_Neuromancer_ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2005 Παιδιά ψάχνω καινούριο κουτί για να λύσω πρόβλημα υπερθέρμανσης. Γενικά τείνω προς το Soprano της Thermaltake που έχει γύρω στα 76 Ευρώ. Μου φαίνεται καλό και οικονομικό. Έχει κανείς εμπειρία με αυτό; Τώρα έχω ένα ελεϊνό κουτί που το δουλεύω καμπριολέ... Επιθυμητές και άλλες προτάσεις, αλλά σε καμία περίπτωση ακριβότερες, δεν ενδιαφέρομαι για κάτι ακριβότερο αυτή τη στιγμή. Thanks!
FrOsT Αύγουστος 9, 2005 #2 Αύγουστος 9, 2005 Αν εξαιρέσεις την μέτρια ποιότητα κατασκευής, τη πλαστηκή πρόσοψη και τον καθόλου βολικό τρόπο τοποθέτησης των hdd μια χαρά είναι και με αρκετά καλή ροή αέρα!Δες και το 6a19 το εσωτερικό του είναι σαν του Tt tsunami, και κάνει μόνο 50.
Solid Snake Αύγουστος 9, 2005 #3 Αύγουστος 9, 2005 Δεν ξερω ρε φιλε αλλα το δικο μου Thermaltake (XaserV) εχει πολυ καλωδιο και σκυλομετανιωσα που το πηρα...Ψαξ'το καλυτερα το θεμα.
FrOsT Αύγουστος 9, 2005 #4 Αύγουστος 9, 2005 Αρχική απάντηση από Solid Snake Δεν ξερω ρε φιλε αλλα το δικο μου Thermaltake (XaserV) εχει πολυ καλοδιο και σκυλομετανιωσα που το πηρα...Ψαξ'το καλυτερα το θεμα. Καμία σχέση με τα καλώδια των Xaser, έχουν μεν αλλά δεν γίνετε και ο χαμός όπως με τα Xaser...
magicman Αύγουστος 9, 2005 #5 Αύγουστος 9, 2005 αν μπορεις να δωσεις μονο λιγα λεφτα παρε το herochi. ειναι πολυ καλο τιμη και αρκετα καλο. μπορει και εγω να το τσιμπησω... γιατι δεν βλεπω να μαζευω φραγκα για στακερακι ετσι οπως τα τρωω.
DuKe Αύγουστος 9, 2005 #6 Αύγουστος 9, 2005 φίλε εχω δοκιμασμένα κ το soprano που το έχω εδω κ 5 μήνες αλλα κ το heroichi που το έχει η αδερφημ. δεν έχει καμία σχέση η ροή του αέρα το ένα με το άλλο. μεγάλο + ειναι ότι έχει το φανακι στο πλαινο window κ φυσαει κατευθείαν μητρική μνήμες... για καλύτερη απαγωγή της θερμότητος. σαυτα συμβάλει βέβαια κ το ότι ειναι μεγαλύτερο το soprano. 495x478x210 soprano kai 430x460x210 to hec. θα σου πρότινα βέβαια κ αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.804421 αλλα δεν έχω προσωπικη εμπειρία κ με προβληματίζει που δεν έχει καθόλου εξαερισμό στα πάνω μέρη του case αλλα ούτε κ καποιο φαν για τους hdd. εαν γνωρίζει κάποιος γιαυτα ας μας φωτίσει
_Neuromancer_ Αύγουστος 12, 2005 Author #7 Αύγουστος 12, 2005 Ευχαριστώ παιδιά! Είναι και αυτό το BTX που έρχεται και δεν είναι και πολύ καλή επένδυση το κουτί σε αυτή τη φάση. Και αν βάλεις και την έλλειψη χρημάτων ακόμη και τα 75Ε του Soprano μου φαίνονται πολλά, αλλά μάλλον θα το προτιμήσω... εκτός και αν συνεχίσω να δουλεύω τον υπολογιστή cabrio...
Qlim4X Αύγουστος 12, 2005 #8 Αύγουστος 12, 2005 το soprano ειναι οραιο κουτακι αλλα μετρια πιοτιτα κατασκευηςαπο καλοδια παντος ειναι μαζεμενο δεν ειναι σαν τα αλλα τις thermaltaeεπισεις αν το παρεις προσεχε πολυ οταν θα βαζεις cdrom στην πανο πανο υποδοχει ειναι πολυ περιεργο αλλα και επικινδινο για τα δαχτιλα σου εγω 2 φορες εφαγα τα δαχτιλα μου σε pc πελατων με αυτο το κουτι.......... μεγαλη προσοχη φιλαρακο
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.