Σε εμένα αναφέρεσαι ? Αν ναι που ειναι το ανορθόδοξο ?
sotiris Αύγουστος 10, 2005 #24 Αύγουστος 10, 2005 rom δεν μπορείς να προσθέσεις.επίσης "καμιά μητρική" δεν είναι ότι πιο εύκολο να το αλλάξεις.πρέπει να τα βγάλεις όλα από πάνω και μετά.
kreach Αύγουστος 10, 2005 Author #25 Αύγουστος 10, 2005 @SotirisΚάτσε, η ASUS P5WD2 Premium επιτρέπει 2 IDE κ 4 SATA. Το Thermaltake δεν μας περιορίζει. Οπότε τι με εμποδίζει στο να έβαζα άλλον έναν SATA δίσκο κ να έκανα κανένα RAID ?Επίσης, όταν αγοράζεις νεα μητρική αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να έχεις υπόψη να είναι ίδιο socket με τον παλιό σου cpu κ μόνο. Μια καινούργια μητρική είναι κ καλύτερη από την παλιά. Οπότε δεν νομίζω να έχει πρόβλημα με παλιές μνήμες, σκληρούς, κ ιστορίες.
johnnymous Αύγουστος 10, 2005 #26 Αύγουστος 10, 2005 ρε παλικαρι ωραια ολα αυτα αλλα μηπως ρίχνεις πολλά λεφτα πάνω στο pc?κοιτα επειδή και εγώ γουστάρω πολυ του υπολιγιστες και τρελένομε νε τον p3 που εχω εγω(6 χρόνων παρακαλώ και ακόμα παίζει το football manager καλα δεν συζητάω για άλλα) και σκέφτομαι και εγώ να πάρω pc( αν με θυμάστε οι παλιοί είμαι το πριξαρχ.......ι που όλο ρώταγα και έψαχνα για σύστημα που θα το ξανα κάνω για τελικά μέσα στους επόμεουσ μήνες θα πάρω υπολογιστή και πρέπει να ψάχνω)ςφυγα λίγο απο το θέμα αλλα θέλω να καταλήψω μήπως δίνει πολλά λεφτα και θα ήταν καλύτερο να πάρεις καλά τα βασικά και μετά να πάρεις ότι αλλο θες????
Myralis Αύγουστος 10, 2005 #27 Αύγουστος 10, 2005 Αρχική απάντηση από Nos-Dio Ram εννοειται 2Χ512=1 gb οπωσδήποτε για να παίζει dual channel, κάρτα ηχου δεν είναι αναγκη να πάρεις, είσαι πολυ μικρός για να πάρεις τέτοια κάρτα, με την έννοια ότι δεν θα καταλάβεις διαφορά.
kreach Αύγουστος 10, 2005 Author #28 Αύγουστος 10, 2005 @JohnnymouseΠοιά θεωρείς ως βασικά ?Προσωπικά θεωρώ βασικά Νο1 ΜΗΤΡΙΚΗ, μετά cpu, gpu. Κατά τη γνώμη μου αυτή είναι η "Αγια Τριάδα" του υπολογιστή. Από κει κ πέρα όλα τα άλλα ... ημιμέτερα! Δηλαδή όλο κ κάποια rom, ram θα βρεις να προσθέσεις. Μαζεύω μερικά χρόνια λεφτά κ θέλω να τα σκάσω μια κ καλή σε υπολογιστή. Δεν έχω ορέξεις να τρέχω να ψάχνω κ ιστορίες.Έτσι θα δώσω ~2000Ε άντε 2200 !Αυτά ! Δεν έχει νόημα να μιλάμε άλλο για Ευρά κ ιστορίες.-----Ας πάμε όμως στο ψητό !Κάθε τόσο θα διωρθώνω το αρχικό μου thread με αυτά που προτείνατε !Πάω για διωρθωσούλες....
FrOsT Αύγουστος 10, 2005 #29 Αύγουστος 10, 2005 Αρχική απάντηση από kreach @SotirisΚάτσε, η ASUS P5WD2 Premium επιτρέπει 2 IDE κ 4 SATA. Το Thermaltake δεν μας περιορίζει. Οπότε τι με εμποδίζει στο να έβαζα άλλον έναν SATA δίσκο κ να έκανα κανένα RAID ?Επίσης, όταν αγοράζεις νεα μητρική αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να έχεις υπόψη να είναι ίδιο socket με τον παλιό σου cpu κ μόνο. Μια καινούργια μητρική είναι κ καλύτερη από την παλιά. Οπότε δεν νομίζω να έχει πρόβλημα με παλιές μνήμες, σκληρούς, κ ιστορίες. 1ον αν αλλάξεις μητρική και βάλεις ποιο καινούρια δεν βάζεις απαραίτητα και καλύτερη.2ον και ίδιο socket και μνήμες να παίρνει το καινούριο m/b αν δεν έχει ίδιο chipset μπαίνεις σε περιπέτειες με τα win ειδικά αν έχεις raid...3oν η ROM δεν αναβαθμίζετε.
johnnymous Αύγουστος 10, 2005 #30 Αύγουστος 10, 2005 όντως το βασικά είναι αυτά. επίσης δεν νομίζω να μπορεις να προσθέσεις ρομ ρε φίλε???
