g_0x Αύγουστος 9, 2005 Author #41 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2005 προβλεπω χαμο τελικα.αλλα μετα τις 2-3 σεπτεμβρι που ολοι θαναι πανω!!! χο χο χο χο im the santa claus Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Αύγουστος 9, 2005 #42 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2005 Αρχική απάντηση από g_0x προβλεπω χαμο τελικα.αλλα μετα τις 2-3 σεπτεμβρι που ολοι θαναι πανω!!! χο χο χο χο im the santa claus Θα φέρεις και δώρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Αύγουστος 9, 2005 #43 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2005 Μαγκες, αν ειστε ολοι εκει μπορει να ερθω και εγω εστω για μια μερα. Ετσι απλα για να σας γνωρισω :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Αύγουστος 10, 2005 #44 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen [Χθες, στις 23:19] Μα, Σαλόνικα έρχομαι ρε παίκτουρε! αν ανέβαινε και κανας chromas καλά θα ήταν Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_0x Αύγουστος 10, 2005 Author #45 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT Θα φέρεις και δώρα? αιπαμε εγω φερνω τις γκομενες!!!χεχεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_0x Αύγουστος 27, 2005 Author #46 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2005 μ-------αλακεεεεεεεεεεεεεςςςςςςς ανεβαινω αυριο σαλονικα να τα καψουμε,μπαοκαρα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!τι λετε κυριακι εξω απο το vivoli στι ναυαρινου?9 το βραδυ?εγω μαλλον εκει 8αμαι και θα πινω μπυρες.με κανα 2 αλλους που δεν εχουν σχεση με το thelabαλλα ειμαστε ανοικτοι ανθροποι εμεις!!!δε πιστευω να εχουμε προβλημα!!!χεχεχε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.