pavlaras1 Σεπτέμβριος 22, 2005 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2005 Εγω προσωπικα εχω την PINNACLE PCTV USB 2.0 και να πω την αληθεια δεν με εντυπωσιασε.Το θετικο που εχει ειναι οτι δεν χρειαζεται εξτρα τροφοδοσια.Το αρνητικα που εχει ειναι οτι δεν εχει τοσο καλο σημα και ειναι σχετικα αργη,δεν εχει εσωτερικη κεραια αλλα ουτε δινει καποια εξωτερικη κεραια και τελος θελει να εχεις στον υπολογιστη σου οπωσδηποτε USB2,Pentium 4 1.80 GHz, AMD Athlon XP 1800+,Pentium M 1,5GHz 256 MB RAM, HD 5GB free.Αλλιως αν ο επεξεργαστης ή η μνημη ειναι μικροτερη κολαει ο υπολογιστης ή σερνεται σε οτιδηποτε και αν κανεις εκεινη την στιγμη που δουλευεις τον δεκτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Σεπτέμβριος 24, 2005 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από esykas [17-08-2005 23:50] τελικά πήρα τη φτηνήhttp://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=TVRadio&cp_id=58721τώρα από συσκευασία δέν έχει τίποτα στά Ελληνικά {μάνιουαλ}δέν έχει τηλεκοντρόλ αλλά δουλεύει θαυμάσια χωρίς προβλημα συμβατότητας Mιας και ειμαι λιγο ασχετος.. Θα μπορουσε να μου πει καποιος σε τι θυρα μπαινει αυτη εδω η "καρτα" ;Επισης χρειαζετε εξωτερικη καιραια η εχει μαζι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavlaras1 Σεπτέμβριος 24, 2005 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από Elpis [Σήμερα, στις 16:24] Mιας και ειμαι λιγο ασχετος.. Θα μπορουσε να μου πει καποιος σε τι θυρα μπαινει αυτη εδω η "καρτα" ; Επισης χρειαζετε εξωτερικη καιραια η εχει μαζι; Αυτη η καρτα μπάινει σε PCMCIA θυρα που υπαρχει μονο σε φορητους. Συνηθως η θεση της βρισκεται στο πλαι του υπολογιστη αριστερα ή δεξια αναλογα με την εταιρεια και το μοντελο. Καποιες εταιρειες δινουν δυο θυρες και καποιες μια. Αυτες οι θυρες συνηθως ειναι καλυμενες με ενα πλαστικο καπακι το οποιο το αφαιρεις για να βαλεις την καρτα που θελεις ή βαζοντας την καρτα το καπακι εξαφανιζεται για τον λογο οτι μπορει να ειναι αναδιπλομενο. Τωρα αν εβγαλες κανενα νοημα με αυτα που σου ειπα καλος αν οχι ας κανει κανεις αλλος μια προσπαθεια μιας και στην περιγραφη δεν ειμαι και πολυ καλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esykas Σεπτέμβριος 24, 2005 Author #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2005 Ζωγραφησέτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Σεπτέμβριος 24, 2005 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από pavlaras1 [Σήμερα, στις 18:50] Αυτη η καρτα μπάινει σε PCMCIA θυρα που υπαρχει μονο σε φορητους. Συνηθως η θεση της βρισκεται στο πλαι του υπολογιστη αριστερα ή δεξια αναλογα με την εταιρεια και το μοντελο. Καποιες εταιρειες δινουν δυο θυρες και καποιες μια. Αυτες οι θυρες συνηθως ειναι καλυμενες με ενα πλαστικο καπακι το οποιο το αφαιρεις για να βαλεις την καρτα που θελεις ή βαζοντας την καρτα το καπακι εξαφανιζεται για τον λογο οτι μπορει να ειναι αναδιπλομενο. Τωρα αν εβγαλες κανενα νοημα με αυτα που σου ειπα καλος αν οχι ας κανει κανεις αλλος μια προσπαθεια μιας και στην περιγραφη δεν ειμαι και πολυ καλος. Ok καταλαβα!! Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι αν εχει ενσωματωμενη κεραια η θελει εξωτερικη (aka ασπρο καλωδιο!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
esykas Σεπτέμβριος 25, 2005 Author #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2005 θέλει εξωτερική,η εσωτερική κεραία,η κάρτα έχει αντάπτορες γιά να εφαρμόσεις τα καλώδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Σεπτέμβριος 25, 2005 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2005 Το μόνο κακό με τις κάρτες αυτές που είναι ότι ΖΕΣΤΑΙΝΟΝΤΑΙ πολύ. Οπότε καλό είναι να δεις τι θα βρίσκεται κάτω από την κάρτα για να μην έχεις προβλήματα (αν πχ από κάτω βρίσκεται ο σκληρός δίσκος ίσως να δεις 60+ βαθμούς που δεν είναι ότι καλύτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Νοέμβριος 8, 2005 #28 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 Επειδή θα ασχοληθώ να πάρω μία για φορητό,Ποια είναι best value for money?με ενδιαφέρει να έχει καλό σήμα εξωτερική κεραία να είναι pcmcia και να παίζει σωστά σε 1.5m celeron,768mb ram...Ποια προτείνεται?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Νοέμβριος 8, 2005 #29 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 Αυτό πως σας φαίνεται?ή αυτό εδώ?μου φαίνεται πιο ολοκληρωμένο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.