esykas Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2005 ΚαλησπέραΘά ήθελα την γνώμη σας γιά την αγορά κάρτας τηλεόρασης σε Λάπ-τόπ να προτιμήσω PCMCIA η USB και γιατί;δέν γνωρίζω τις διαφορές και δέν βγάζω άκρη με τις τιμές Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppaylos1416003173 Αύγουστος 7, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 Προτιμησε μια USB http://www.pinnaclesys.com/PublicSite/uk/Products/Consumer+Products/Home+Video/Studio+Family/Studio+MovieBox+USB+version+9πρεπει να εχει γυρω στα 330 αλλα κανει δουλεια Το πλεονεκτημα του USB ειναι πιο δουλεμενο και το βαζεις και σε αλλο Πισι χωρις προβλημα .Απο pcmcia δεν ξερω αλλα αν ειχα λαπτοπ οτι επαιρνα θα ηταν σιγουρα USB . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppaylos1416003173 Αύγουστος 7, 2005 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 Λαθος η πανω διευθηνση η σωστη http://www.mgmanager.gr/browse.asp?sub=39 αυτη των 307 +φπα η τιμη ειναι ενδεικτικη ψαξε στα μαγαζια να δεις τι παιζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Αύγουστος 7, 2005 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 Χίλιες φορές USB... παρά PCMCIA PINNACLE = εγγύηση ποιότητας PINNACLE STUDIO PCTV USB2 95,20 Ιδανική και για χρήστες φορητών υπολογιστών!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 7, 2005 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 η διαφορά usb/ pcmcia είναι ότι την pcmcia απλά την καρφώνεις, ενώ την usb πρέπει να τη σέρνεις από δω κι από κει (αν το μετακινείς το laptόπι πάντα). Αρχική απάντηση από R@tNETPINNACLE = εγγύηση ποιότητας PINNACLE STUDIO PCTV USB2 95,20 Ιδανική και για χρήστες φορητών υπολογιστών!! εδώ συμφωνούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 7, 2005 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 Εγω απο την αλλη θα εμενα μακρια απο pinnacle λογω της κακης εμπειριας που ειχα με την PCI PC-TV PRO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Αύγουστος 7, 2005 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 Πρώτη φορά ακούω κάποιον να εκθειάζει τις Pinnacle... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 7, 2005 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 Αρχική απάντηση από sa1901 Πρώτη φορά ακούω κάποιον να εκθειάζει τις Pinnacle... Όντως... Υπάρχουν νομίζω και USB λύσεις που αρκούνται στην τροφοδοσία από την USB. Και αυτές δεν είναι άσχημες λύσεις.Αν το Laptop δεν θα κάνει και πάρα πολλές βόλτες, οποιαδήποτε ίσως USB2 να αρκεί έστω για παρακολούθηση προγράμματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esykas Αύγουστος 7, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 http://www.multirama.gr/Multirama/category.aspx?a_id=111&cc_id=TVRadiohttp://www.plaisio.gr/IWCatSectionView.process?IWAction=Load&Section_Id=29&Catalog_Id=1από εδώ πήρα μια ιδέα αλλά θα κοιτάξω αυτά που μου λέτε το μόνο που με χάλασε είναι ότι οι USB πρέπει να κάνουν πάνω από τα 140ευρώ χθές πήρα ένα bluetooth usb από το multirama και μου πρότηναν κατηγορηματικά αυτήhttp://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=TVRadio&cp_id=58721μέχρι την Πέμπτη θα την πάρω(κάποια...) και ο θεός βοηθός.......πάντοςμε βοηθάτε :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Αύγουστος 7, 2005 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 PCMCIA εδώ και έξι μήνες χωρίς κάποιο πρόβλημα. Είχα και USB αλλά αν είσαι στον δρόμο αρκετές μέρες (έστω και διακοπές) θα καταλάβεις την διαφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Αύγουστος 7, 2005 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 πριν ένα χρονο περιπου δοκίμασα την pinacle usb σε ένα λαπτοπ του αδερφου μου το οπιο δεν διεθετε usb2 θυρα όσες pcmcia καρτες που να βγαζουν usb2 δοκιμασα μιλαμε για πανω απο 6 διαφορετικες καμια δεν δουλεψε σωστα με την tv....... ήταν όλες βεβαια με NEC τσιπ.........