kallileo Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2008 Εχω μια 4870 με μπλοκ...το θεμα ειναι οτι αν βγαλω την μαμησια ψυκτρα δεν ψυχονται οι μνημες και τα mosfets. Αν την αφησω και βαλω και το μπλοκ παλι δεν ψυχονται καλα γιατι τα thermal pads που ηταν πανω στα mosfet εχουν φυγει και δεν παταει καθολου καλα. Γενικα δεν εχω πειστει οτι τα thermal pads κανουν δουλεια...Εχω κατι ψυκτρακια τα οποια θελω να κολλησω πανω στις μνημες και θα κοψω μια μεγαλη ψυκτα που εχω για τα κολλησω στα mosfet. Το θεμα ειναι πως θα κολλησω τα ψυκτρακια πανω στα chips.Καμια ιδεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Οκτώβριος 23, 2008 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2008 3M ειναι η λυσηhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805800η κατι τετοιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Οκτώβριος 23, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2008 Who is 3Μ?Καλο φαινεται αυτο του eshop... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Οκτώβριος 23, 2008 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2008 Ceramique με λίγη logo και κάνει την καλύτερη δουλειά Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Οκτώβριος 23, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2008 Με Artic Silver δεν γινεται δουλεια? Ποιο δηλαδη θα εχει καλυτερη αποδοση logo ή thermal pads?Να μην ξεριζωθουν τα chips αν προσπαθησω να βγαλω τα ψυκτρακια αν βαλω logo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Οκτώβριος 23, 2008 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2008 Λεωνίδα η logo είναι μόνο για συγκράτηση .Δεν αντικαθιστάει την θερμοαγώγιμηΗ διαδικασία με την Logo για συγκράτηση που ακολουθώ είναι η εξή:Βαζω λίγη κεραμικ στο κέντρο του τσιπ.Πατάω το ψυκτράκι πάνω στο τσιπ για να απλώσειΑν χρειαστεί βάζω ακόμα λίγη κεραμίκ και ξαναπατάω .Η κεραμίκ απλώνεται κυκλικά οπότε οι γωνίες απο το τσίπ μένουν καθαρές .Εκει βάζω μια ελάχιστη ποσότητα logo και μετά ξαναπατάω το ψυκτράκι Κρατάω πατημένο για 10 sec και βουαλά....Αν χρειαστεί να αφαιρεθεί ζεσταίνω με το πιστολάκι το ψυκτράκι και με μια περιστροφική κίνηση (ΠΡΟΣΟΣΗ ΟΧΙ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ) το ψυκτράκι ξεκολλάει πολύ εύκολαΕναλακτικά πές του ναυτούκου να σου φέρει ενα σετάκι ψυκτράκια για vga .Γλυτώνεις την φασαρά του κόψε ράψε ,κόλησε και είναι και πιο όμορφα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 23, 2008 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2008 εναλλακτικα ταινια διπλης οψεως ψιλη καλης ποιοτητας απο ενα μαγαζι με εγραλεια θα κανει τη δουλεια σου. Αφησε την ενα βραδυ μονο να κολλησει καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 23, 2008 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2008 To Thermal Pad του e-shop το έχω χρησιμοποιήσει. Κτατας ολη την καρτα απο το ψυκτρακι οταν ειναι κρυα τα τσιπακια.. Το θεμα ειναι οταν ζεστενεται τι παιζει.(δεν εχει μπει σε λειτουργία η καρτα ακομα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Οκτώβριος 23, 2008 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2008 Captain έγραψε: 3M ειναι η λυσηhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805800η κατι τετοιοΌχι και 4€ για ένα κομματάκι 80x80mm.Καλύτερα να πάρεις καινούργια ψυκτράκια.Σχεδόν το ίδιο σου βγαίνει και σου μένουνε και τα παλιά ψυκτράκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 23, 2008 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2008 koumle έγραψε: Όχι και 4€ για ένα κομματάκι 80x80mm.