Jump to content

Μετατροπή Αφίσσς

Dr.Paneas

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά, πώς πάνε τα μπάνια ( Χεχε). Λοιπόν, έχω κάποιες φώτο και Wallpappers στο PC που είναι σε μεγάλη ανάλυση 1024x768 και θα ήθελα

να τα εκτυπώσω και να κάνω αφίσες. Ξέρετε κάποιο τέτοιο κατάστημα από Θεσσαλονίκη ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Πολυ μεγαλη αναλυση!Με 150dpi εκτυπωση θα βγει περιπου 18χ13 εκατοστα!Aν παλι σου φτανει τοτε σε οποιοδηποτε φωτογραφειο πας θα στη τυπωσει(σαν φωτογραφια βεβαια) με -υποθετω- κανενα 50 λεπτα!

Αρχική απάντηση από Dr.Paneas

Και που βρίσκετε ο Zyx ? Τι είναι κατάστημα ;

Ο zyx είναι χρήστης του TheLab. Και όπως πολύ σωστά το μάντεψες, το επόμενο σου βήμα πρέπει να είναι ένα... ΡΜ!

Αρχική απάντηση από Dr.Paneas

Γεια σας παιδιά, πώς πάνε τα μπάνια ( Χεχε). Λοιπόν, έχω κάποιες φώτο και Wallpappers στο PC που είναι σε μεγάλη ανάλυση 1024x768 και θα ήθελα

να τα εκτυπώσω και να κάνω αφίσες. Ξέρετε κάποιο τέτοιο κατάστημα από Θεσσαλονίκη ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Eθνικής Αμύνης είναι ένα τέτοιο κατάστημα, λίγο πριν το Ταχυδρομείο αν θυμάμαι καλά και άλλο ένα στην παράλληλη της Εθνικής Αμύνης (όχι την Αγγελάκη), κοντά στο TheWEB και το Foititis.gr. Go check it out :)

Thanx! Ας μην βαλω σε μπελάδες το παλικαρι, θα παω να βρω αυτό το μαγαζι στην εθνικής αμύνης. Κάτι άλλο τώρα που δεν απέχει από το θέμα: Θέλω να βάλω "στάμπες" σε T-Shirt μου. πχ έχω βρει ενα λογότυπο που λέει AMD Inside και θελω να το κολλήσω το μπλουζάκι μου. Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση ; Παίρνω τα μαγικά χαρτάκια από το Plaisio ύστερα σίδερο ; Το έχει δοκιμάσει κανεις ;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.