Myralis Αύγουστος 10, 2005 #31 Αύγουστος 10, 2005 Αρχική απάντηση από DarkSaga rom τι εννοεί το ποιητή? γιατί στη λίστα τα έχεις βαπτίσει όλα ανορθόδοξα..... έχει δίκιο α! και χωρις να θέλω να προκαλέσω καυγά πάλι (AMD VS INTEL) καλύτερα κάνε νέα σχέδια για AMD, ο θόρυβος και οι θερμοκρασίες θα σε τρελάνουν, ακόμα η AMD έχει δοκιμαστεί στους 64bitous......
sotiris Αύγουστος 10, 2005 #32 Αύγουστος 10, 2005 ROM = Read Only Memory. Η μόνη χρήση της στα pcιά είναι στα BIOSes. (mobo, gpu, etc.) Δεν είναι κάτι που το βάζουμε στις αναβαθμίσεις, και δεν το αλλάζουμε όπως αλλάζουμε τη RAM. Ο σκληρός δε θεωρείται RAM/ROM, μάλλον τα χεις μπλέξει από το σχολικό βιβλίο λίγο
FrOsT Αύγουστος 10, 2005 #33 Αύγουστος 10, 2005 Αρχική απάντηση από kreachΜαζεύω μερικά χρόνια λεφτά κ θέλω να τα σκάσω μια κ καλή σε υπολογιστή. Δεν έχω ορέξεις να τρέχω να ψάχνω κ ιστορίες.Έτσι θα δώσω ~2000Ε άντε 2200 !Αυτά ! Δεν έχει νόημα να μιλάμε άλλο για Ευρά κ ιστορίες. Η χειρότερη αντιμετώπιση για την επιλογή υ/η.
kreach Αύγουστος 10, 2005 Author #34 Αύγουστος 10, 2005 @sotirisOΠΑ ! Δηλαδή ΤΟΣΟ καιρό έλεγα ROM αντι για Σκληρό Δίσκο !!!!! Συγγνώμη για τα μπερδέματα :cry: @FrOsTΓιατί είναι αυτή η χειροτερη ?
FrOsT Αύγουστος 10, 2005 #35 Αύγουστος 10, 2005 Αρχική απάντηση από kreachΓιατί είναι αυτή η χειροτερη ? Γιατί μόνος σου είπες ότι "Μαζεύω μερικά χρόνια λεφτά κ θέλω να τα σκάσω μια κ καλή σε υπολογιστή"Ο υπολογιστής χάνει πολύ γρήγορα την αξία του και όσο ποιο ακριβός είναι τόσα περισσότερα λεφτά χάνεις.Αφού τα μαζεύεις χρόνια σημαίνει ότι δεν είσαι λεφτάς άρα το ". Δεν έχω ορέξεις να τρέχω να ψάχνω κ ιστορίες." απλά είναι λάθος καθώς θα έπρεπε να προσέχεις που δίνεις τα λεφτά που με τόσο κόπο μάζεψες. ’λλωστε αυτό κάνουμε εδώ τρέχουμε και ψάχνουμε!
johnnymous Αύγουστος 10, 2005 #36 Αύγουστος 10, 2005 σωστοςαυτο σου λέω και εγω να παρεισ καποιον υπολογιστη με προπτικη και φτιαχτον σιγα σιγα
kreach Αύγουστος 10, 2005 Author #37 Αύγουστος 10, 2005 Το θέμα αυτό το έχω σκεφτεί ΣΟΒΑΡΑ. Μετά από κανένα δυό μήνες σκέψη έβγαλα το συμπέρασμα ότι προσωπικά θα με συνέφερε να τα σκάσω τώρα. Ο πρώτος μου υπολογιστής αγοράστηκε έτοιμος για την ένταξή μου στο Γυμνάσιο. Με μια έξτρα 512 κ μια gpu ~120Ε θα μου ήτανε ό,τι πρέπει - για την Γ Γυμ, άντε κ Α ΛΥΚ. Το θέμα είναι αν τα έσκαγα τώρα στην ένταξή μου στο Λύκειο, στην Γ Λυκ πλέον θα τα βγάζει πέρα έστω κ ίσα ίσα. ’λλωστε Γ Λυκ δεν θα είναι χρονιά για Gaming ... Το θέμα των λεφτών θα προτιμούσα να μην το ξαναπιάσουμε. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας, αλλά πιστεύω ότι δεν κάνω τόσο άσχημη κίνηση. Αν κάνω λάθως όλοι γνωρίζουμε "Το πάθημα έγινε μάθημα" και καλύτερα να γίνει τώρα το λάθος, παρά μετά.
johnnymous Αύγουστος 10, 2005 #38 Αύγουστος 10, 2005 ok απλα ένα πράγμα"τα λεφτά και μάλιστα πολλά σαν και αυτά δεν είνια για να κάνουμε λάθος κινήσεις"
DarkSaga Αύγουστος 10, 2005 #39 Αύγουστος 10, 2005 τι ηλικία έχεις φίλε?με τις τάξεις λίγο με έμπλεξες ομολόγω....αλειπτωτιστές το τωρινό σύστημα εξετάσεων (διάβασμα=Γ λυκείου) δεν επιτρέπει κατα την ταπεινή μου γνώμη, όπως επίσης καλά όλα όσα βλέπεις εδώ μεσα αλλα δε σου χρειάζονται!!!!μεαξύ μας με 1000Ε στήνεις αυτο που σου χρειάζεταιούτως η άλλως για benches κλπ δεν είσαι όσα και να χώσειςπάλι απο κάτω θα σαιοπότε και α μετριότερα υλικά πάλι διαχρονικα και υπεραρκεα θα σου βγούνεμε υποπολαπλάσιο κόστος.....λέω εγώ τώρα.....
Nos-Dio Αύγουστος 10, 2005 #40 Αύγουστος 10, 2005 Εγω λεω να παρεις pc με 1000-1200 ευρω.Ενταξει στην καρτα μην τσιγκουνευτεις αλλα στα αλλα παρε κατι χαμηλοτερο..Για 3 χρονια θα σε βγαλει.Α64 3000+venice/Asus A8N/7800 GTX/2X512 ram/PSu με 1000-1200 παιρνεις ανετα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.