με NVIDIA τσιπ δεν βρηκα καμια .... το είχα ψαξει παρα πολυ το θεμα και τελικα τιποτα δεν έγινε ........ τώρα βλεπω οτι κυκλοφορει και tv pcmcia..........τότε πιθανώςθα μου έλυνε το προβλημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 7, 2005 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 Αρχική απάντηση από sa1901 Πρώτη φορά ακούω κάποιον να εκθειάζει τις Pinnacle... Αρχική απάντηση από yanni Όντως... Υπάρχουν νομίζω και USB λύσεις που αρκούνται στην τροφοδοσία από την USB. Και αυτές δεν είναι άσχημες λύσεις.Αν το Laptop δεν θα κάνει και πάρα πολλές βόλτες, οποιαδήποτε ίσως USB2 να αρκεί έστω για παρακολούθηση προγράμματος. δεν έχω δοκιμάσει, πάντως νομίζω ότι δουλεύουν (οι pci τουλάχιστον που έχω δει κάνα δυο).προσωπικά leadtek έχω (ct8800).από ποιότητα κλπ δεν ξέρω, γενικά παίζουν πολλά ρόλο, εγώ δεν έχω καλή κεραία να μπορώ να κρίνω.νομίζω κάποιες λύσεις της aver και της hauppage φέρνει το πλαίσιο, και αυτές άξιες λόγου πρέπει να είναι, αλλά και πάλι δεν τις έχω τεστάρει για να ξέρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 8, 2005 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2005 Ηauppage και Αver, θα τις εμπιστευόμουν ( με αυτή τη σειρά). Την K-World που αναφέρεται ποιο πάνω όμως δύσκολα.Βασικά από την στιγμή που δεν τις έχουμε δοκιμάσει απλά υποθέτουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esykas Αύγουστος 8, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2005 ΚαλησπέραΒασικά την κάρτα θα την χρησημοποιήσω γιά τις διακοπές τώρα το luptop είναι Toshiba satelite A40 περσινό μοντέλο.Στό θέμα ΒΤ είμουν τυχερός και πείρα ένα στην τύχη από το multirama 25e το οποίο ήταν της www.level1.com το οποίο όπως είδα είχε κύκλωμα από την Toshiba και δούλευει περίφημα με την κάρτα τηλεόρασης,λέτε να υπάρχει θέμα συμβατότητας;Γιά να μην σας ζαλίζω μάλλον θα πάρω την φτηνή τον 65ευρώ από το Multiramα (το φτηνώ το κρέας το τρώνε τα σκυλία)????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
esykas Αύγουστος 17, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2005 τελικά πήρα τη φτηνήhttp://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=TVRadio&cp_id=58721τώρα από συσκευασία δέν έχει τίποτα στά Ελληνικά {μάνιουαλ}δέν έχει τηλεκοντρόλ αλλά δουλεύει θαυμάσια χωρίς προβλημα συμβατότητας Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Αύγουστος 18, 2005 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2005 Έχει και κεραία η συσκευασία μέσα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
esykas Αύγουστος 18, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2005 Αρχική απάντηση από sa1901 [Σήμερα, στις 05:33] Έχει και κεραία η συσκευασία μέσα; ενοής εσωτερική όχι ,μόνο δύο αντάπτορες αρσενικό θηλικό γιά τα λεφτά της καλή είναι 67ευρώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savio Σεπτέμβριος 11, 2005 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από esykas τελικά πήρα τη φτηνήhttp://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=TVRadio&cp_id=58721τώρα από συσκευασία δέν έχει τίποτα στά Ελληνικά {μάνιουαλ}δέν έχει τηλεκοντρόλ αλλά δουλεύει θαυμάσια χωρίς προβλημα συμβατότητας Ενδιαφέρομαι κι εγώ για αυτήν λόγω της χαμηλής τιμής της.για πέσμου αξίζει...;Προτίθεμαι να την χρησιμοποιώ με το 2ο toshiba (Satellite 1405-503) μου ένα Celeron 1,33 - 512mb Ram...τι λες θα έχω πρόβλημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
esykas Σεπτέμβριος 11, 2005 Author #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2005 ΚαλησπέραΕγώ την χρησημοποιούσα συνέχεια χωρίς κανένα πρόβλημα συμβατότητας την συστήνω ανεπιφύλακτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pc kid Σεπτέμβριος 11, 2005 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2005 Αν θες ριξε και εδω μια ματια:ttp://www.e-shop.gr/search_per.phtml?developer=PINNACLE&category=TV%20TUNER Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.