Dr.Paneas Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2005 Γεια σας παιδιά, πώς πάνε τα μπάνια ( Χεχε). Λοιπόν, έχω κάποιες φώτο και Wallpappers στο PC που είναι σε μεγάλη ανάλυση 1024x768 και θα ήθελανα τα εκτυπώσω και να κάνω αφίσες. Ξέρετε κάποιο τέτοιο κατάστημα από Θεσσαλονίκη ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 7, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 εκτυπωτή έχεις?αν δεν έχεις ο zYX κάποια στιγμή έιχε βγάλει κάτι πανώ για τους φανατικούς.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Αύγουστος 7, 2005 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 Πολυ μεγαλη αναλυση!Με 150dpi εκτυπωση θα βγει περιπου 18χ13 εκατοστα!Aν παλι σου φτανει τοτε σε οποιοδηποτε φωτογραφειο πας θα στη τυπωσει(σαν φωτογραφια βεβαια) με -υποθετω- κανενα 50 λεπτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Αύγουστος 7, 2005 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 Ο zyx νομίζω είχε βγάλει πανό και όχι αφίσες... που μπορώ να πάω να βγάλω και εγώ πανό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Αύγουστος 7, 2005 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 Αρχική απάντηση από R@tNET Ο zyx νομίζω είχε βγάλει πανό και όχι αφίσες... που μπορώ να πάω να βγάλω και εγώ πανό; Στον zyx. Μόνος σου το είπες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Αύγουστος 7, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 Και που βρίσκετε ο Zyx ? Τι είναι κατάστημα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 7, 2005 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 ΠΑρε το 11888 κ ρωτα το τηλ του zyx! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Αύγουστος 8, 2005 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas Και που βρίσκετε ο Zyx ? Τι είναι κατάστημα ; Ο zyx είναι χρήστης του TheLab. Και όπως πολύ σωστά το μάντεψες, το επόμενο σου βήμα πρέπει να είναι ένα... ΡΜ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Αύγουστος 8, 2005 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas Γεια σας παιδιά, πώς πάνε τα μπάνια ( Χεχε). Λοιπόν, έχω κάποιες φώτο και Wallpappers στο PC που είναι σε μεγάλη ανάλυση 1024x768 και θα ήθελα να τα εκτυπώσω και να κάνω αφίσες. Ξέρετε κάποιο τέτοιο κατάστημα από Θεσσαλονίκη ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Eθνικής Αμύνης είναι ένα τέτοιο κατάστημα, λίγο πριν το Ταχυδρομείο αν θυμάμαι καλά και άλλο ένα στην παράλληλη της Εθνικής Αμύνης (όχι την Αγγελάκη), κοντά στο TheWEB και το Foititis.gr. Go check it out Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Αύγουστος 9, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2005 Thanx! Ας μην βαλω σε μπελάδες το παλικαρι, θα παω να βρω αυτό το μαγαζι στην εθνικής αμύνης. Κάτι άλλο τώρα που δεν απέχει από το θέμα: Θέλω να βάλω "στάμπες" σε T-Shirt μου. πχ έχω βρει ενα λογότυπο που λέει AMD Inside και θελω να το κολλήσω το μπλουζάκι μου. Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση ; Παίρνω τα μαγικά χαρτάκια από το Plaisio ύστερα σίδερο ; Το έχει δοκιμάσει κανεις ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.