stratos1978 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2005 Για να μην καθυστερω με προλογους να μπω καλυτερα κατευθειαν στο "ψητο".Εχω ενα Linksys WAG54AG-V2 , ενα WRT54GS και μια καρτουλα D-Link Airplus G DWL-G510.Θελω να περνω ασυρματα Internet απο το WAG54AG-V2 στο WRT54GS και απο εκει στην D-Link οπου ειναι και το PC.Τις ρυθμισεις δεν ξερω για να το κανω βρε παιδες . Αν ξερει καποιος να μου πει με εσωσε.
trendy Αύγουστος 6, 2005 #2 Αύγουστος 6, 2005 Δηλαδή θέλεις να συνδέσεις το WAG με ethernet με το WRT και να γίνει το WRT access point στο οποίο να συνδεθεί πάνω η DWL;Γιατί αλλιώς το WRT δεν υποστηρίζει με μαμίσιο fw WDS ώστε να παίξει ως repeater.
DarkSaga Αύγουστος 6, 2005 #3 Αύγουστος 6, 2005 το manual-ι άλλα λέει για wrt πάντως5 operation modes
stratos1978 Αύγουστος 6, 2005 Author #4 Αύγουστος 6, 2005 Θα ηθελα να συνδεσω το WAG54AG ασυρματα με το WRT το οποιο με την σειρα του θα μοιραζει Internet στην D-Link ( PC ).Αλλα εστω οτι δεν μπορει να γινει και ετσι , τουλαχιστον βρε παιδια δωστε μου τα "φωτα" σας για να κανω απο το WAG στο WRT με ethernet και απο το WRT στην D-Link ασυρματα...
trendy Αύγουστος 6, 2005 #5 Αύγουστος 6, 2005 Αρχική απάντηση από DarkSaga το manual-ι άλλα λέει για wrt πάντως5 operation modes Δεν έχω manual για το GS, έχω μόνο για G όπου δε βλέπω να αναφέρει κάτι. Ποια modes λέει ότι υποστηρίζει;Αρχική απάντηση από stratos1978 Θα ηθελα να συνδεσω το WAG54AG ασυρματα με το WRT το οποιο με την σειρα του θα μοιραζει Internet στην D-Link ( PC ).Αλλα εστω οτι δεν μπορει να γινει και ετσι , τουλαχιστον βρε παιδια δωστε μου τα "φωτα" σας για να κανω απο το WAG στο WRT με ethernet και απο το WRT στην D-Link ασυρματα... Την ασύρματη σύνδεση μεταξύ WAG-WRT μπορείς να την κάνεις μόνο αν το wrt υποστηρίζει repeater mode ή wds. Αλλιώς τα ενώνεις με ένα cross καλώδιο στα switch τους. Το WAG παίρνει τη routable IP σου από το adsl και την κάνει 192.168.1.1, οπότε το wrt θα πρέπει να έχει ας πούμε την 192.168.1.2. Μετά πρέπει να βάλεις και το wireless interface του wrt στο ίδιο subnet με ip ας πούμε 192.168.1.3 .Μετά οι διευθύνσεις 192.168.1.4-254 μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους υπολογιστές σου ενσύρματους και ασύρματους. Αν όμως παρουσιαστεί πρόβλημα υπολογιστής συνδεδεμένος στο wrt να μη βλέπει το wag είναι μάλλον πρόβλημα arp και δε νομίζω να λύνεται με το μαμίσιο fw.
DarkSaga Αύγουστος 6, 2005 #6 Αύγουστος 6, 2005 access pointaccess point client moderepeaterbridgeγια τα υπολοιπα θα σε γελάσωedit[router]
stratos1978 Αύγουστος 6, 2005 Author #7 Αύγουστος 6, 2005 Λοιπον ... αλλαξα firmware sto WRT και εβαλα DD-WRT #22-prefinal5 (talismen) το οποιο υποστηριζει WDS . Πιστευω πως ετσι θα βοηθησω λιγο την κατασταση.
stratos1978 Αύγουστος 6, 2005 Author #8 Αύγουστος 6, 2005 Φιλε trendy με βοηθας πολυ σε ευχαριστω:jump1:
stratos1978 Αύγουστος 6, 2005 Author #9 Αύγουστος 6, 2005 Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 19:14] access pointaccess point client moderepeaterbridgeγια τα υπολοιπα θα σε γελάσωedit[router] Εμενα τωρα εχει μονοAccess pointClientAdhoc
DarkSaga Αύγουστος 6, 2005 #10 Αύγουστος 6, 2005 στο wrt54GS?για νακαταλαβω και εγώ ο χαζός της παρέας.έχεις μια dsl που θες να μοιράσεις σε 2 pc ασύρματα???αν ναι γιατί δεν plug-αρεις στο wrt54GS to DSL που είναι με μαμα firm wireless royterκαι να κάνεις clients σε αυτό τα άλλα 2.δεν παίζουν clients?
stratos1978 Αύγουστος 6, 2005 Author #11 Αύγουστος 6, 2005 Υπαρχει λογο που θελω να μοιρασω μεσω του WRT54GS και οχι απο WAG54G-V2.
DarkSaga Αύγουστος 6, 2005 #12 Αύγουστος 6, 2005 δεν κατάλαβεςεγώ λέω να μοιράσεις με το wrtrouter είναι γιατί το flash-αρεςαυτή τι δουλειά κάνει απο μόνο του
trendy Αύγουστος 6, 2005 #13 Αύγουστος 6, 2005 Αρχική απάντηση από stratos1978 Εμενα τωρα εχει μονοAccess pointClientAdhoc Κάνε το wrt client στο wag και βάλε τις ip όπως σου είπα. Λογικά το ethernet switch του wrt είναι σε bridge με το wireless interface, οπότε δουλεύουν σαν ένα intreface.Αρχική απάντηση από DarkSaga access pointaccess point client moderepeaterbridgeγια τα υπολοιπα θα σε γελάσωedit[router] To router δεν είναι wireless mode λειτουργίας. Είναι η λειτουργία της δρομολόγησης πακέτων ανάμεσα σε πολλαπλά interfaces και συνδυάζεται με το ΝΑΤ για τις adsl συνδέσεις.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.