R@tNET Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2005 Εχθές το βράδυ μπήκα internet ( 56k ) και άνοιξα τον Firefox... μου πέταξε ένα σφάλμα και κάτι για default (user)... πάνω στο ξενύχτι μου πάτησα OK :whistling και έχασα τα πάντα... από ρυθμίσεις που του είχα κάνει ακόμα και τους σελιδοδείκτες μου... :( τα πάντα.. :( :help: Πως μπορώ να τα ξαναεπαναφέρω;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 7, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 με φέρνεις σε δύσκολη θέση, αλλά θα στο πώ: δεν μπορείς ελπίζω να μην είναι καθοριστικές αυτές οι λέξεις μου στη μετέπειτα πορεία σου ως χρήστης αλλά πάνω απ' όλα ως άνθρωπος αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι έκανες overwrite το προηγούμενο χρήστη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Αύγουστος 7, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 00:24] με φέρνεις σε δύσκολη θέση, αλλά θα στο πώ: δεν μπορείς ελπίζω να μην είναι καθοριστικές αυτές οι λέξεις μου στη μετέπειτα πορεία σου ως χρήστης αλλά πάνω απ' όλα ως άνθρωπος αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι έκανες overwrite το προηγούμενο χρήστη... Ναι το ξέρω... ην γνώση μου το έκανα. Από ότι θυμάμαι... :X: δεν έκανα αντικατάσταση αλλά έφτιαξα έναν νέο user... δεν μπορώ να ρυθμίσω πάλι τον παλιό που είχα;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 7, 2005 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 ε τότε δες εδώ: sotolink σου χει χαλάσει το google? Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Αύγουστος 8, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 01:57] ε τότε δες εδώ: sotolink σου χει χαλάσει το google? Όχι... απλός βαριόμουνα... :whistling Ok... χίλια ευχαριστώ που με βοήθησες σύντροφε Sotiri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.