Jump to content

Dell,Eizo η κλασσικα LG...

Nos-Dio

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Elpis

Θελλω να ρωτησω κατι για τη dell αλλα επειδη δεν θελω να κανω καινουργιο thread για μια μονο ερωτησουλα θα ρωτησω εδω.

Σκεφτομαι εδω και καιρο να παρω tft οθονη και απο τοτε που ειδα την dell 20.1 την λιγουρεβομαι. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν μπορεις να βλεπεις ταινιες και τηλεοραση στην οθονη αυτη χωρις προβλημα και ανετα μιας και παω για σπουδες τωρα και δεν θελω να αγοραζω τηλεορασεις.

Επισης ειναι σε μεγεθος περιπου μιας τηλεορασης 21 ιντσων;

πάρα πολύ καλή οθόνη;)

αν βλέπεις περισσότερο dvd από tv σκέψου μήπως πάρεις την 20.1 wide;)

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 09:54]

πάρα πολύ καλή οθόνη;)

αν βλέπεις περισσότερο dvd από tv σκέψου μήπως πάρεις την 20.1 wide;)

Αυτην λεω εγω: http://dellware.euro.dell.com/dellstore/dellware/config/default.asp?s=grbsd&l=en&m=eur&c=GR6198&n=&cu=grbsd&v=d&cc=&ogn=&kcd=&ad=&mc=&rs=&cuid=&cg=&pch=1&demo=&gc=&sbc=grlca_primary&co=&b=DGR_200-28481

η wide δεν ειναι; Δεν ξερω βεβαια αν εχω προβλημα με το τεραστιο μεγεθος της μιας και ειμαι με 17' crt...

Αρχική απάντηση από Nos-Dio

Παρε και κανα τηλεφωνο...το site λεει μπαρουφες λογικα.Ακομα πρεπει να ισχυει η προσφορα στα 583.

Εμενα ακομη να ερθει η οθονη λογω καλοκαιριου...:(

τόοοοσο πολύ?

γενικά ναι, καλύτερα ένα τηλέφωνο:)

στην προσφορά τα μεταφορικά ήταν δωρεάν.

η τιμη που ειπα(583) περιλαμβανει τα μεταφορικα.Βασικα η προσφορα ειναι :50 ευρω εκπτωση και δωρεαν μεταφορικα.

Για την συσκευασια δεν ξερω αφου δεν την εχω δει ακομα,ρωτα τον Σοκυ αν θες.

Αρχική απάντηση από sotiris

τόοοοσο πολύ?

γενικά ναι, καλύτερα ένα τηλέφωνο:)

στην προσφορά τα μεταφορικά ήταν δωρεάν.

ναι λογικα αυτη την βδομαδα θα ερθει,αλλα αυριο θα χτυπησω και ενα τηλεφωνο...

50 ευρω εκπτωση; Τωρα απο οτι ειδα στο σιτε λεει οτι κανει 700 μαζι με το ΦαΠΑ

edit:Αυτη εδω δεν θα παρεις; http://dellware.euro.dell.com/dellstore/dellware/config/default.asp?s=grbsd&l=en&m=eur&c=GR6198&n=&cu=grbsd&v=d&cc=&ogn=&kcd=&ad=&mc=&rs=&cuid=&cg=&pch=1&demo=&gc=&sbc=grlca_primary&co=&b=DGR_200-28481

dell ultrasharp Fpw 2005 20"

αυτη θα παρω,στο λινκ δεν λειτουργει αυτο που θες να δειξεις.

700 εκανε και τοτε που κοιταξα εγω.Χωρις μεταφορικα και 50 ευρω εκπτωση κανει καπου 583 τελικη αν το υπολογισεις τοσο θα σου βγει.(προ ΦΠΑ οτι κανεις μην μπερδευτεις)

Αρχική απάντηση από Elpis

Yep αυτη λεω και εγω την widescreen..

Υ.Γ. Σε εμενα το λινκ δουλευει για ξαναδες το..

οτι σου ειπα ισχυει,για την ιδια οθονη μιλαμε,κατα 99% η προσφορα ισχυει ακομα

Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Σήμερα, στις 21:44]

οτι σου ειπα ισχυει,για την ιδια οθονη μιλαμε,κατα 99% η προσφορα ισχυει ακομα

Αν δεν ειχα το προβλημα οτι μετακομιζω σε ενα με εναμιση μηνα θα την ειχα παραγγειλει ηδη..

Κατι ακουσα για μειωσεις στις τιμες απο τη dell τον Σεπτεβρη αλλα δεν ειμαι σιγουρος..

Πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν 750 ευρω περιπου!!! Αρα η προσφορα δεν ισχυει.. αν και μοθ ειπαν οτι θα με παρουν τηλεφωνο να μου πουν σιγουρα.. Τωρα θα δουμε..

edit: Με πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν 650 ευρω η καλυτερη τιμη που μπορουν να μου κανουν.... Ειναι πολλα ρε γαμωτο.. 583 τρωγονται..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.