Qlim4X Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2005 hi παιδες θα ηθελα για αλλη μια φορα την πολιτιμη βοηθεια σας εχουμε και λεμε πια θα ηταν η καλητερη διαταξι για watercooling μετα εξις specs... cpu 3.4 s478 presHOT :devil: chipset 875 (με τεσερα δακτιλιδια στιριξης) GPU leadtek 6800GT :banging: και ψυγειο tranzit :worship: αντλια HYDOR L25 tank oclabs plexy blocks......... eleven for cpu:worship: 6800 from extremeshop :clap: (πολυ καλη δουλια χρηστο) chipset????? ????? ????? ????? ????? ακουω προτασεις καλα τεκμιριομενες........... thanks:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Αύγουστος 5, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2005 Ψυγείο - cpu block - gpu block - tank - αντλία - ψυγείο για μένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Αύγουστος 5, 2005 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2005 Forgot chipset block Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Αύγουστος 5, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2005 Αρχική απάντηση από georgesod Ψυγείο - cpu block - gpu block - tank - αντλία - ψυγείο για μένα Αρχική απάντηση από tristeno Forgot chipset block οντος..................george πολυ ξεχασιαρης εισαι..........λολολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Αύγουστος 5, 2005 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2005 Ναι δεν το είδα. Ε τότε Ψυγείο - cpu block - chipset block - gpu block - tank - αντλία - ψυγείο. Aλήθεια πιο mobo έχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Αύγουστος 5, 2005 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2005 Αν δεν δίνεις πάνω από 1.55v-1.6v στο chipset δεν χρειάζεσαι block. Πάντως για 875 έχει ο 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Αύγουστος 5, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2005 Αρχική απάντηση από georgesod Ναι δεν το είδα. Ε τότε Ψυγείο - cpu block - chipset block - gpu block - tank - αντλία - ψυγείο. Aλήθεια πιο mobo έχεις; να σε πω δεν θα ηταν καλητερα cpu-gpu-chipset κατα σιρα εκπομπεις θερμοτιτας???Αρχική απάντηση από georgesod Αν δεν δίνεις πάνω από 1.55v-1.6v στο chipset δεν χρειάζεσαι block. Πάντως για 875 έχει ο 11 ASUS P4C800-E Dlxδεν νομιζω να εχει ριθμισει γιαρευμα σε chipset για αυτο προβλεπο να παω σε καμια abit θα δοκιμασω πρωτα τις ανοχες σε αυτα που θελω και μετα βλεπουμεσυνδιασμοι1)P4 3.4E || asus p4c800 e dlx||2x512 tccd|| 6800GT 2)P4 3.4E || abit IC3 MAX ||2x512 BH5|| 6800GTσκοπος μου ειναι να παιζω καθε μερα στα 4.0G με 17 multi και μνημες 1/1 fsb 235 και 6800gt σε ultraή4.0G με 15 multi και μνημες 1/1 fsb 267 και 6800gt σε ultraαλλα και αν γινετε και παρα πανο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Αύγουστος 5, 2005 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2005 Η c800 δίνει ρεύμα στο chipset όσο είναι και το vcore σου νομίζω (προς τα πάνω). Πιστεύω ότι με 1 tiger είσαι οκ. ’λλωστε για 3 block αυτή η αντλία οριακά θα τα φέρνει βόλτα από άποψη ροής Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Αύγουστος 5, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2005 Αρχική απάντηση από georgesod Η c800 δίνει ρεύμα στο chipset όσο είναι και το vcore σου νομίζω (προς τα πάνω). Πιστεύω ότι με 1 tiger είσαι οκ. ’λλωστε για 3 block αυτή η αντλία οριακά θα τα φέρνει βόλτα από άποψη ροής δεν ειναι και λιγα 1000 λιτρα????δηλαδη απο 1,400 ρευμα αμα το παω 1,5 θα παρει το chipset 0.1 πανω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Αύγουστος 5, 2005 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2005 εγω γιατι εχω την εντυπωση οτι εχει ρυθμιση για το chipset voltage στο βιος?επισης για το νερο συμφωνω με τους αλλους οτι δεν το χρειαζεσαι νερο...και με την παθητικη ψυκτρα οκ θα εισαι...ο hipro5 με ενα ΤΤ ΤΙGER ειχε σπασει το ρεκορ σε fsb πριν καμποσο καιρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Αύγουστος 5, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2005 Αρχική απάντηση από haris1984 εγω γιατι εχω την εντυπωση οτι εχει ρυθμιση για το chipset voltage στο βιος?επισης για το νερο συμφωνω με τους αλλους οτι δεν το χρειαζεσαι νερο...και με την παθητικη ψυκτρα οκ θα εισαι...ο hipro5 με ενα ΤΤ ΤΙGER ειχε σπασει το ρεκορ σε fsb πριν καμποσο καιρο... ποσο ησιχο ειναι ομως το tiger???