Jump to content

Japanese develop 'female' android!

Solid Snake

Recommended Posts

Η μερα της κρισης ηρθε!!Το μονο που μενει ειναι να πει καποιος οτι ηρθε απο το μελλον μεσω του προγραμματος skynet και οτι ψαχνει τον καθηγητη Hiroshi Ishiguro!!Μετανοειται.......:D

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

sex.....Δεν τους ξερεις τους Γιαπωνεζους? Θα της φορεσουν εμπριμε φουστιτσα, ψηλες καλτσουλες με δαντελες :hehe:

εκεί το μυαλό σου!!!! Δεν μπορούν να είανι απλα υπηρέτριες ;)

Ως γνωστων τα αγαπητα σε ολους μας japaνια ειναι πολυ kinky (βλεπε, manga, anime και δεν ξερω γω τι αλλο) και μαλλον προοριζεται για τον λογο που ανεφερε ο Ydinopoulos.

O Hiroshi Ishiguro πρεπει να ειχε μοναξιες...

:hehe: :hehe:

αν ψάχνετε για γιαπωνέζα με βυζιά θα απογοητευτείτε! καμμία σχέση με τα δικά μας πρότυπα, ακόμη και στα πορνοπεριοδικά τους οι δικές τους τα έχουν πιο μικρά (τα βυζιά εννοείται...μην παρεξηγηθούμε! :innocent: )

ειπες τπτ ? :p :P

http://matsuganeyoko.hp.infoseek.co.jp/index02.html

http://www.serialgamer.com/wallpaper-3-6-27623.html

αλλα οπως και να το κανουμε το 10/10 εχει μεσογειακη καταγωγη, και λεγεται DRUUNA :inlove: ( robots πηγαμε στα κομικς αντε να δω ποτε θα παμε και στα cyborgs)

btw old as EArth το συγκεκριμενο νεο, πιο πριν απο 27 ιουλιου που λει το site βγηκε στην φορα, εμενα τετοια πραματα με τρομαζουνε, ποιος μου λει οτι δεν θα της καει κανενα κυκλωμα στα καλα κ@υλουμενα και μετα δεν θα παρει κανενα μαχαιρι να με σφαξει μπρρρ, προτιμω το pc μου,

εχει περισσοτερες θυρες και μαλιστα "προσβασιμες" ( don't give me that look :p )

ενω δεν ζηλευει αμα βλεπομαστε που και που με την nikki fritz που εχω αποθηκευμενη στο σκληρο του(hehe), ουτε αισθανεται μονο του οσες ωρες και να ειμαι AFK, δεν το νοιαζει που εχω να κουρευτω απ'τον νοεμβριο ουτε που ανα περιοδους το κοιταω ενω ειμαι λουτσα στην ιδρωτα και εχω να κανω μπανιο καμια βδομαδα :D

ps : οτιναναι εντελως :whistling :...: :dots:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.