al3x-5 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2005 Καταρχην καλησπερα σε ολους!Χθες που λετε πηγα να ανοιξω ενα avi το οποιο μεν ξεκινησε κανονικα αλλα υστερα απο καποια δευτερα μου εμφανιζοταν μονο ασπρομαυρο .Στην αρχη πιστεψα οτι πρεπει να πεζει απο το ιδιο αρχειο το προβλημα στα χρωματα του ομως απο εκεινη την στιγμη και περα ολα τα υπολοιπα avi μου ειχαν το ιδιο προβλημα δηλαδη ξεκινουσαν κανονικα αλλα ηταν ολα ασπρομαυρα.Αρχισα να σβηνω τα players τα οποια στην ουσια δεν χριαζομουν και στην συνεχεια εσβησα κ τα codec ετσι ωστε να δοκιμασω απλα με τα divx η το winamp και τα codec τους αλλα τιποτα.Αν ξερει κανεις πως να λυσω το προβλημα παρακαλω απαντηστε μου γιατι 2005 και ολα ενα ασπρο-μαυρο δεν λεει με τιποτα!!!
diablo13 Αύγουστος 9, 2005 #2 Αύγουστος 9, 2005 δώσε πληροφορίες για το τι pc έχεις.μήπως έχεις nvidia κάρτα γραφικών και πέρασες πρόσφατα τους 77.72 drivers?
al3x-5 Αύγουστος 9, 2005 Author #3 Αύγουστος 9, 2005 P4 στα 1,6 με καρτα γραφικων nvidia geforce fx 5700 σε OS WinME αλλα δεν εχω περασμενους τους nv drivers 77.72...εχω τους 53.06 εδω και πολυ καιρο αλλα δεν μου εβγαζε κανενα προβλημα.Εκανα κατι προασπαθιες αλλα δεν καταφερα να λυσω το προβλημα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.