nickthegreek Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2005 Θα ήθελα να μάθω με ποιον τρόπο θα μπορούσα να κάνω τον δίσκο μου να μην ακούγεται καθόλου ή σχεδόν καθόλου. Υπάρχει κάτι? Αν ναι που μπορώ να το βρω στην Ελλάδα?
nikolakis13 Αύγουστος 5, 2005 #2 Αύγουστος 5, 2005 Με το HD Silencer θα εχεις πολυ καλα αποτελεσματα αλλα δε θα το βρεις Ελλαδα.Αν εχεις ορεξη μπορεις να κανεις κατι τετοιο
nickthegreek Αύγουστος 8, 2005 Author #3 Αύγουστος 8, 2005 Είδα ότι με την πρώτη λύση ανεβαίνουν λίγο οι θερμοκρασίες. Αυτό τι επίπτωση έχει? Πειράζει πχ αν ο δίσκος είναι στους 50 βαθμούς?
diablo13 Αύγουστος 8, 2005 #4 Αύγουστος 8, 2005 με το raptor που έχω η θερμοκρασία του όταν δουλευεί φτάνει τους 56.αντέχουν οι δίσκοι και για παραπάνω.
nickthegreek Αύγουστος 8, 2005 Author #5 Αύγουστος 8, 2005 Αρχική απάντηση από diablo13 [Σήμερα, στις 08:06] με το raptor που έχω η θερμοκρασία του όταν δουλευεί φτάνει τους 56.αντέχουν οι δίσκοι και για παραπάνω. Έχουν όμως επίπτωση στην λειτουργία του οι υψηλές θερμοκρασίες?
Ilias83 Αύγουστος 8, 2005 #6 Αύγουστος 8, 2005 Μια πολύ καλή λύση, που εμένα τουλάχιστον μου έλυσε το πρόβλημα, είναι το Zalman ZM-2HC2.Έχει καουτσουκιένιες βάσεις και κόβουν πάρα πολύ τον θόρυβο του δίσκου...Εγώ πλέον δεν τον ακούω καθόλου σχεδόν...
greekfragma Αύγουστος 8, 2005 #7 Αύγουστος 8, 2005 Αρχική απάντηση από nickthegreek [Σήμερα, στις 10:09] Έχουν όμως επίπτωση στην λειτουργία του οι υψηλές θερμοκρασίες? οσο αξιοπιστο μπορει να ακουστει κατι τετοιο θα πω την δικη μου εμπειρια. σε οσους δισκους και αν δοκιμασα(westernd digital/seagate) οσοι ειχαν θερμοκρασια πανω απο 45 βαθμους ειδα αισθητη μειωση επιδοσεων σε σχεση με οταν ειχαν νορμα θερμοκρασιες κοντα στους 35-38 βαθμους.επισης οταν καποια στιγμη ειδα εναν ραπτορα εκτος κουτιου να πιανει 55αρες ο χρονος seek αλλα και read write επεσε υπερβολικα πολυ.δυστυχως ολα τα παραπανω στηριζονται σε εντελως υποκειμενικο επιπεδο παρατηρησης...... αυτα
Maximus Αύγουστος 8, 2005 #8 Αύγουστος 8, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma ...επισης οταν καποια στιγμη ειδα εναν ραπτορα εκτος κουτιου να πιανει 55αρες ο χρονος seek αλλα και read write επεσε υπερβολικα πολυ.... Trust me, I know. Δεν είσαι ο μόνος, είδα με το HD Tach στους Raptor διαφορές πριν και μετά την εγκατάσταση του Air Condition στο χώρο μου. Βέβαια όταν το ανέφερα με έλεγαν τρελό
diablo13 Αύγουστος 8, 2005 #9 Αύγουστος 8, 2005 έχω δύο raptor 74 g.b. σε raid 0.δουλεύουν 55 me 60 βαθμούς.πόση διαφορά έχουν στις επιδόσεις αν η θερμοκρασία ήταν μικρότερη?
Maximus Αύγουστος 8, 2005 #10 Αύγουστος 8, 2005 Eμένα από 55 πήγαν στους 40-45 με το air condition αλλά μην περιμένεις με το μάτι διαφορά. Στο HD Tach είδα από 8.2-8.4ms seek time να κατεβαίνει στο 7.8-7.9 και από 192,5ΜΒ/sec περίπου burst και 87MB/sec average speed να ανεβαίνουν στα 196 και 90 αντίστοιχα. Τώρα με το μάτι...δεν είδα και τπτ, αρκετά γρήγοροι ήταν και πριν
K.K Αύγουστος 8, 2005 #11 Αύγουστος 8, 2005 Αρχική απάντηση από nickthegreek [05-08-2005 19:14] Θα ήθελα να μάθω με ποιον τρόπο θα μπορούσα να κάνω τον δίσκο μου να μην ακούγεται καθόλου ή σχεδόν καθόλου. Υπάρχει κάτι? Αν ναι που μπορώ να το βρω στην Ελλάδα? Όταν μιλάς για θόρυβο εννοείς το βούισμα από την κίνηση των δίσκων ή το ρέψιμο από το seek τους; Προσωπικά τους έκανα να σωπάσουν εντελώς. Μπορείς να δεις πως στην υπογραφή μου. ΥΓ: Όταν λέω εντελώς το εννοώ.
deadlock7 Αύγουστος 9, 2005 #12 Αύγουστος 9, 2005 Aν θες παντως μπορεις να χρησιμοποιησεις καποιο Utility.Eγω εχω της ΙΒΜ(πλεον Hitachi) το ftool και εχει καποιες ρυθμισεις!Βεβαια αυτο εις βαρος της αποδοσης παντα.. ΥΓ:Εγω δεν το χρησιμοποιω,αλλα μειωνει κατα πολυ τον θορυβο..μπορεις να κανεις τεστ και να δεις που σ'αρεσει!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.