Καλύτερα να πάρεις καινούργια ψυκτράκια. Σχεδόν το ίδιο σου βγαίνει και σου μένουνε και τα παλιά ψυκτράκια. Αν σκευτεις οτι το 1 ψυκτρακι ειναι ~1x1 με 1.5 λωριδα τελιωνεις το Set.. Δυστηχως δεν παιζει ΑΤΧ pc για να δοκιμασω τι κανει οταν ζεστενεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Οκτώβριος 23, 2008 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2008 Απο ψυκτρακια υπαρχει κατι αξιολογο? Εγω θελω κατι τετοιο αν γινεται... http://www.petrastechshop.com/cuhdcokitbyi.html Ελπιζω να βρουμε την ακρη με τον χαλκο και να μου την φτιαξει ο μαστορας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Οκτώβριος 23, 2008 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2008 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.809303αν εισαι απο θεσσαλονικη πανε στην εθνικης αμυνης ειναι ενα μαγαζι με πολυ πραμα καθε ειδουσ ψυκτρακια πανε και δες εχει και διπλης οψης ταινια και πολυ καλες τιμες.η ταινια 80 λεπτα το κοματι αλλιως eshop solutions Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Οκτώβριος 23, 2008 Author #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2008 Αν λες τον Τεχνοραση πηγα και του ειχαν τελειωσει οι ψυκτρες...για ταινια δεν ρωτησα.Παρατηρησα οτι η καρτα βγαζει και εναν ελαφρυ σφυριγμα...και οσο πιο βαρια ειναι μια 3D εφαρμογη τοσο πιο εντονο ειναι...Τι θα μπορουσε να ειναι? κανας πυκνωτης?Δεν την βλεπω να βγαζει τον μηνα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Οκτώβριος 23, 2008 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2008 ακριβως τεχνοραση το λενε.οσο για τον ηχο της καρτας ας πει καποιος που ειχε παρομοιο προμπλεμι Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Οκτώβριος 23, 2008 Author #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2008 Σε μητρικες εχω δει κατι τετοιο σε VGA δεν μου εχει τυχει ποτε...Μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω χαλκο στην Θεσ/κη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Οκτώβριος 23, 2008 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2008 μια χαρά θα παίζει η κάρτα και με τον θόρυβο δεν είναι πρόβλημα που επηρεάζει την λειτουργιά της και εμένα η μια 7950Gt άμα παίζεις games την βλέπει referee αλλά παίζει έτσι και εδώ και ένα χρόνο και clockαρισμένη Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 23, 2008 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2008 kallileo έγραψε: Σε μητρικες εχω δει κατι τετοιο σε VGA δεν μου εχει τυχει ποτε...Μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω χαλκο στην Θεσ/κη? Ολες οι Mid-High End το κανουν τον ηχο. Και η 8800GTX/GT,9800GTX που περασαν το εκαναν. Οσο για τον χαλκο,η custom Λυση θα σου βγει ακριβα. Αυτο το λεω γιατι οτι και ψυκτρακι να βαλλεις στις μνημες θα ψηνονται..οποτε και να μην βαλλεις μικρο το κακο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Νοέμβριος 9, 2008 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2008 GeorgeVasil έγραψε: Δυστηχως δεν παιζει ΑΤΧ pc για να δοκιμασω τι κανει οταν ζεστενεται. δοκιμασαμε χθες στην καρτα μου και τα ψυκτρακια ξεκολουσαν (χωρις ζεσταμα, απο την βαρυτητα! ). τζαμπα τα 4 γιουρα ακουγεται παντου μια ταινια διπλης οψεος της 3Μ. Ξερει κανενας για ποια συγκεκριμενα μιλαμε; να ψαξουμε να την βρουμε να την δοκιμασουμε και αυτην... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Νοέμβριος 9, 2008 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2008 πάστα FTW ρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Νοέμβριος 9, 2008 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2008 Ο xrist σε καποια φαση ειχε προτεινει μια λυση. Μια πολυ μικρη σταγονα βενζινοκολλα, η οποια και κραταει αλλα και φευγει ευκολα. Αν θυμαμε καλα ειχε πει οτι το δοκιμασε και τα ψυκτρακια ζεσταινονταν,πραγμα που σημαινει οτι μεταφέρονταν η θερμοκρασια ικανοποιητικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.