YDinopoulos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2005 Ψαχνω για PSTN Modem/router. Αν εχει κ WiFi ακομα καλυτερα. Δεν εχει σχεση με xDSL....Εχετε υποψιν καποιο μαγαζι ? Τιμες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvor Αύγουστος 9, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2005 US Robotics 9106, έχει και wilreless από τα καλύτερα. Το έχω και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 9, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2005 Δεν το θελω για aDSL ειπα. Θελω να διαμοιρασω μια pstn συνδεση (οχι εξυπναδες τυπου "Γιατι δεν βαζεις dsl/isdn ρα;") Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Αύγουστος 9, 2005 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2005 Και σε πόσους χρήστες θα μοιράζεις όοοοοοοοοοοοοοοοοοοολα αυτά τα 56k του PSTN ? (ε, ναι, sorry :flower: αλλά δεν μπορούσα να κρατηθώ και να μην πω την εξυπνάδα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 9, 2005 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2005 το μόνο που βρήκα.γενικά δύσκολο μου φαίνεται κάτι τέτοιο.link Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Αύγουστος 9, 2005 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2005 Dedicated pc με wireless κάρτα και nat την pstn στο δίκτυο. Καλυτερα να γίνει με κάποιο firewall - router πρόγραμμα που επιτρέπει την κλήση γραμμής με remote command για να μην χρειάζεται να καλείς με το χέρι και μετά να αράζεις στο laptop, πχ kerio winroute firewall (εχω κάνει ακριβώς το παραπάνω για να μοιράζω μια isdn σε 3 pc, 2 σε λαν kai 2 se wireless) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 9, 2005 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2005 να ρωτήσω τι θα κάνεις?μήπως γίνεται και χωρίς router η με κάτι άλλο έμμεσα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 9, 2005 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2005 Αρχική απάντηση από georgeadams [Σήμερα, στις 19:17] Και σε πόσους χρήστες θα μοιράζεις όοοοοοοοοοοοοοοοοοοολα αυτά τα 56k του PSTN ? (ε, ναι, sorry :flower: αλλά δεν μπορούσα να κρατηθώ και να μην πω την εξυπνάδα) Ποια 56 μαλλον πολλα λες....αντε 52 βαρια βαρια..... Αληθεια, Ντινο τι εχεις στον νου σου....????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 9, 2005 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2005 Αρχική απάντηση από jogi Dedicated pc με wireless κάρτα και nat την pstn στο δίκτυο. Καλυτερα να γίνει με κάποιο firewall - router πρόγραμμα που επιτρέπει την κλήση γραμμής με remote command για να μην χρειάζεται να καλείς με το χέρι και μετά να αράζεις στο laptop, πχ kerio winroute firewall (εχω κάνει ακριβώς το παραπάνω για να μοιράζω μια isdn σε 3 pc, 2 σε λαν kai 2 se wireless) αυτό είναι η καλύτερη λύση. ακόμα κι ένα pc pentium 1 σου κάνει τη δουλειά μια χαρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.