kreach Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2005 Πάω να γράψω νέο θέμα στις "Ειδήσεις" και μου βγάζει το κλασσικό μήνυμα ότι είτε δεν είμαι συνδεδεμένος είτε δεν έχω πρόσβαση είτε (...).Στο "Ειδήσεις" πρέπει να έχεις συμπληρώσει κάποια ορισμένα Threads σε ορισμένο χρονικό διάστημα (δηλ σαν το "Ζήτηση") ?????Πήγα στους Όρους Πρόσβασης κ Χρήσης αλλά δεν έλεγε τίποτε για το θέμα αυτό.Ευχαριστώ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Αύγουστος 10, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2005 στο συγκεκριμενο υποφορουμ προσβαση να ανοιξουν νεο θεμα εχουν μονο τα ''χρωματισμενα'' μελη.δηλαδη οι news posters/moderators/administrators. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 10, 2005 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2005 Μονο news posters/moderators/admins μπορουν να ανοιξουν νεο θεμα για προφανη λογο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Αύγουστος 10, 2005 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2005 πιασε κοκκινο ασταματητε θα μαλωσουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 10, 2005 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma πιασε κοκκινο ασταματητε θα μαλωσουμε Σε ειχα ρε γμτ, για λιγο με περασες Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Αύγουστος 10, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2005 Κρίμα !Έχω βρεί δύο ιστοσελίδες οι οποίες μας αφορούν 10000% !!!!!Αν και ΟΦ ΤΟΠΙΚ θεωρώ απαραίτητο τις γράψω ... από κει κ πέρα ας φτιάξει άλλος νέο τόπικ στο "Ειδήσεις"Φθηνό φοιτητικό Internet με «καπέλο» από τον OTE Σοβαρές αντιδράσεις και για τα τιμολόγια του ADSL Ευχαριστώ :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.