elvish Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2005 με το pc wizard 2005 μου βγαζει θερμοκρασια στο cpu 75 βαθμουςειναι λογικο?δεν εχω πειραξει τπτ μιπως εχει κανεις παρομιο προβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Αύγουστος 7, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 Αρχική απάντηση από eLviSH με το pc wizard 2005 μου βγαζει θερμοκρασια στο cpu 75 βαθμουςειναι λογικο?δεν εχω πειραξει τπτ μιπως εχει κανεις παρομιο προβλημα? Ναι είναι λογικό... Θα έχει πίασει σκόνη και θα έχουν φράξει οι αεραγωγοί...Δες εάν βγάζει αέρα και εάν βγάζει όπως ήταν παλία...Δες εδώ τι είχα πάθει με το δικό μου λάπτοπhttp://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=16597 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvish Αύγουστος 7, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 το θεμα ειναι οτι εχω p4 στα 3,2 , με 1 giga ramπαντος 75 βαθμους στην cpu για laptop me p4 πολλα δεν ειναι? να δοκιμασω να το ανοιξω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 7, 2005 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 Αρχική απάντηση από eLviSH το θεμα ειναι οτι εχω p4 στα 3,2 , με 1 giga ramπαντος 75 βαθμους στην cpu για laptop me p4 πολλα δεν ειναι? να δοκιμασω να το ανοιξω? όχι δεν είναι πολλά, το αντίθετο μάλιστα, επειδή είναι λάπτοπ είναι "λογικό" νούμερο.να προσπαθήσεις να μην τον δουλεύεις στα 3.2, αλλά σε πιο χαμηλές συχνότητες όταν δεν το χρειάζεσαι, και να δεις αν υπάρχει κάποιος τρόπος να δουλεύει το ανεμιστηράκι πάντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Αύγουστος 7, 2005 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 Αρχική απάντηση από eLviSH το θεμα ειναι οτι εχω p4 στα 3,2 , με 1 giga ramπαντος 75 βαθμους στην cpu για laptop me p4 πολλα δεν ειναι? να δοκιμασω να το ανοιξω? Για οτιδήποτε cpu είναι πολλά... Για prescott ναι είναι πολλά αλλά όχι τόσο πολλά όσο θα ήταν για άλλες.Εγω δεν σου λέω να το ανοίξεις. Μην το κάνεις γιατί...Α) Δεν γίνεται να ξέρεις εάν είναι πράγματη η σκόνη...Β) Ίσως κάνεις ζημίαΓ) Εάν καταλάβουν ότι το άνοιξες θα χάσεις την εγγύηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Αύγουστος 7, 2005 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 ....ανοιξέ το.........με τρόπο ............ να δεις τι συμβαίνει ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 7, 2005 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 η λογική λέει ότι είναι λόγω ζέστης και όχι σκόνης.και στο δικό μου (centrino) έχω δει 70+, γιατί το ανεμιστηράκι στο auto μπαίνει στους 65 βαθμούς, οπότε αν ζορίζεται η cpu μπορεί να ξεπεράσει και τους 70 μέχρι να ισορροπήσει (ψυχθεί η ψύκτρα) και να πέσει.αν έχει τίποτα προστατευτικά μπορεί και να χάσει την εγγύηση, αν και η λογική λέει ότι ένα cpu θα μπορείς να το αναβαθμίσεις.αν το ανοίξεις, άλλαξέ του και θερμοαγώγιμη πάστα, πάντως καλύτερα να του μειώσεις τη συχνότητα και να μην παιδεύεσαι άδικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvish Αύγουστος 7, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 με πιο προγραμα μπορω να το κανω?και επισεις υπαρχει θερμομερο cpu πιο accurate απο το pc wizard 2005? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 7, 2005 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 κατέβασε το mobmeter για να βλέπεις θερμοκρασίες, συχνότητα κλπ.για τη συχνότητα του cpu, δοκίμασε απ' τα power profile των windows (στο control panel).από κει και πέρα δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει σε desktop intel,ίσως κάποιο απ΄τα προγράμματα που πειράζουν fsb να σου κάνει, αποκλείεται όμως να μην ρίχνει και μόνο του τη συχνότητα (νομίζω όλα τα laptop το κάνουν). για το ανεμιστηράκι, ψάξε λίγο μήπως υπάρχει επιλογή στο bios να δουλεύει συνέχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.