unseen Σεπτέμβριος 20, 2005 #101 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 δοκιμασε να εγκαταστησεις windows και το pcmark σε ενα μικρο partition <1gb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Σεπτέμβριος 20, 2005 #102 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 Αυτή τη στιγμή είσαι 6ος. Το SLI σε μένα δίνει κάποια διαφορά στο 3D - Pixel Shader αλλά στο τελικό σκόρ χάνεται αυτή η διαφορά ενώ αντίθετα η αλλαγή σε μονή κάρτα με ίδιες δυνατότητες που είχαν οι δυο σε SLI δίνει πολύ μεγαλύτερο σκορ. Συγκρίνοντας το δικό σου σκορ με το δικό μου όμως βλέπω οτι κατάφερες με το SLI να έχεις διπλάσιες επιδόσεις από τις δικές μου. Αυτό εγώ δεν το είχα καταφέρει με μια 6600gt συγκριτικά με δυο σε SLI. Έκανες κάτι για να το πετύχεις; Επίσης οι σκληροί σου ενώ φαινομενικά είναι ίδιοι με τους δικούς μου στο μέγεθος 476.95 GB και 457.88 GB πιάνεις πολύ καλύτερα σκορ. Με ποιό τρόπο; Έφτιαξες ένα μικρό boot partition και έχεις ενεργοποιημένο το SATA2 ή ρισκάρεις και υπερχρονίζεις και το PCI bus (Δεν το κλειδώνεις στα 33MHz)? Ξέρεις αν το SATA υπερχρονίζεται όταν αυξάνουμε το FSB ή κλειδώνεται όταν κλειδώνουμε το PCI bus? Έχεις δοκιμάσει το A64Tweaker.exe?Αν έχεις βρει κάποια άλλα τρικ που να αυξάνουν το σκορ και θέλεις να τα μοιραστείς σε ακούμε. Για παράδειγμα υπερχρονίζεις την κάρτα γραφικών και σε 2D? Σταματάς κάποια processess των Windows?ΥΓ. Πολλά ζητάω. Όποιοσδήποτε όμως έχει κάτι να μας πει είναι ευπρόσδεκτος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimcar Σεπτέμβριος 20, 2005 Author #103 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 Στις δυο 7800 έχω βάλει custom BIOS με 500/1400 για 2D και 3D. έχω βάλει 4x120 και όχι 2x250, γι αυτό έχω μεγαλύτερο σκορ. τα processes δίνουν λίγο ακόμα, αλλά... βαριέμαι να τα σταματάω.... δεν έχω κάνει κάτι άλλο για το PC Mark πάντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.