FrOsT Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2005 8 Dual core opteron σε 2m/b που ενώνονται με "γέφυρα"! link καλό ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanner Αύγουστος 10, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2005 ΩΡΕ ΤΙ ΕΙΝ' ΤΟΥΤΟ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Αύγουστος 10, 2005 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2005 μια παρομοια προταση θυμαμαι ειχε παρουσιασει και η Tyan.βασικα αυτες οι δυο εταιριες κονταροχτυποιουνται σε αυτο το χωρο.http://www.tyan.com/products/html/thunderk8qw.htmlhttp://www.tyan.com/html/pr05_4881.htmlGive power to the people:P(oχι βεβαια σε ολους λογω θεματος τιμης.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 10, 2005 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2005 πω πω τι μας περιμενει! τι ειναι αυτο το πλοιο ορε? μετα το παλευουμε με τους 3000+ μας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Αύγουστος 10, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2005 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN πω πω τι μας περιμενει! τι ειναι αυτο το πλοιο ορε? μετα το παλευουμε με τους 3000+ μας.. Χαλάρωσε δεν είναι για οικιακή χρήση αυτό, ούτε έχει οικιακή τιμή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 10, 2005 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2005 το ξερω... δεν ειναι για το νοικοκοιριο του μεσου ελληνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Αύγουστος 10, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2005 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN το ξερω... δεν ειναι για το νοικοκοιριο του μεσου ελληνα. Δεν είναι για το νοικοκυριό κανενός (ίσως για το νοικοκυριό κάποιου τρελού επιστήμονα!) Ένα τέτοιο μηχάνημα δεν μπορεί να αξιοποιηθεί στο σπίτι (ούτε έχει φτιαχτεί για σπίτι)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Αύγουστος 11, 2005 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 ΣΤΕΓΝΟ "SLI" σε 2 μητρικες Αραγε θα βγει και σε... crossfire Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo13 Αύγουστος 11, 2005 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 φαντάσου τι super pi θα βγάζει :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Αύγουστος 11, 2005 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 Αρχική απάντηση από SLN ΣΤΕΓΝΟ "SLI" σε 2 μητρικες Αραγε θα βγει και σε... crossfire εσυ αν δεν πεις εξυπναδα δεν μπορεις :TD: Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Αύγουστος 11, 2005 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 Χωρίς να θεωρηθεί διαφήμιση, άν κάποιος ενδιαφέρεται για τα προϊόντα της iWill, μπορεί να επικοινωνεί μαζί μου... δεν έχω πάρει αντιπροσωπεία ακόμη αλλά είναι σχεδόν τελειωμένη υπόθεση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Αύγουστος 11, 2005 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN το ξερω... δεν ειναι για το νοικοκοιριο του μεσου ελληνα. Aυτό μάλλον θα κοστίζει όσο το νοικοκυριό του μέσου έλληνα...πάω να πάρω έναν Cray καλύτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Αύγουστος 11, 2005 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 Εντελώς πληροφοριακά, το Barebone σύστημα H8501 κοστίζει περίπου 12,000 ευρώ.... χωρίς επεξεργαστές, μνήμες, δίσκους κλπ..... πόσα να φέρω???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Αύγουστος 11, 2005 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 08:59] εσυ αν δεν πεις εξυπναδα δεν μπορεις :TD: Ρε αντε τσακωθειτε για το ποιος χαρακτηρας ειναι καλυτερος σε pvp, και ποιος σε instance και ποσα epic αντικειμενα εχει ο hunter για να τα βαλει με τον druid.... Τεταρτη ειχε συντηρηση ο daggerspine και ποσταρεις και σε αλλα thread??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Αύγουστος 11, 2005 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 Eγώ θέλω 5-6...να βάλω και ένα στην κουζίνα με TV Tuner να βλέπει Μαμαλάκη η μάνα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Αύγουστος 11, 2005 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 Αρχική απάντηση από gznp Eγώ θέλω 5-6...να βάλω και ένα στην κουζίνα με TV Tuner να βλέπει Μαμαλάκη η μάνα μου Για κουζίνα κάνει μόνο σαν φούρνος... για τηλεόραση πάρε ένα H2104 να κάνεις και οικονομία στο ρεύμα.... σοβαρά τώρα, όποιος θέλει οτιδήποτε από IWill, ας μήν διστάσει να επικοινωνήσει μαζί μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.