Jump to content

Διαφορες αναμεσα σε 6800GT και 6800ULTRA

Qlim4X

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

μην και δεν πεις κακια θα παθεις κατι εεεεεεε???

ρε τι δινεις στους admin και δεν σε banaroun???

Πλερώνω καλά και λέω ότι θέλω (εκτός του ότι είμαι όμορφο αγόρι) :p

Σοβαρά τώρα, έχεις την εντύπωση ότι μπορείς να κάνεις αυτά που λες παραπάνω και μετά η κάρτα να χρησιμεύει για κάτι παραπάνω από σουβέρ;

εγω με την καμια ο hipro ομως ναι

αλλα δεν το εχει δοκιμασει κανεις και ουτε προκιτο να ειμαι ο πρωτος

σε 5 χρονακια ισως κανα μια δοκιμη..........

τωρα την χερομε οπως ειναι

Αρχική απάντηση από apostglen46

Μην φλασαρεις μπαιος με αλλα ns μνημες μεγαλη πιθανότητα να την στηλεις για βρουβες...

Χρεισιμοποιησε BIOS Editor

με πιο απο ολλα τα προγραμματα που κικλοφορουνε???

εγω κατεβασα αυτο http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1118

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

δε θα καταφερεις να την τσιτωσεις τοσο πολυ, γιατι απλα το τροφοδοτικό της, εχει τα 2/3 της ισχυς της ουλτρα ,και απο τα 65+βαττ περιπου στον πυρινα αρχιζει και την ακουει μεσο-μακροπρο8εσμα.στο μεταξυ τα "πραματακια" που λειπουν επειδη το εψαξα και επικοινωνισα με την εταιρια -www.volterra.com- (η οποια μου εριξε πορτα στο datasheet τους :Ρ) ειναι bga , με 50 περιπου πινς απο κατω, οποτε ξεχνας το κολητηρι.. μονο με πιστολι θερμου αερα.. και αν (και φυσικα αν βρεις στο εμποριο τα chips)).

Γενικα καλο ειναι να μη δινεις για 24/7 1.4 αν θες να την εχεις για αρκεοτ καιρο ,και ειδικα αν εχεισ nv5 silencer τοτε ζοριζονται ακομη περισσοτερο μιας και δεν ψυχονται καθολου.

παντως at your own rιsk , μπορεις να δοκιμασεις αυτο...

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=48876&page=4&pp=25

το δοκιμασα, με αναμικτα συναισθηματα, αφενος ψυνεται, αφετερου , δεν κερδισα (ante 5mhz) σε o/cability αλλα επιφυλασσομαι γιατι ειχα καμια 70αρα θερμοκρασια

Αρχική απάντηση από Athens2004

Υπαρχει το πολύ χρησιμο utility για τις leadtek που τα κανεις όλα [flash bios - save old bios ] μέσα απο win .

biosutility6zq.jpg

λινκ pleaze................

γιατι εκανα πατατα και τωρα τρεχω για pci vga..................

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.