diablo13 Αύγουστος 11, 2005 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 δες εδώ πιο ταιριάζει για την κάρτα σουhttp://www.arctic-cooling.com/vga1.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Αύγουστος 11, 2005 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 Όλα αυτά τα fanless απαιτούν πολύ καλό airflow μέσα στο κουτί, ένα 8αρι να βάζει και ένα 8αρι να βγάζει δεν νομίζω ότι φτάνουν ούτε για πλάκα.Όσο καλό airflow και να έχεις δεν παύει να είναι fanless οπότε ψήνετε.Πάρε κάποιο silencer καλύτερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek Αύγουστος 11, 2005 Author #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 Ξέρει κανείς ποιες είναι οι φυσιολογικές θερμοκρασίες των 6800? Εγώ πήρα faneless κάρτα για να μην υπάρχει η πιθανότητα να την χαλάσω βάζοντας επάνω μπλοκ. Αν είναι να βάλω Silencer έπαιρνα μία κάρτα που από την αρχή έχει ανεμιστήρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek Αύγουστος 11, 2005 Author #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 06:39] Όλα αυτά τα fanless απαιτούν πολύ καλό airflow μέσα στο κουτί, ένα 8αρι να βάζει και ένα 8αρι να βγάζει δεν νομίζω ότι φτάνουν ούτε για πλάκα.Όσο καλό airflow και να έχεις δεν παύει να είναι fanless οπότε ψήνετε.Πάρε κάποιο silencer καλύτερα! Aν άλλαζα κουτί και έπαιρνα ένα full tower με 2 δωδεκάριδες σε χαμηλές στροφές θα έκανα τη δουλειά μου? Κάπου διάβασα ότι αυτή η κάρτα φτάνει μέχρι 125 βαθμούς. Μπορεί να αληθεύει κάτι τέτοιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo13 Αύγουστος 11, 2005 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 έχω μία msi 6800 gt 256 και η μέγιστη θερμοκρασία που φτάνει είναι 64 βαθμούς μετά από 3dmark 2003, 30 λεπτών, τώρα το καλοκαίρι.το κουτι που έχω είναι το coolermaster wavemaster με ένα ανεμιστήρα μπροστά, ένα πίσω και ένα απάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek Αύγουστος 11, 2005 Author #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 Έστειλα email στην gigabyte και μου είπαν όταν τους ανέφερα για τους 70-80 βαθμούς που χτυπούσε η κάρτα σε ide "As to the problem you mentioned, the temperature you mentioned is still in the acceptable range from the information which chipset vender provided." Είναι δυνατόν να λένε κάτι τέτοιο ? Mου είπαν να κατεβάσω τους νέους drivers και να προσέξω την κυκλοφορία του αέρα στο κουτί μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos Αύγουστος 11, 2005 #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 λοιπόν, σε μένα σε μια 6800GT (Leadtek) η μέγιστη φτάνει τους 57 βαθμούς , μετά από αρκετή ώρα παιχνίδι. Βέβαια , 1ον το κουτί έχει ανεμιστήρια και για είσοδο αέρα και για έξοδο (μπροστά ένας και άλλος ένα πίσω και 2ον (και κυριότερο ίσως) η κάρτα έχει από την κατασκευή της ψύκτρα "γαιδούρι" που πιάνει την GPU , τις ΄μνήμες και ένα slot από δίπλα. Οπότε μάλλον για θέμα ψύξης το κόβω το πρόβλημά σου , και άσες τις μακαλίες που λέει η gigabyte ότι 6800 μπορεί να δουλέψει fanless. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo13 Αύγουστος 11, 2005 #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 οι 125 βαθμοί που ανέφερες είναι η μέγιστη θερμοκρασία που δουλεύει η gpu.στουσ 125 κάνει shutdown. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 11, 2005 #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 Αρχική απάντηση από nickthegreek Aν άλλαζα κουτί και έπαιρνα ένα full tower με 2 δωδεκάριδες σε χαμηλές στροφές θα έκανα τη δουλειά μου? Κάπου διάβασα ότι αυτή η κάρτα φτάνει μέχρι 125 βαθμούς. Μπορεί να αληθεύει κάτι τέτοιο? ναι. το θέμα είναι αξίζει να αλλάξεις κουτί για μια gpu? πολύ δουλειά και σχετικά μεγάλο κόστος (για ένα κουτί θες 60-100+ ευρά). ενώ αλλάζοντας το σύστημα ψύξης, κάνεις τη δουλειά σου με κάνα 20άευρο, και μάλλον με καλύτερα αποτελέσματα. άλλο να χει απευθείας ψύξη κι άλλο να περιμένεις τη ροή του κουτιού Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Αύγουστος 