Maximus Αύγουστος 8, 2005 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2005 Γράφεται καλύτερα, καμιά φορά ταχύτερα, ελαχιστοποιεί την πιθανότητα λάθους-καψίματος και φυσικά, τεράστια διάρκεια ζωής. (πως λέμε princo? καμία σχέση ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo13 Αύγουστος 8, 2005 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2005 έχω ty cd από το 1995 και είχα γράψει το quake. Το cd παίζει ακόμα.αντίθετα σε ένα άλλο είχα γράψει το carmagedon, την ίδια περίπου εποχή, και δεν το διάβαζει κανένα drive.αυτό το λέω αν σε ενδιαφέρει να σου μείνουν στο χρόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Αύγουστος 8, 2005 #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2005 :OT:Αρχική απάντηση από diablo13 [Σήμερα, στις 13:46] έχω ty cd από το 1995 και είχα γράψει το quake. Το cd παίζει ακόμα.αντίθετα σε ένα άλλο είχα γράψει το carmagedon, την ίδια περίπου εποχή, και δεν το διάβαζει κανένα drive.αυτό το λέω αν σε ενδιαφέρει να σου μείνουν στο χρόνο. Φέρτο σε μένα να το βάλω στο ASUS 50x και θα εκπλαγείς :bigsmile:, το τι διαβάζει αυτό το ιστορικό drive δε λέγεται!:OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Αύγουστος 8, 2005 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2005 Αρχική απάντηση από cherryman Για ποια λες; Συνήθως αγόραζα με θήκες TDK γι' αυτό και η μεγάλη τιμή. Για τα TDK. Εγώ αγοράζω κόνους σε 50άδες συνήθως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.