Jump to content

Παει η καρτα. HELP

nikolakis13

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδια επαθα μεγαλη γκελα. Σημερα που ετοιμασα την υδροψυξη και εστησα τον υπολογιστή παω να τον ανοιξω και ........ τιποτα.

Κανω reset bios αλλαζω μνήμες τιποτα... Σε μια στιγμη ανοίγω τα ηχεια και ακούω αυτό :

System failed VGA test

Οχι ρε π.....η μου λεω τι ***** εγινε. Ξεστηνω την υδροψυξη (μου βγηκε η πιστη). Βγαζω το μπλοκ απο τη vga και βλέπω οτι εσπασε η μια γωνία του πυρήνα :bye: :bye:

Το συστημα μου ειναι το εξής

ASUS a8n sli dlx

3500+ Newcastle

Albatron 6600gt

2*256MB Corsair

80Gb Samsung ide

Η καρτα ειναι αγορασμενη προ 6μήνου απο το πλαισιο αλλα δεν εχω ουτε την αποδειξη ουτε κουτί (ξερω μεγάλη μ@λ@κια). Αρα εγγύηση δεν παιζει. Αν την παω στο πλαισιο μπορει να γινει κατι η κοιταω κατευθείαν αλλη καρτα. Δεν παιζουν και λ7 για να κοιταξω κατι καλο μονο κατι ATI x300se παιρνω μ'αυτα που εχώ.

Please HELP

Ωχ....!!!!! !!!!!

Δυστηχως δεν μπορει να σε βοηθησει κανενας....:cry:

Εχει τυχει σε μερικους εδω μεσα να σπασει λιγο η γωνια του πυρηνα....αλλα οχι σε μεγαλο βαθμο....

Το μυνημα απο τα ηχεια πως το ακουσες...?

Δηλαδη δεν δουλευει καθολου τωρα?

Κρίμα:cry: Και εγώ έτσι την έχασα... Φαίνεται όταν βίδωνες το μπλοκ δεν βίδωσες εναλλάξ αλλά μία βίδα κάθε φορά...

@ $George Vasil$ H ASUS εχει Vocal messages αν κατι παει στραβα στην εκκίνηση. Και σε μενα λιγο εσπασε αλλα δεν δουλευει :(

@nickthegreek οχι απλα το μπλοκ καθόταν μόνο απο την γωνία που εσπασε γιατι οι σωλήνες ακουμπουσαν πανω στα ψυκτρακια των μνημών και ηταν λιγο σηκωμένο απο τη αλλη μεριά και επρεπε να το σφιξω κι αλλο για να πατησει σε όλο τον πυρήνα

νικο αν δεν εχεις αποδειξη δεν νομιζω να γινει τιποτα.... αφου παπαλα η καρτα παρε καλυτερα μια αλλη με οσα μπορεις να διαθεσεις. παντως παρτους ενα τηλ. δεν χανεις τιποτα.

υ.γ οταν βαλεις το block Παλι προσεχε τις βιδες. σφιξε εναλαξ.και το block να καθεται καλα οταν το σφιγγεις.

Φιλε νικολακη,εισαι ατυχος,εγω εχω την msi 6600GT και οταν πηγα να βαλω ενα μονταρισμενο μπλοκ εσπασα οχι μια αλλα δυο απο τις τεσσερις γωνιες του πυρηνα.Στην περιπτωση μου ομως το ευτυχημα ειναι οτι η καρτα δουλευει εδω και ενα μηνα περιπου μια χαρα χωρις να μου εχει εμφανισει κανενα προβλημα και με κλοκαρισμενο πυρηνα και με το pc να δουλευει 24/7

Αν θυμασαι την ακριβη ημ/νια αγορας της καρτας μπορουν απο πλαισιο να βρουν την αποδειξη και να την ξαναεκτυπωσουν. Μαλιστα θα προτεινα να πας σε καποιο καταστημα και να ζητησεις επανεκτυπωση λογω απωλειας προτοτυπου. Την επομενη μερα ξαναπηγαινε με την επανεκτυπωμενη αποδειξη και ζητα αλλαγη με την ιδια καρτα για να κρατησουν το κουτι της καινουργιας και να στειλουν την χαλασμενη πισω...

