koulis13 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2005 Καλησπέρα. Κατέβασα το Treloscript ώς εναλλακτικό του mIRC και έχω κάποιες απορίες. Το βασικό και κύριο άς πούμε πρόβλημα είναι οτι κάθε φορά που αρχίζω συνομιλία ή μου μιλά κάποιος (και στις δυο περιπτώσεις τη πρώτη φορά) εμφανίζει στο παράθυρο του συνομιλιτή οτι ελέγχω ή κάτι τέτοιο τα prive του, ενώ δέ κάνω κάτι τέτοιο εγώ, αλλά ούτε και βλέπω κάτι τέτοιο. Φαίνεται στη φωτογραφία. Γνωρίζετε άν υπάρχει κάποια επιλογή ενεργοποιημένη by default στο πρόγραμμα για να την απενεργοποιήσω ώστε να μή φαίνεται αυτό. Να χρησιμοποιώ το Treloscript ή το κανονικό mIRC; Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Αύγουστος 5, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2005 Κατά κύριο λόγο το mIRC, αλλά και τα script λειτουργούν με εντολές "κειμένου". Δηλαδή οι περισσότερες λειτουργίες του και τα μενού του είναι γραμμένα στα αρχεία .inf που υπάρχουν στο φάκελο εγκατάστασης. Μπορείς λοιπόν να αρχίσεις να ψάχνεις αυτά για να παραμετροποιήσεις το script σου όπως θέλεις, αλλά εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις το κανονικό και να παραμετροποιήσεις αυτό όσο θέλεις και όσο γνωρίζεις φυσικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 13, 2005 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2005 δεν σου συντηστω να χρησιμοποιεις το συγκεκριμενο scriptaki.... εχω δει παρα πολλα script που μπορουν να κανουν διαφορα. μεχρι και το παςς σου να δουν μπορουν. γιαυτο να χρησιμοποιεις το κανονικο script του mirc. απο εκει και περα αν θες να ασχοληθεις με το scripting μπορεις να κανεις οτι μετατροπη θες πανω στο βασικο. υπαρχουν και τα αναλογα καναλια μεσα που μπορεις να ρωτησεις οτι θες και προθυμα να σε βοηθησουν τα παιδια. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigrakas Αύγουστος 22, 2005 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2005 Αν προγραμματίζεις διάβασε το rfc1459 και κάτσε και γράψε το δικό σου irc client. Εγώ αυτό έκανα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanner Αύγουστος 22, 2005 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2005 KROULI13 επειδη και εγω ημουνα στη θεση σου και αναρωτιομουνα για διαφορα περι script,κατεβαζα διαφορα τα δοκιμαζα,οπου στην τελικη εκατσα(εβδομαδες ολοκληρες) και εφτιαξαενα δικο μου,στην ουσια εντολες ειναι aliases,variables κτλ.πιστευω γνωμη μου ειναι να χρησιμοποιεις το κανονικο,οσο για την ερωτηση σου πρεπει να ειναι μια εντολη στα variables,για να την βρεις κανε searchμε αυτο που ελεγε η εικονα σου και οταν το βρεις καντο delete και φυσικα μετα save all settings Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigrakas Αύγουστος 24, 2005 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2005 σύμφωνα με αυτά που είπε και ο tanner δες αν αυτό στο κάνει όταν κάνεις διπλό κλικ στο συνομιλητή σου για να του μιλήσεις ή γενικά όταν ανοίγεις καινούργιο session. Αντί να κάνεις διπλό στο όνομα του συνομιλητή σου που βρίσκεται στη λίστα με τα nicks γράψε /query <nickname>Αν σου κάνει το ίδιο υπάρχει περίπτωση να είναι στα events του script δηλαδή στο remote. Δες εκεί και μπορεί να το βρείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.