θελο να εχω ησιχια μια για παντα θα ελεγα κατι σε NB-1C με ριθμιση στο φουρφουρι..........μονο με το παθιτικο απ οτι θιμαμε σε νορμαλ καταστασεις τσουρουφλαγε!!!!!!! τωρα με το MCX-159R ειναι παγομενο αλλα εχει και εναν delta απο επανο στην XP-120..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Αύγουστος 5, 2005 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr ποσο ησιχο ειναι ομως το tiger???θελο να εχω ησιχια μια για παντα θα ελεγα κατι σε NB-1C με ριθμιση στο φουρφουρι..........μονο με το παθιτικο απ οτι θιμαμε σε νορμαλ καταστασεις τσουρουφλαγε!!!!!!! τωρα με το MCX-159R ειναι παγομενο αλλα εχει και εναν delta απο επανο στην XP-120..... NB-1 C εχει πανω ΔΕΛΤΑ 4.5...οπου ακους ΔΕΛΤΑ,στο τελος ακους μονο αυτο.Κρατα την στοκ ψυχτρα της Ασους και βαλε της ενα αθορυβο 4αρι και εισαι κομπλε.4G παιζεις και με ΧΠ-120 και ψοφιομαστερ παντως..το MCX-159R το εχεις με το ανεμιστηρακι του η οχι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Αύγουστος 5, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Nos-Dio NB-1 C εχει πανω ΔΕΛΤΑ 4.5...οπου ακους ΔΕΛΤΑ,στο τελος ακους μονο αυτο.Κρατα την στοκ ψυχτρα της Ασους και βαλε της ενα αθορυβο 4αρι και εισαι κομπλε.4G παιζεις και με ΧΠ-120 και ψοφιομαστερ παντως.. o προεγουμενος cpu παντος επαιζε μεχρι 4,2 με δελτα αλλα χριαζοταν πολυυυυυυυυυυυυ ρευμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Αύγουστος 5, 2005 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2005 εσυ δεν μου ειχες πει ειχες 4.2 με στοκ ρευμα και ΔΕΛΤΑ??Μηπως πρεπει να ξεχασεις το σοκετ 478 και να παρεις Abit As8+6XX?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Αύγουστος 5, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Nos-Dio εσυ δεν μου ειχες πει ειχες 4.2 με στοκ ρευμα και ΔΕΛΤΑ??Μηπως πρεπει να ξεχασεις το σοκετ 478 και να παρεις Abit As8+6XX?? 4G ειχα με στοκ ρευμα και δελτα αλλα απο εκει και πανο ηθελε πολυυυυυυυυ ρευμααν θυμασε ηταν μεσα στα project μου αλλα...............πιρα μηχανη και 2 διπλοματα και no money for now........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartiatis Αύγουστος 6, 2005 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2005 Εχω κατα 99.9% το ιδιο συστημα.. Presk 3.0 Ic7 (478) Gigabyte 6800 gt. W/C.... Rad..Blackice extreme 2x120 Pump: Hydor L30 Reservoir WACC Passive 35cm Hose: 10/8 Blocks: Cpu: antartica (me 2 outlets and one inlet) Chipset: Asetek Graphics : AlphaCool Gt block (idio me auto toy ExtremeShop) Εγω παω απο ψυγειο -> CPU-> μια εξοδο γραφικα και μια Τσιπσετ και με τι βοιθεια ενος Υ κονεκτορα μαζευω απο γραφικα και Τσιπσετ για το ρεζεβ... Σε οτι αφορα CPU η διαφορα ειναι μηδενικη αλλα ετσι κραταω τη θερμοκρασια στα γραφικα ΠΟΛΥ χαμηλοτερη αφου ΔΕΝ παιρναει απο Τσιπσετ το νερο των γραφικον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 6, 2005 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2005 λίγο κουλό γιατί δεν έχουν ίδια αντίσταση το τσιπσετ και το βιτζιεϊ μπλοκαλλα αν σου δουλεύει....τα υπολοιπα περισσεύουνέχεις μετρήσει διαφορές σε θερμοκρασίες χωρίς και με το tank διώχνει καθόλου θερμότητα η παπιρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Αύγουστος 6, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2005 να σε πω αν πιγενε ψυγειο-cpu-vga-chipset-tank-αντλια δεν θα ηταν καλητερα ετσι και αλλιος το chipset δεν θελει και πολα???η χωρις το tsipset??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 6, 2005 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2005 μαν , ψυγειο-μπλοκ επεξ, VGA, chipset-αντλια-ψυγειο. Τελος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartiatis Αύγουστος 6, 2005 #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 13:28] μαν , ψυγειο-μπλοκ επεξ, VGA, chipset-αντλια-ψυγειο. Τελος 1) ναι το passive res.. κανει δουλεια....περιπου 2-3 c down. 2)Δεν βλεπω πως η αντισταση των δυο μπλοκ εχει σημασια αφου εχουν χωριστη τροφοδοσια? 3)Αν υποθεσουμε οτι μια 6800GT με μαμισιο κουλερ πιανει και 50+ σε κατασταση ingame φαντασου τι αποβαλει στο μπλοκ......τοτε γιατι να περασω αυτη τη ζεστη απο το Τσιπσετ που οπος τα εχω παιζει απο 36 εως 41 βαθμους (τοσο ειναι τωρα με το δωματιο στους 31). Τα ανω ειναι ΠΑΝΤΑ με τα 2 120αρια στα 7 βολτ (εδω που τα λεμε παντα στα 7 τα εχω προς αποφυγη θορυβου.. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.