louis_gas Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2005 ρε παιδια βοηθηστε λιγο.. Σημερα εστησα ενα lan σε 2 υπολογιστες που εχω εδω στο σπιτι. Η συνδεση εγινε κατευθειαν απο τη μια καρτα δικτυου στην αλλη με καλωδιο crossover. Οσα παιχνιδια δοκιμασα δε μου παρουσιασαν κανενα προβλημα (counter-strike, swat 4, κα.) αλλα το Age of Mythology δεν ελεγε να παιξει. παταω host game αλλα το αλλο pc δε βλεπει το παιχνιδι για να κανει join..Mηπως διορθωνεται με κανα patch? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Αύγουστος 9, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2005 Ρε συ louis μηπως εχεις το ιδιο προβλημα που ειχα κι εγω?Για κοιτα κι αν δεν λυθει το προβλημα σου τα ξαναλεμεεδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Αύγουστος 10, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2005 Αρχική απάντηση από giorgos_cupra [Σήμερα, στις 01:00] Ρε συ louis μηπως εχεις το ιδιο προβλημα που ειχα κι εγω?Για κοιτα κι αν δεν λυθει το προβλημα σου τα ξαναλεμεεδω οχι τελικα ηθελε το patch και τωρα ειναι μια χαρα. thanks anyway Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.