Ch3 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2005 Έχω ένα πρόγραμμα το οποίο χρειάζεται IP για να τρέξει εάν και δεν είναι δυκτιακό. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπουν IPs σε ένα μηχάνημα εκτός δυκτίου;Αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμλη είναι το εξής.Το PC μου είναι κανονικά σε δυκτιο, το πρόγραμμα τρέχει και με `ipconfig /all` μου δίνει IPs για το address, subnect mask, default gateway κτλ κτλ.Εάν κανω boot χωρίς το ethernet στην κάρτα, δεν δίνει κανένα ip και το πρόγραμμα δεν τρέχει.Έχω ήδη προσπαθήσει να τα ορίσω μόνος μου μέσα από το control panel αλλά τίποτα γιατί μάλλον στο ipconfig δεν φενεται τίποτα.παίζει κανένα service ή τιποτα άλλο για να φτιαχτεί κάτι σαν virtual network;ευχαριτώ
DarkSaga Αύγουστος 6, 2005 #2 Αύγουστος 6, 2005 εκτός δικτυου δε βλέπω την χρησιμότητα του προγράμματος.run-->cmd->ipconfigδεν επιστρέφει τίποτα γιατι δεν βλέπει ενεργούς network adapters
trendy Αύγουστος 6, 2005 #3 Αύγουστος 6, 2005 Δοκίμασε να του βάλεις την loopback 127.0.0.1Αλλά αν δεν υπάρχει κάρτα δικτύου στο pc πιθανόν τα widows να μην το σηκώνουν ούτε αυτό.
Malkav Αύγουστος 7, 2005 #4 Αύγουστος 7, 2005 Αρχική απάντηση από trendy Δοκίμασε να του βάλεις την loopback 127.0.0.1 Αλλά αν δεν υπάρχει κάρτα δικτύου στο pc πιθανόν τα widows να μην το σηκώνουν ούτε αυτό.
Ch3 Αύγουστος 7, 2005 Author #5 Αύγουστος 7, 2005 εντάξη θα προσπαθήσω το 127.0.0.1Βρήκα και κάτι άλλο που ίσως βοηθήσει το πρόγραμμα να τρέξει.Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.