Jump to content

Θερμοκρασίες 6800 fanless!!!

nickthegreek

Recommended Posts

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 14:50]

παντος το κουτι σου ειναι πολυ μικρο,και η ροη του αερα δυσκολευεται πολυ απο τι ειδα σε αλλο φορουμ

Θα το αλλάξω σύντομα.. Αποφάσησα να δώσω αρκετά λεφτά για κουτί μιας και θα μου μείνει..

Λοιπον..έβαλα το μεγάλο μπλοκ του ρεσερατορ (το έβαλα παράλληλα με την κάρτα και όχι κάθετα. Σωστά?). Επίσης έβαλα και έναν 8άρη ανεμιστήρα της ζάλμαν να δουλεύει στις χαμηλές στροφές και οι θερμοκρασίες σε idle είναι γύρω στους 52 βαθμούς. Δεν δοκίμασα μόνο με το μπλοκ αν και πιστεύω ότι μόνο του δεν κάνει και πολύ δουλειά...Παίζοντας το nfs underground 2 για κανένα 20άλεπτο η θερμοκρασία πήγε στους 59 βαθμούς.. Τι λέτε? Να το αφήσω έτσι? Το artic silencer είναι πιο αθόρυβο από τον 8άρη της ζάλμαν στις χαμηλές στροφές?

Αρχική απάντηση από DarkSaga [Χθες, στις 17:46]

επίσης το block σε τι επιφάνεια πατάει και πως να δουλέψει????

κουλό μου φαίνεται εντελλώς.....

Φαίνεται έχεις δίκαιο γιατί όταν έβγαλα τον ζάλμαν η θερμοκρασία ανέβηκε σε idle στους 90!! βαθμούς. Απλώς έβαλα το μπλοκ στο σημείο της ψύχτρας που βρίσκεται πάνω από το μπλοκ μήπως καταφέρω τίποτα αλλα....Τώρα είναι στους 55 βαθμούς με τον ζάλμαν πάνω..Καλά δεν είναι?

Αρχική απάντηση από nickthegreek

Έχω το τελευταίο (F4) καθώς επίσης και τους τελευταίους drivers της nvidia.

σε ενα review τις καρτας σου που διαβασα λεει οτι τρωει σκαλοματα με το Bios τις απλα βαλε οτι τελευτεο βρεις και μαλλον θα παιξει καλα

απλος fanless 6800 μου φενετε κουλο εδω με φανακια και γομαροψυκτρες καιγετε

Αρχική απάντηση από diablo13 [Σήμερα, στις 12:06]

καλά είναι.

σε full load μετά από διάστημα πόσο ανεβάζει?

Nα σου πω την αλήθεια δεν έχω καταλάβει ακόμα πόσο πάει σε full load. Έτρεξα το 3dmark2005 για κάνα μισάωρο και θερμοκρασίες πάνω από 69 βαθμούς δεν είδα. Το ίδιο και όταν έπαιζα το nfs underground 2 για κάνα 20άλεπτο. Λέτε να αλλάξω το παθητικό με το νέο μπλοκ του ρεσερατορ για κάρτες γραφικών και να ησυχάσω?

Nα σου πω την αλήθεια δεν έχω καταλάβει ακόμα πόσο πάει σε full load. Έτρεξα το 3dmark2005 για κάνα μισάωρο και θερμοκρασίες πάνω από 69 βαθμούς δεν είδα. Το ίδιο και όταν έπαιζα το nfs underground 2 για κάνα 20άλεπτο. Λέτε να αλλάξω το παθητικό με το νέο μπλοκ του ρεσερατορ για κάρτες γραφικών και να ησυχάσω?

καλη ιδεα αρκη να ταιριαζει σε 6800 αλλα να παρεις και ψυκτρακια για μνημες ειναι must στην 6800

με τι χρονισμους ειναι η καρτα???

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 12:53]

καλη ιδεα αρκη να ταιριαζει σε 6800 αλλα να παρεις και ψυκτρακια για μνημες ειναι must στην 6800

με τι χρονισμους ειναι η καρτα???

Με τους default 325 - 700. Το θέμα είναι ότι δεν το έχω πάρει το μπλοκ γιατί φοβάμαι να το βάλω...ήδη έσπασα τις άκρες του πυρήνα μιας άλλης κάρτας προσπαθώντας.

Με τους default 325 - 700. Το θέμα είναι ότι δεν το έχω πάρει το μπλοκ γιατί φοβάμαι να το βάλω...ήδη έσπασα τις άκρες του πυρήνα μιας άλλης κάρτας προσπαθώντας.

απ οσο ξερω ο 6800 πιρινας εχει ενα μεταλικο pad γιρο του επομενος μην φοβασε

αν τα βρεις σκουρα το μονο που εχεις να κανεις ειναι να πας στον παρασκευιατικο καφε και να σε βοηθιοσυνε εκει τα παιδια

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.