11, 2005 #30 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 Για δείξε καμιά φωτό από την ψύκτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Αύγουστος 11, 2005 #31 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 Η σειρά 6800 δουλεύει και σε 80-90 βαθμούς χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, οπότε η gigabyte είχε δίκιο όταν σου είπε για νορμάλ θερμοκρασίες. Παρ'όλα αυτά, όπως σε όλα τα πράγματα σε έναν υπολογιστή, έτσι και στην κάρτα, καλό είναι να διατηρούμε όσο το δυνατό χαμηλότερες θερμοκρασίες. Πάρε ένα Arctic Cooling (το NV Silencer 5 Rev. 2 νομίζω θα σου κάνει αν και δεν είμαι 100% σίγουρος) με την προϋπόθεση πάντα ότι θα μπορείς να το εφαρμόσεις μόνος σου σωστά και θα δεις θερμοκρασίες της τάξης των 50 βαθμών (και μην ξεχνάς ότι αν πάρεις το NV 5 θα καταλαμβάνει η κάρτα σου 2 slots) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 11, 2005 #32 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 Αρχική απάντηση από georgesod [Σήμερα, στις 11:08] Για δείξε καμιά φωτό από την ψύκτρα αυτή Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek Αύγουστος 11, 2005 Author #33 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 Αρχική απάντηση από gznp [Σήμερα, στις 09:19] Η σειρά 6800 δουλεύει και σε 80-90 βαθμούς χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, οπότε η gigabyte είχε δίκιο όταν σου είπε για νορμάλ θερμοκρασίες. Παρ'όλα αυτά, όπως σε όλα τα πράγματα σε έναν υπολογιστή, έτσι και στην κάρτα, καλό είναι να διατηρούμε όσο το δυνατό χαμηλότερες θερμοκρασίες. Πάρε ένα Arctic Cooling (το NV Silencer 5 Rev. 2 νομίζω θα σου κάνει αν και δεν είμαι 100% σίγουρος) με την προϋπόθεση πάντα ότι θα μπορείς να το εφαρμόσεις μόνος σου σωστά και θα δεις θερμοκρασίες της τάξης των 50 βαθμών (και μην ξεχνάς ότι αν πάρεις το NV 5 θα καταλαμβάνει η κάρτα σου 2 slots) Μπορεί 80-90 να είναι normal θερμοκρασίες αλλά εμένα αρχίζει στου 82 και μου αναβοσβήνει η οθόνη μέχρι κάποια στιγμή να κλείσει και να χρειαστεί να ξαναξεκινήσω το κομπιούτερ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 11, 2005 #34 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 Αρχική απάντηση από nickthegreek Μπορεί 80-90 να είναι normal θερμοκρασίες αλλά εμένα αρχίζει στου 82 και μου αναβοσβήνει η οθόνη μέχρι κάποια στιγμή να κλείσει και να χρειαστεί να ξαναξεκινήσω το κομπιούτερ. θα μπορούσες να την περάσεις rma τότε, και να δεις αν η επόμενη κάνει το ίδιο.αφού η gigabyte λέει ότι στους 125 έχει πρόβλημα κι εσύ το παρατήρησες στους 80, rma the universe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Αύγουστος 11, 2005 #35 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 Rma Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek Αύγουστος 11, 2005 Author #36 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 Για δείξε καμιά φωτό από την ψύκτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek Αύγουστος 11, 2005 Author #37 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 να και άλλη μία μέσα στο κουτί Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek Αύγουστος 11, 2005 Author #38 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 09:25] θα μπορούσες να την περάσεις rma τότε, και να δεις αν η επόμενη κάνει το ίδιο.αφού η gigabyte λέει ότι στους 125 έχει πρόβλημα κι εσύ το παρατήρησες στους 80, rma the universe. Λέτε αν πάρω τηλ εκεί που την πήρα (eshop) να μπορούν να με βοηθήσουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 11, 2005 #39 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 να σου πω, δε δοκιμάζεις να βάλεις έναν ανεμιστηράκο να βαράει το chipset μήπως κολλάει απ' αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek Αύγουστος 11, 2005 Author #40 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 Το τσίπσετ δεν είναι και τόσο ζεστό..δηλαδή αντέχω να έχω το χέρι μου πάνω του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.