spc Αύγουστος 5, 2005 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr μην και δεν πεις κακια θα παθεις κατι εεεεεεε??? ρε τι δινεις στους admin και δεν σε banaroun??? Πλερώνω καλά και λέω ότι θέλω (εκτός του ότι είμαι όμορφο αγόρι) Σοβαρά τώρα, έχεις την εντύπωση ότι μπορείς να κάνεις αυτά που λες παραπάνω και μετά η κάρτα να χρησιμεύει για κάτι παραπάνω από σουβέρ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Αύγουστος 5, 2005 Author #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2005 εγω με την καμια ο hipro ομως ναιαλλα δεν το εχει δοκιμασει κανεις και ουτε προκιτο να ειμαι ο πρωτοςσε 5 χρονακια ισως κανα μια δοκιμη..........τωρα την χερομε οπως ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Αύγουστος 5, 2005 #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2005 Μην φλασαρεις μπαιος με αλλα ns μνημες μεγαλη πιθανότητα να την στηλεις για βρουβες...Χρεισιμοποιησε BIOS Editor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Αύγουστος 5, 2005 Author #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2005 Αρχική απάντηση από apostglen46 Μην φλασαρεις μπαιος με αλλα ns μνημες μεγαλη πιθανότητα να την στηλεις για βρουβες...Χρεισιμοποιησε BIOS Editor με πιο απο ολλα τα προγραμματα που κικλοφορουνε???εγω κατεβασα αυτο http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1118 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Σεπτέμβριος 2, 2005 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 xexexe kaloo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Σεπτέμβριος 16, 2005 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 Υπαρχει το πολύ χρησιμο utility για τις leadtek που τα κανεις όλα [flash bios - save old bios ] μέσα απο win . Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Σεπτέμβριος 16, 2005 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 δε θα καταφερεις να την τσιτωσεις τοσο πολυ, γιατι απλα το τροφοδοτικό της, εχει τα 2/3 της ισχυς της ουλτρα ,και απο τα 65+βαττ περιπου στον πυρινα αρχιζει και την ακουει μεσο-μακροπρο8εσμα.στο μεταξυ τα "πραματακια" που λειπουν επειδη το εψαξα και επικοινωνισα με την εταιρια -www.volterra.com- (η οποια μου εριξε πορτα στο datasheet τους :Ρ) ειναι bga , με 50 περιπου πινς απο κατω, οποτε ξεχνας το κολητηρι.. μονο με πιστολι θερμου αερα.. και αν (και φυσικα αν βρεις στο εμποριο τα chips)).Γενικα καλο ειναι να μη δινεις για 24/7 1.4 αν θες να την εχεις για αρκεοτ καιρο ,και ειδικα αν εχεισ nv5 silencer τοτε ζοριζονται ακομη περισσοτερο μιας και δεν ψυχονται καθολου.παντως at your own rιsk , μπορεις να δοκιμασεις αυτο... http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=48876&page=4&pp=25το δοκιμασα, με αναμικτα συναισθηματα, αφενος ψυνεται, αφετερου , δεν κερδισα (ante 5mhz) σε o/cability αλλα επιφυλασσομαι γιατι ειχα καμια 70αρα θερμοκρασια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Σεπτέμβριος 17, 2005 Author #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Athens2004 Υπαρχει το πολύ χρησιμο utility για τις leadtek που τα κανεις όλα [flash bios - save old bios ] μέσα απο win . λινκ pleaze................ γιατι εκανα πατατα και τωρα τρεχω για pci vga.................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 17, 2005 #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2005 εμένα πάντως η ultra μου έχει αυτές τις μνήμες: samsung gc16 (τις gc16 = 1.6ns δηλαδή 600MHz max freq, είναι ρυθμισμένη στα 550). θα δούμε πόσο ανεβαίνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Σεπτέμβριος 17, 2005 #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2005 Για μια MSI 6800GT PCI-e εχουμε καμια καλη "μοντα" ?Υποψιν η καρτα "μαμησια" παει 400-1100 ... τωρα το γιατι δεν ξερω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.