Solid Snake Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2005 Καποτε βλεπαμε στις ταινιες τα ρομποτ-ανδροιδη και λεγαμε "σε καμια 200αρια χρονακια θα φτιαχτουν..."Japanense F@ckin' technology...link Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Αύγουστος 8, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2005 Το εχω δει στην ΤV. Σε φωτο είναι πολυ πιο αληθοφανές απο ότι σε κίνηση. Ο oρος android (ητοι δεν ξεχωρίζει απο ανθρωπο) απέχει κανα αιώνα ακόμα πιστεύω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Αύγουστος 8, 2005 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2005 και για τι προορίζεται??? (εκτός βέβαια απο την εξέλιξη της τεχνολογίας) Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 9, 2005 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2005 sex.....Δεν τους ξερεις τους Γιαπωνεζους? Θα της φορεσουν εμπριμε φουστιτσα, ψηλες καλτσουλες με δαντελες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Αύγουστος 9, 2005 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2005 Η μερα της κρισης ηρθε!!Το μονο που μενει ειναι να πει καποιος οτι ηρθε απο το μελλον μεσω του προγραμματος skynet και οτι ψαχνει τον καθηγητη Hiroshi Ishiguro!!Μετανοειται....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 9, 2005 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2005 μετανοείτε!!!! Μιλάς σε πολλούς μάλλον άρα πληθυντικόςA.I. η φάση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Αύγουστος 9, 2005 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos sex.....Δεν τους ξερεις τους Γιαπωνεζους? Θα της φορεσουν εμπριμε φουστιτσα, ψηλες καλτσουλες με δαντελες εκεί το μυαλό σου!!!! Δεν μπορούν να είανι απλα υπηρέτριες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Αύγουστος 9, 2005 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2005 και οι υπηρέτριες τι κάνουν??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 9, 2005 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2005 Αρχική απάντηση από Myralis εκεί το μυαλό σου!!!! Παντα.... :D:D Αρχική απάντηση από MyralisΔεν μπορούν να είανι απλα υπηρέτριες Οχι βεβαια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Αύγουστος 9, 2005 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2005 Αρχική απάντηση από Kanonieris και οι υπηρέτριες τι κάνουν??? Δουλείες στο σπίτι και ότι άλλο θέλουν οι αφέντες :P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Αύγουστος 9, 2005 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2005 και τι θέλουν συνήθως οι αφέντες μετά τις καθιερωμένες δουλειές???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Αύγουστος 9, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2005 Ως γνωστων τα αγαπητα σε ολους μας japaνια ειναι πολυ kinky (βλεπε, manga, anime και δεν ξερω γω τι αλλο) και μαλλον προοριζεται για τον λογο που ανεφερε ο Ydinopoulos. O Hiroshi Ishiguro πρεπει να ειχε μοναξιες... :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 9, 2005 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2005 B^ζια εχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Αύγουστος 9, 2005 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2005 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN B^ζια εχει? Είσαι δικός μου εσύ ε.... (ο)(ο)Νομίζω ότι εφτάσε η ώρα του Bladerunner... Ή απλά...Yeah babeeeeee fembots areeeee back! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Αύγουστος 9, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2005 Xμμμμ Μικρα μου φαινονται... Αν και με ενα μοντακι ολα φτιαχνονται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 9, 2005 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2005 Στον Κοπριτη αμεσως ! ΕDΙΤ: Mολις με ενημερωσαν οτι θα υποστηριζει και τενχογια fUfM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elu Thingol Αύγουστος 9, 2005 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2005 Lol...τι @@ ειν τουτη?!?!??! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Αύγουστος 9, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulosMολις με ενημερωσαν οτι θα υποστηριζει και τενχογια fUfM LOL! Το θυμαμαι απο πιο παλια αυτο! Καποιος το ειχε ξανα ποσταρει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Αύγουστος 10, 2005 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2005 αν ψάχνετε για γιαπωνέζα με βυζιά θα απογοητευτείτε! καμμία σχέση με τα δικά μας πρότυπα, ακόμη και στα πορνοπεριοδικά τους οι δικές τους τα έχουν πιο μικρά (τα βυζιά εννοείται...μην παρεξηγηθούμε! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Αύγουστος 10, 2005 #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2005 ειπες τπτ ? :P http://matsuganeyoko.hp.infoseek.co.jp/index02.html http://www.serialgamer.com/wallpaper-3-6-27623.html αλλα οπως και να το κανουμε το 10/10 εχει μεσογειακη καταγωγη, και λεγεται DRUUNA ( robots πηγαμε στα κομικς αντε να δω ποτε θα παμε και στα cyborgs) btw old as EArth το συγκεκριμενο νεο, πιο πριν απο 27 ιουλιου που λει το site βγηκε στην φορα, εμενα τετοια πραματα με τρομαζουνε, ποιος μου λει οτι δεν θα της καει κανενα κυκλωμα στα καλα κ@υλουμενα και μετα δεν θα παρει κανενα μαχαιρι να με σφαξει μπρρρ, προτιμω το pc μου, εχει περισσοτερες θυρες και μαλιστα "προσβασιμες" ( don't give me that look ) ενω δεν ζηλευει αμα βλεπομαστε που και που με την nikki fritz που εχω αποθηκευμενη στο σκληρο του(hehe), ουτε αισθανεται μονο του οσες ωρες και να ειμαι AFK, δεν το νοιαζει που εχω να κουρευτω απ'τον νοεμβριο ουτε που ανα περιοδους το κοιταω ενω ειμαι λουτσα στην ιδρωτα και εχω να κανω μπανιο καμια βδομαδα ps : οτιναναι εντελως :whistling :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.