Κατη παρομοιο ειχα παθει με την δικια μου.Αλλα εγω καταλαθος ξεριζωσα κατη tρανζιστορακια.

Και πως την γλιτοσα?Πηρα αλλη απο την εγγυηση.Πως εμενα μου δωσαν μια καρτα που ΕΓΩ την χαλασα?Απλο. Κολισα με ακριβια τα τρανζιστορακια με λογο στιγμης ,την πηγα και εκανα τον αγιο περιστερα.

:devil: Μiα ληση που παιζει να σου χρειαστει :D

Μπορουν να βρουν την απόδειξη . Στο e-shop τουλάχιστο την βρίσκουν 100% .

Όσο για το κουτί δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Αρκει να έχεις τα παρελκόμενα [cds καλώδια και τα λοιπά ] .

Αντε καλό RMA.

edit. Ηθικό Δίδαγμα - συμπεράσματα, παρατηρήσεις .

Οι πυρήνες των 6600gt σπάνε για πλάκα , ή βιδώνετε τα μπλόκ με κρουστικό δραπανοκατσάβιδο .

αν έχει κόψει στο ονομά σου απόδειξη πάς στο κατάστημα με τη ταυτότητα και σου δίνει ένα αντίγραφο.

αν έχεις πάρει απόδειξη σαν πελάτης λιανικής δεν γίνεται.

το πλαίσιο βάζει ένα αυτοκόλλητο σε όλα τα προιόντα που γράφει το κωδικό του προιόντος. το κολλάει ή στο κουτί ή στη κάρτα. κοίτα μήπως το έχει κολλήσει πάνω στη κάρτα.

ποιά ακριβώς albatron έχεις μήπωσ μπορω να σε βοηθήσω.

Aν το πας στο πλαίσιο δεν θα δουν ότι οι γωνίες του πυρήνα είναι σπασμένες? Πως θα στην αντικαταστήσουν τότε αφού εσύ την χάλασες..

Παίδες, συζητήσεις σχετικές με καταχρήσεις εγγυήσεων δεν επιτρέπονται.

’παξ και το χάλασες, έστω άθελά σου, γιατί πρέπει το κατάστημα να στο αντικαταστήσει?

Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 09:47]

edit. Ηθικό Δίδαγμα - συμπεράσματα, παρατηρήσεις .

Ή οι πυρήνες των 6600gt σπάνε για πλάκα, ή βιδώνετε τα μπλόκ με κρουστικό δραπανοκατσάβιδο.

:worship: :laughing:

EDIT: Σωστός ο administrator! Δηλαδή για ότι μ***ια κάνουμε πρέπει να ζητάμε αντικατάσταση του προϊόντος;

Αρχική απάντηση από nickthegreek

Aν το πας στο πλαίσιο δεν θα δουν ότι οι γωνίες του πυρήνα είναι σπασμένες? Πως θα στην αντικαταστήσουν τότε αφού εσύ την χάλασες..

Aυτο ειναι στην κριση του καθενος... Υπαρχουν ατομα που δεν μπαινουν στον κοπο να κανουν rma σε κατι που οι ιδιοι χαλασαν και οι υπολοιποι...

Παντως δεν νομιζω να παρατηρησει καποιος στο πλαισιο οτι οι γωνιες του πυρηνα ειναι σπασμενες...

Η αποδειξη πρεπει να ήταν στο όνομα μου αφου ειχε ερθει σπιτι με κουριερ. Η καρτα ειναι η Albatron 6600gt pci-e . Στο πισω μερος της καρτας εχει 2 αυτοκολλητα θα τα βγαλω τωρα μια φωτο και θα σας δειξω

Αρχική απάντηση από nikolakis13

Η αποδειξη πρεπει να ήταν στο όνομα μου αφου ειχε ερθει σπιτι με κουριερ. Η καρτα ειναι η Albatron 6600gt pci-e . Στο πισω μερος της καρτας εχει 2 αυτοκολλητα θα τα βγαλω τωρα μια φωτο και θα σας δειξω

Αφου η αγορα εγινε στο ονομα σου τοτε δεν υπαρχει προβλημα. Θα βρουν την αποδειξη.

Τωρα ομως τιθεται και το ηθικο ζητημα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.