Stamatis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2005 Επειδή πρόσφατα αγόρασα ένα DVD-RW και δεν ξέρω πολλά σε αυτόν τον τομέα, τώρα αρχίζω να ασχολούμαι, έχω κάποιες ερωτήσεις τις οποίες θα υποβάλω παρακάτω. 1)Ποιά είναι η διαφορά μεταξύ DVD+R και DVD-R? Τι το καλό έχουν τα αρνητικά και τι τα θετικά????? 2)Με τι προγράμματα γίνεται η αντιγραφή DVDs ή απλά η δημιουργεία τους? Nero, CloneDVD, Alcohol, anything else????? 3)Σχετικά με τα firmwares και το overclocking, είναι καλό να τα εφαρμόσω στο DVD-RW μου? Είναι ακίνδυνα????? Επίσης να αναφέρω οτί το DVD-RW που έχω είναι ένα NEC 3540. Ότι άλλη συμβουλή ή οδήγο (με link) έχετε να μου προτίνετε, απλά κάντε το. Θα σας ήμουν πολύ ευγνώμων. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Αύγουστος 9, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2005 1. google it 2. Nero 3-α. Τα hacked firms είναι συνήθως είναι ακίνδυνα (αν και προσωπικά δεν βρίσκω κάποιο λόγο εφαρμογής τους προκειμένου να κερδίζουμε μερικά sec σε χρόνο αλλά παράλληλα να ρισκάρουμε την ποιότητα εγγραφής). 3-β. lab it Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 9, 2005 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2005 3)Επισης χανετε η εγγυηση του μηχανηματος αν βαλλεις modded και οχι original firmware εκτος απο καποιες περιπτωσεις(πχ. αν κοπει το ρευμα την ωρα που το φλασαρεις...:toomuchne ).... Με τα Modded κερδιζεις κατι ψιλα αλλα ολα γινονται εις γνωση σου.....:flower: 2)Αναλογα την αντιγραφη.... Ολα αυτα που ανεφερες κανουν αντιγραφη..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Αύγουστος 9, 2005 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2005 Επειδη κι εγω εχω το ιδιο dvd-rw και θελω να βαλω το τελευταιο modded firmware του Liggy θα κανω μια αλλη ερωτηση!Τα λιγα δευτερολεπτα που θα κερδισω δεν με καινε,το θεμα ειναι αν θα υπαρχει μεγαλυτερη συμβατοτητα με τα δισκακια που κυκλοφορουν.Αν ολα ειναι οκ με το original δεν βρισκω τον λογο να χασω τα 3 χρονια εγγυηση που δινουν για το 3540.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stamatis Αύγουστος 9, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2005 Αρχική απάντηση από deadlock7 Επειδη κι εγω εχω το ιδιο dvd-rw και θελω να βαλω το τελευταιο modded firmware του Liggy θα κανω μια αλλη ερωτηση!Τα λιγα δευτερολεπτα που θα κερδισω δεν με καινε,το θεμα ειναι αν θα υπαρχει μεγαλυτερη συμβατοτητα με τα δισκακια που κυκλοφορουν.Αν ολα ειναι οκ με το original δεν βρισκω τον λογο να χασω τα 3 χρονια εγγυηση που δινουν για το 3540.. Έχεις δίκιο. Σιγά τα λίγα δευτερόλεπτα. Κάλλιο αργά, παρά ποτε. @spc and $George Vasil$ Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Τώρα θα ήθελα να σας ρωτήσω για την αντιγραφή ταινιών αλλά ας το αφήσουμε καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
a4dtm Αύγουστος 9, 2005 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2005 Εγω παντως εχω βαλει στο 3540 μου το τελευταιο του liggy και δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 9, 2005 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2005 @deadlock7:Αν το ξανα φλασαρεις με το original δεν πιστευω να εχεις προβλημα..... @Stamatis:Απλα χρησημοποιησε το DVD Decrypter και το DVD Shrink(παντα για Backup ετσι...?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stamatis Αύγουστος 9, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2005 @$George Vasil$: ΟΚ Μην ανυσηχείς. :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stamatis Αύγουστος 10, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2005 Επίσης ξέχασα να ρωτήσω, τι μάρκα DVDs μου προτίνεται να χρησιμοποιώ. Προς το παρόν, εμπιστεύομαι την TDK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 10, 2005 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2005 Αρχική απάντηση από Stamatis [Σήμερα, στις 11:46] Επίσης ξέχασα να ρωτήσω, τι μάρκα DVDs μου προτίνεται να χρησιμοποιώ. Προς το παρόν, εμπιστεύομαι την TDK. Εγω και πολυ απο εδω μεσα χρησημοποιουμε ΤΥ. Απλα κορυφαια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo13 Αύγουστος 10, 2005 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2005 ty και verbatin απλά κορυφαία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stamatis Αύγουστος 10, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2005 οκ θα τα δοκιμάσω και θα σας πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.