Jump to content

Ερωτήσεις περί DVD-RW

Stamatis

Recommended Posts

Επειδή πρόσφατα αγόρασα ένα DVD-RW και δεν ξέρω πολλά σε αυτόν τον τομέα, τώρα αρχίζω να ασχολούμαι, έχω κάποιες ερωτήσεις τις οποίες θα υποβάλω παρακάτω.

1)Ποιά είναι η διαφορά μεταξύ DVD+R και DVD-R? Τι το καλό έχουν τα αρνητικά και τι τα θετικά?????

2)Με τι προγράμματα γίνεται η αντιγραφή DVDs ή απλά η δημιουργεία τους? Nero, CloneDVD, Alcohol, anything else?????

3)Σχετικά με τα firmwares και το overclocking, είναι καλό να τα εφαρμόσω στο DVD-RW μου? Είναι ακίνδυνα?????

Επίσης να αναφέρω οτί το DVD-RW που έχω είναι ένα NEC 3540.

Ότι άλλη συμβουλή ή οδήγο (με link) έχετε να μου προτίνετε, απλά κάντε το. Θα σας ήμουν πολύ ευγνώμων.

Ευχαριστώ :)

1. google it

2. Nero

3-α. Τα hacked firms είναι συνήθως είναι ακίνδυνα (αν και προσωπικά δεν βρίσκω κάποιο λόγο εφαρμογής τους προκειμένου να κερδίζουμε μερικά sec σε χρόνο αλλά παράλληλα να ρισκάρουμε την ποιότητα εγγραφής).

3-β. lab it

;)

3)Επισης χανετε η εγγυηση του μηχανηματος αν βαλλεις modded και οχι original firmware εκτος απο καποιες περιπτωσεις(πχ. αν κοπει το ρευμα την ωρα που το φλασαρεις...:toomuchne )....

Με τα Modded κερδιζεις κατι ψιλα αλλα ολα γινονται εις γνωση σου.....:flower:

2)Αναλογα την αντιγραφη....:D Ολα αυτα που ανεφερες κανουν αντιγραφη.....

Επειδη κι εγω εχω το ιδιο dvd-rw και θελω να βαλω το τελευταιο modded firmware του Liggy θα κανω μια αλλη ερωτηση!Τα λιγα δευτερολεπτα που θα κερδισω δεν με καινε,το θεμα ειναι αν θα υπαρχει μεγαλυτερη συμβατοτητα με τα δισκακια που κυκλοφορουν.Αν ολα ειναι οκ με το original δεν βρισκω τον λογο να χασω τα 3 χρονια εγγυηση που δινουν για το 3540..;)

Αρχική απάντηση από deadlock7

Επειδη κι εγω εχω το ιδιο dvd-rw και θελω να βαλω το τελευταιο modded firmware του Liggy θα κανω μια αλλη ερωτηση!Τα λιγα δευτερολεπτα που θα κερδισω δεν με καινε,το θεμα ειναι αν θα υπαρχει μεγαλυτερη συμβατοτητα με τα δισκακια που κυκλοφορουν.Αν ολα ειναι οκ με το original δεν βρισκω τον λογο να χασω τα 3 χρονια εγγυηση που δινουν για το 3540..;)

Έχεις δίκιο. :hmm:

Σιγά τα λίγα δευτερόλεπτα. Κάλλιο αργά, παρά ποτε.

@spc and $George Vasil$

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. :)

Τώρα θα ήθελα να σας ρωτήσω για την αντιγραφή ταινιών αλλά ας το αφήσουμε καλύτερα. :innocent:

Αρχική απάντηση από Stamatis [Σήμερα, στις 11:46]

Επίσης ξέχασα να ρωτήσω, τι μάρκα DVDs μου προτίνεται να χρησιμοποιώ. Προς το παρόν, εμπιστεύομαι την TDK.

Εγω και πολυ απο εδω μεσα χρησημοποιουμε ΤΥ.

Απλα κορυφαια....;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.