Ματθαιος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2005 Παιδια απο τοτε που εβαλα τα καινουργια drivers tis nvidia ναι μεν ξεκλιδωσε το rivatuner αλλα κατη δεν παει καλα.Πρην εβγαζε 16000-18000 3dmarks και τωρα δεν αγιξε καν τις 8000 .Η καρτα απο την αρχη εδω και αρκετο χρονο ειταν +25mhz στο core και +30mhz sthn ram. Πιστευω πως απο το o/c δεν εγινε τπτα (δεν φοραει μαματη ψυξη) .Τωρα τα εχω ολα για ολα μαματα. η οθονη οταν πατας να βγουν η ρυθμισεις της βγαινει μια αλιωμενη κονσολα με τις ρυρθισεις Δεν εκανα τπτα :cry: προσπαθω να βαλω τα asus enchantd gamer editiot drivers αλλα δεν μπαινουν η ονομασια παραμενει ακομα fx5900 :sick: :help: :help: :help: :help: Υ.Γ Την οθονη εχω να την αλλαξω εδω και 6 χρονια(δλδ δεν εχω αλλαξει ποτε ) εινε μια no name της που......ς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ματθαιος Αύγουστος 8, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2005 Τελικα καταφερα να περασω παλη τα παλια drivers, και εν α πραγμα δεν μπορω να καταλαβω. Πως γινετε με τα καινουργια η αποδοσεις να ειταν τοσο χαμηλες και με τα παλια οπως παντα να πετανε(για μενα φυσικα)Στο 3dmark βγαζει παλι 17000 ,ενο μετα καινουργια μασαγε ελεινα η καρτα γραφικων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Αύγουστος 8, 2005 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2005 Την επόμενη φορά καλό θα είναι να βάλεις έναν πιο κατατοπιστικό τίτλο στο thread... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.