Jump to content

Artic cooling mod ιδεα

Nos-Dio

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Οποιος εχει dremel,ορεξη να μια ιδεα για την βελτιωση ενος artic cooling

Αν θελει καποιος να το κανει ας μας πει αν υπαρχει βλετιωση.Θα το εκανα εγω αλλα εργαλεια δεν παιζουν.Χειροτερο δεν νομιζω να γινει.Το μοντ ειναι απλο.

Μια τρυπα κυκλικη ωστε να περνα ο αερας του 8αρι φαν ακριβως πανω απο τα φινς της ψυχτρας.Στην φωτο φαινεται με το κλασσικο rev3.

Οριστε και μια φωτο για να καταλαβετε περι τινος προκειτε.

Ελπιζω να μην ειναι βλακεια μοντ...:p Εγω απλα την ιδεα δινω..

post-243-1416072109,0226_thumb.jpg

για αυτο υπαρχει ο ανεμιστηρας του αρτικ για να βγαζει εξω τον ζεστο...απλα θα ζοριζεται λιγο παραπανω δεν νομιζω να τρεχει τιποτα...Δεν θα του βαλουμε κανα 8αρι ΔΕΛΤΑ...

Πρακτικα θα συμβει αυτο

Αν ο ανεμιστηρας ο 8 αρης εχει λιγοτερα cfm απο του αρτικ δεν παιζει προβλημα..

Γενικα πρεπει να δοκιμαστει για να πεις με σιγουρια.

post-243-1416072109,1447_thumb.jpg

πάντως αν επιμένεις φέρε το silencer απο καλογρέζα να το χαλάσουμε να ησυχάσεις

για να σπρώξει έξω πρέπει να ειναι περισσότερα cfm απο τον 8άρη

χωρίς να λαμβάνεις υπόψη δίνες και λοιπές επιπλοκές αν είναι λιγότερα cfm απο του arctic πως θα βοηθήσει??????

Μαλλον το κοβω,να μειωνεται η αποδοση του,γιατι ο θερμος αερας δεν θα βγαινει εξω και αν βγαινει θα βγαινει μονο καποιο ποσοστο του και με αισθητα μειωμενη ροη.Αφησε το οπως ειναι,και οπως λεει και ο μαστορας που μου φτιαχνει το μηχανακι "Αν το πειραξεις,θα σε πειραξει";)

Αρχική απάντηση από DarkSaga

πάντως αν επιμένεις φέρε το silencer απο καλογρέζα να το χαλάσουμε να ησυχάσεις

για να σπρώξει έξω πρέπει να ειναι περισσότερα cfm απο τον 8άρη

χωρίς να λαμβάνεις υπόψη δίνες και λοιπές επιπλοκές αν είναι λιγότερα cfm απο του arctic πως θα βοηθήσει??????

Καλογρεζα πεφτει μακρια...

Εχει ενας φιλος dremel...και ειναι κοντα σχετικα.

Να το χαλασεις δεν παιζει...μια τρυπα κανεις..Αμα την κανεις προσεκτικα το ξαναβαζεις πανω και ολα οκ...Τωρα αμα δεν φαινεται τοσο ομορφο οσο πριν θα κλαψω πικρα αλλα θα το αντεξω.

πανε να δεις λιγο τη φωτο που ανεβασα και αν δεν ειναι ετσι το δικο σου παρε το silencer το δικο μου και καντο οτι θες για τα πειραματα σου , ουτε να το βλεπω δε θελω...

Τωρα την ειδα...

Απο που την πηρες ρε σ αυτη την Αρτικ...τι διαλο αντι να την βελτιωσουνε την χαλασανε??

Ευγε παντως..δεχεσαι να δωσεις το πλαστικο καπακι δωρεα στην επιστημη:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.