suboy Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2005 Επειδη βλεπω στην αγορα πολλες μαρκες cd / dvd θα ηθελα να ρωτησω ποια θεωρει ο καθενας ποιο αξιοπιστα. Νομιζω οτι απο 2-3 μεγαλα εργοστασια βγαινουν τα περισσοτερα. Δεν βαζω καποιο poll απλα να γινει μια αναφορα για το ποια ειναι ποιο καλα...
madmetal Αύγουστος 6, 2005 #2 Αύγουστος 6, 2005 imation verbatim tdkαπο το πρωτο μου cdd3610 αυτα χρησιμοποιω.
amartolos Αύγουστος 7, 2005 #3 Αύγουστος 7, 2005 thats by tayio yuden ..... ΜΟΝΟ τα τελευταια 2 χρονια
barbas Αύγουστος 7, 2005 #4 Αύγουστος 7, 2005 Αρχική απάντηση από amartolos [Σήμερα, στις 03:27] thats by tayio yuden ..... ΜΟΝΟ τα τελευταια 2 χρονια Αυτό ακριβώς! :T: :T: :T:
unstoppable Αύγουστος 7, 2005 #8 Αύγουστος 7, 2005 Verbatim 16X χρησιμοποιω τελευταια, σε καλη τιμη και τα βρισκεις ευκολα στο πλαισιο. Απο αξιοπιστια πιστευω οτι το ονομα της Verbatim ειναι αρκετο.
totally_wired Αύγουστος 7, 2005 #9 Αύγουστος 7, 2005 Εγώ χρησιμοποιώ και philips (εκτός από ty) αλλά είναι αρκετά $$$. Δεν είχα πρόβλημα μέχρι τώρα
Ilias83 Αύγουστος 8, 2005 #12 Αύγουστος 8, 2005 Και από που τα αγοράζεται τα tayio yuden ρε παιδιά;Στο θεμα μας, εγώ χρησιμοποιώ TDK Cd και DVD και μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα...
cherryman Αύγουστος 8, 2005 #13 Αύγουστος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Ilias83 Και από που τα αγοράζεται τα tayio yuden ρε παιδιά;Στο θεμα μας, εγώ χρησιμοποιώ TDK Cd και DVD και μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα... Πρόσφατα είχαμε ομαδική. DiskImpex. http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=17377Την επόμενη φορά τώρα.Κι εγώ που χρησιμοποιούσα TDK πριν γυρίσω στα ΤΥ για οικονομικούς λόγους κυρίως, δεν έιχα κανένα πρόβλημα.
GeorgeVasil Αύγουστος 8, 2005 #14 Αύγουστος 8, 2005 ΤΥ και εδω. Απο την ομαδικη που καναμε πριν λιγες μερες.... Τα δισκακια ειναι απλα κορυφαια..(για DVD παντα) Απο CD εχω χρησιμοποιησει αυτα της Samsung,Primedisc,Prodisc,TDK,Sony.... Samsung-->....αθλια ειδικα τα χρωματιστα. Primedisc,Prodisc--->Φτηνα και καλα.... TDK,Sony-->κορυφη....
Ilias83 Αύγουστος 8, 2005 #15 Αύγουστος 8, 2005 Πληροφοριακά και μόνο (για όσους ίσως ενδιαφέρονται για τιμές) 50 λεπτά βγαίνει το 8x DVD-R TDK από πλαίσιο και 20 λεπτά 52x CD.Αρχική απάντηση από cherrymanπριν γυρίσω στα ΤΥ για οικονομικούς λόγους κυρίωςΒασικά στο DVD είναι διπλή τιμή...
pontifikas Αύγουστος 8, 2005 #16 Αύγουστος 8, 2005 Sony, Verbatim και Dixan(Dysan) . Κυρίως όμως Verbatim. Κανένα πρόβλημα, πλην αυτών που τους δημιουργώ εγώ :whistle2:
cherryman Αύγουστος 8, 2005 #17 Αύγουστος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Ilias83Βασικά στο DVD είναι διπλή τιμή... Για ποια λες; Συνήθως αγόραζα με θήκες TDK γι' αυτό και η μεγάλη τιμή.
Maximus Αύγουστος 8, 2005 #19 Αύγουστος 8, 2005 Τayo Yuden και αν δεν έχω, TRAXDATA και RiDisk μπλε, πιστεύω είναι τα καλύτερα [edit: Κι εγώ έπαιρνα παλιά Verbatim αλλά μου έκατσε μια παρτίδα χάλια και τα κοψα (και ξεκίνησα τα χρυσά TY )]
nickthegreek Αύγουστος 8, 2005 #20 Αύγουστος 8, 2005 Eγώ την προηγούμενη εβδομάδα πήρα κάτι vebratim 16x και μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος. Γενικώς παίρνω vebratim και tdk αλλά μιας και πολύ λόγος γίνεται για τα TY την επόμενη φορά που θα πάρω dvd θα πάρω τα συγκεκριμένα να τα δοκιμάσω αν και δεν πρόκειται να καταλάβω και διαφορά Αλήθεια όταν λέτε ότι ένα dvd είναι αξιόποστο τι εννοείτε? Ότι δεν "καίγεται" εύκολα?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.